Kullanıcı mesaj:Manco nun hayali

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. 176.239.94.183 14:37, 1 Ocak 2015 (UTC)

Selam değişiklik onay süresi ne zaman bitiyor? bu arada yönlendirme sayfası açıyorum otomatik çöp olarak işaretleniyor. Bu imzasız yazı Manco nun hayali (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Sayın Manco nun hayali, değişiklik onay süresinden katkınızı çok anlamadım ama değişiklikler bir devriye tarafından onaylanması veya iptal edilmesi diye bir süre yok. Bir devriye değişikliğinizi 1 sene sonrada geri alabilir 1 saat sonrada yada aynı şey onay içinde geçerli. YÖnlendirme sayfası için ise o sayfaya herhangi bir bağlantı yok ise sayfa silinebilir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:16, 2 Ocak 2015 (UTC)

öncelikle tekrar rahatsız ettiğim için özür dilerim sorumu daha açık yazmalıydım.

Ben birkaç başlığı düzenledim ancak düzenlemem halen inceleme bekliyor, bende bu süreç içinde çok fazla.şey ekledim ve epey birikmiş inceleme bekleyen katkım var.

Yoğunluk var anladığım kadarıyla, bu konuda bilgilendirme talep etmiştim. Kolay gelsin. Bu imzasız yazı Manco nun hayali (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Sayın Manco nun hayali, ben sizin değikliklerinizi gördüm ve okudum. Ama açıkçası çok onaylanabileceğini düşünmemekteyim. Bu nedenle başka bir devriye arkadaşımızın kontrol etmesi için herhangi bir geri alma yapmadım. Başka bir devriye arkadaşımız görünce değerlendirme yapacaktır. Dediğiniz gibi süreçler bazen uzamakta o da Vikipedi'deki iş yoğunluğundan kaynaklanmaktadır. Birde iki noktaya dikkatinizi çekmek isterim. Yazacağınız mesajları ilgili kullanıcının profil sayfasına değil mesaj sayfasına yazınız! Ve ayrıca mesaj yazdıktan sonra mesajınızı ~~~~ kullanarak imzalamanız gerekmektedir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:37, 2 Ocak 2015 (UTC)

YAPTIĞIM KATKILAR[kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Fenerli1978;

Öncelikle bu size üçüncü mesajım oluyor yani çok fazla rahatsız etmedim sizi, bu yüzden bu mesajıma da aynı hoşgörünüz ile cevap vereceğinizi umuyorum. Efendim öncelikle yukarda bulunan "KATKILARIM" butonuna basıyorum, orada benim sitemize eklediğim şeyler gözüküyor. Ancak hangileri onaylanmış hangileri onaylanmamış bunu anlayamıyorum. Mesela BARIŞ MANÇO sayfasında çok büyük değişikliklerim oldu ama onlarda onaylanmış mı bilemiyorum. Ben girdiğimde yaptığım değişiklikler gözüküyor ama başkaları görüyorm u onu bilemiyorum.

Sabahattin Ali ve Barış manço sayfalarında yaptığım değişiklikler onaylandı mı ve son yaptığım "DİSKO MANCO" sayfasındaki değişiklik neden iptal edildi bunları çok merak ediyorum.

Ben yeni katıldığım için çok bir şey bilmiyorum sizin bana yaptığınız bilgilendirme çok faydalı olacaktır. Manco nun hayali (mesaj) 13:37, 20 Ocak 2015 (UTC)Manco nun hayali

Merhabalar sayın Manco nun hayali, değişikliklerinizin onaylanıp onaylanmadığını ilk olarak sayfayı okuyarak yapabilirsiniz. Bir diğer kontrol ise ilgili sayfanın geçmiş sekmesine bakarsanız oradan takip ederek te anlayabilirsiniz. Barış Manço sayfasındaki değişiklikleriniz büyük çoğunluğu ile onaylanmış. BÜyük çoğunluğu ile diyorum çünkü sizin değişiklikğinizden sonra ufak tefek değişikliklerde olmuş orada silinmiş şeyler varsa onları gözden kaçırmış olabilirim diye. Disco Manço sayfası içinde devriye arkadaşımız + kaynak gerektiren bilgi eklentisi açıklaması ile geri almış! Lütfen o değişiklik için kaynak gösteriniz! Sabahattin Ali sayfasındaki değişikliğiniz ise bütünüyle onaylanmış. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:48, 20 Ocak 2015 (UTC)

Barış Manço sayfası[kaynağı değiştir]

Ustam merhaba. 11 haziran 2015 21:48 tarihinde, +1.704 katkım iptal edilmiş. İptal sebebini tarafıma bildirirsen sonraki değişikliklerimde bunlara dikkat ederim aynı hataları tekrarlamam. Selam ve sevgilerimle, daimi yolundan gitmeye çalışan viki üyesi. Manco nun hayali (mesaj) 13:31, 16 Haziran 2015 (UTC)Manco nun hayali

Sayın Manco nun hayali, soruyu iptal eden Okanfan arkadaşımıza sormanızı rica edeceğim. Saygı ve selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 07:03, 17 Haziran 2015 (UTC)

Merhaba ben beyaz listeye katılmak istiyorum ne yapmam gerekir? Ek olarak, Minare gölgesi isimli ilk sayfamı oluşturdum. İlk sayfam olduğu için hatalarım olabilir, kontrol edip bana görüşünüzü blidirir misiniz? Teşekkürler. Manco nun hayali (mesaj) 20:33, 19 Ekim 2015 (UTC)manco nun hayali

Selamlar Manco nun hayali, yeni oluşturduğunuz sayfayı kontrol ettim. Şu şekilde düzeltmeler yaptım. Başka biyerde yazılı olan metni aynı fotoğraf ve resimlerde olduğu gibi direk olarak olarak kopyala yapıştır ile Vikipedi'de kullanamıyoruz. İlgili konu özetini ana metine bağlı kalarak kendi cümlelerinizle yazınca sorun ortadan kalkacaktır. Yüklemiş olduğunuz kapak fotoğrafında da düzeltme yaptım. Bu tür kapak fotoğraflarını adil kullanım kapsamında yükleyip kullanabiliyoruz. Bu tip politikalara biraz daha alışmanız açısından katkılarınıza bir süre devam etmenizi rica edeceğim. Daha sonrasında beyaz liste ile ilgili kaydınızı hemen yapabiliriz. Sıkıntı duyduğunuz yada onay bekleyen sayfalarla ilgili mesaj atarsanız en kısa sürede yardımcı olmaya çalışırım. Selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:29, 20 Ekim 2015 (UTC)

Merhaba. Oluşturmuş olduğum ilk sayfamla ilgili önerileriniz ve düzeltmeleriniz için teşekkür ederim. Açıklamanızla adil kullanım konusunu çok daha iyi anladım. Sadece bir konuda takıldım, onu size sormak istiyorum.. buradan ulaşabileceğiniz görsele adil kullanım şablonu eklemişsiniz. Bu görseli günceli ile değiştirirken mevcut olan adil kullanım şablonunu kullandım ve şablonun gerekli yerlerini güncelledim. Şablonu olan sayfalarda değişiklik yaparken Mevcut şablonların ilgili yerlerini güncellemek suretiyle kullanabilir miyim yoksa sıfırdan şablon mu eklemem gerekir? Beyaz liste ile ilgili görüş ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Ayrıca sayfa oluştururken ve mevcut sayfaları güncellerken dikkatli olacağıma dair size söz veriyorum...Manco nun hayali (mesaj) 13:52, 20 Ekim 2015 (UTC)manco nun hayali

Barış Manço resmindeki gibi bir güncelleme ise yaptığınız gayet doğru hiçbir sıkıntı yok. Minare gölgesi sayfası ise kendi oluşturmadığınız bir kapak olduğu için Creative Commons ile lisanslanamaz ve adil kullanım kapsamında kullanabilecek bir kitap kapağı. Yaptığınız katkılar olumlu olarak devam etmekte. Katkılarınızın olumlu olarak devam edeceğinden şüphem yok. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:02, 20 Ekim 2015 (UTC)

Yeni sayfa ile ilgili[kaynağı değiştir]

Merhaba. [[1]] isimli yeni bir sayfa oluşturdum.. [[2]] adresindeki logoyu eklemeye çalıştım ama logo bir türlü sayfada gözükmedi. İsim olarak gözüküyor ancak görsel sayfada gözükmüyor. Çabaladım ancak mevcut bir görseli başka bir maddeye eklemenin yolunu bulamadım. Bunu bana anlatır mısınız? Birde, bir sayfaya içindekiler dizini nasıl eklenir?

Yeni sayfamla ilgili görüşlerinizi bekliyorum. Kendim yazdım, kopyala yapıştır unsuru yoktur. Eğer bu sayfayı beğenirseniz takdir ifadesini kullanıcı sayfama ekler misiniz? :) Bunu şaka olsun diye dedim, tabiki kendi takdirinize bağlı bir şey. Teşekkürler. Manco nun hayali (mesaj) 15:39, 20 Ekim 2015 (UTC)manco nun hayali

Selamlar Manco nun hayali, öncelikle bu sayfa eskiden NetD Müzik olarak kısa bir içerikle açılmış. Ben şimdi sayfaları taşıyarak ve geçmiş birleştirerek sayfayı Netd.com sayfasına taşıdım. Logo ile ilgili göndermiş olduğun lofo EN wikide lokalde duruyor. Yani lokaldeki bişeyi biz burada direk olarak kullanamıyoruz. Onu tekrar lisanslayarak türkçe wiki'de lokale yüklemeniz gerekiyor. Sadece commons'ta bulunan dosyalar ortak kullanımda ve tüm wikilerde aynı dosya kullanılabiliyor. Misal bu logo gibi. Siz yüklemeyi deneyin. Takıldığınız yer olursa ben yardımcı olmaya çalışırım. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:53, 21 Ekim 2015 (UTC)
selamlar, uyarınız ve düzeltmeniz için teşekkür ederim. bu sayfaya ekşi sözlük başlığında olduğu gibi bir ekran görüntüsü eklemek istiyorum ancak görüntüyü yüklerken commonsta hangi lisansı seçeceğimi bilmiyorum çünkü o kısım ingilizce, türkçe değil. Yani bir lisans seçmemi istiyor fotoğraf yüklerken ama çalışma kendimin olmadığı için hangi lisansı seçeceğimi bilemiyorum. adil kullanım yapacağımız öğeleri yüklerken hangi lisans türünü seçmemiz gerekiyor? --Manco nun hayali (mesaj) 08:18, 21 Ekim 2015 (UTC)manco nun hayali
Tekrar selamlar Manco nun hayali, adil kullanım dosyalarını commons'a değil lokalde tr.wikipedia.org'a yüklemeniz gerekiyor. Adil kullanım dosyaları commons'ta bulundurulamaz. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:10, 21 Ekim 2015 (UTC)

Merhaba.. Beyaz listeye aldığınız için teşekkürler.. Bir sorum olacaktı.. Mobil sürümden bir sayfayı açtığımızda, sayfanın en altında "bu sayfa x tarihte x tarafından değiştirildi" diye bir uyarı çıkıyor. Bu özelliği web sürümünde de kullanmak istiyorum ne yapmalıyım? Manco nun hayali (mesaj) 18:52, 8 Kasım 2015 (UTC)manco nun hayali

Merhaba Manco nun hayali, Web sürümünde ancak geçmiş sekmesine baktığınızda en son kimin değişiklik yaptığını görebilirsiniz. Selamlar ve iyi vikiler, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 22:00, 8 Kasım 2015 (UTC)

bozuk sayfa hakkında[kaynağı değiştir]

Karadayı (dizi) merhaba hocam. Sayfanın en altında bir şablon varmış sanıyorum ki. Güncelliğini kontrol etmek için girmiştim, sayfanın en altındaki şablonun bozuk olduğunu gördüm, size bildirmek istedim. düzeltebilir misiniz? Birde, beyaz listede olmama rağmen "ezel" sayfasında yaptığım değişiklik inceleme bekliyor olarak gözüküyor. Hangi hal ve durumlarda beyaz liste üyelerinin değişiklikleri onaya tabii oluyor öğrenmek isterim.. Teşekkürler. Manco nun hayali (mesaj) 11:11, 9 Kasım 2015 (UTC)manco nun hayali

Merhabalar Manco nun hayali, Karadayı tamam, uyarı için teşekkürler. Ezel sayfasındaki sorun sizden önce onaysız kullanıcılar değişiklik yaptığı için sizin değişikliğinizde onay bekleyenler arasına girmiş oluyor. Sürüm kontrolü gerçekleştirilmemiş tüm sayfalar için bu böyledir. Katkılarınızın artarak devam etmesi dileklerimle, iyi vikiler, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 11:56, 9 Kasım 2015 (UTC)

Kemal Sunal sayfası.[kaynağı değiştir]

Merhaba. Başlıkta belirttiğim sayfanın, giriş kısmını tamamen silip yeniden yazdım. Geçmiş butonundan önceki sürüme göz atabilirsiniz. Bunu yapmamın sebebi, alt başlıklarda yer alan bilgilerin kopyalanmak suretiyle girişe tekrardan yazılması ve giriş kısmının yığılma yaparak alt başlıklardan bağımsız düz metin gibi olmasıdır. Örneğin, evlendiği ve askerliğini yaptığı bilgisi, sayfa boyunca ikişer üçer kez zikredilmektedir. Girizgah kısmını tamamen silerek, sanatçının kısa bir tanımıyla yeniden yazdım ve hayatı, sineması ile ilgili bilgileri, ait oldukları alt başlıklara aldım, yeniden düzenleme yaptım. Örneğin, giriş kısmında yer alması gerekmeyen bazı bilgileri alt başlıklardaki yerlerine aldım, bu sayede kronolojik sıraya göre tarihler göz önüne alınarak yeniden düzenleme yapmış oldum. Sildiğim kısım bin karakter üzeri olduğu için (bahsettiğim gibi bu sildiğim kısımlarda yazanlar sayfanın devamında da tekrardan yazılmıştı) bu bilgilendirme mesajını yazmayı uygun gördüm, yanlış anlaşılmak istemem. Ancak yapılan vandalizm çok yüksekti.. Sizden ricam, eğer bu değişikliğimi olumlu buluyorsanız, sayfanın sağ üst köşesine, sarı renkli olan "kontrol edilmiş sürüm" etiketini ekler misiniz? Bu madde gibi, birçok maddede çok büyük değişiklikler yapmayı istiyorum ancak sildiğim kısımlar yüksek oranda olduğu için tarafınızı bilgilendirmeyi uygun görüyorum.. ekleme: Mesajı okuduğunuzda bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.

Saygılar, sevgiler.. Manco nun hayali (mesaj) 20:04, 15 Kasım 2015 (UTC)manco nun hayali

Merhaba Manco nun hayali, öncelikle geç cevap için kusura bakma, iki gündür biraz yoğundu ondan bakıp cevap veremedim. Metin fena olmamış ama mesela ilk tiyatroya nasıl girdiği bence orada bulunmalı. Çünkü bu çok öenmli bir mevzu. Bu tip konularla ilgili benden daha fazla deneyimi olan ve seçkin maddelere katkılar sağlayan @Rapsar, @Cobija, @Bermanya, @SeyitA, @BSRF, @Ahzaryamed' de danışabilirsin. Selamlar ve iyi vikiler, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 07:00, 17 Kasım 2015 (UTC)

Hocam merhaba. Seçkin/kaliteli madde yapma çalışmalarıma başladım. İnşallah desteklerinizle muvaffak olacağım.. Başlıkta belirttiğim sayfanın harici bir filmografi sayfası var. Ancak bu harici sayfası olmasına rağmen bu başlık içerisinde genel düzeni bozan bir filmografi tablosu daha var. Bunu silerek, ana madde: kemal sunal filmografisi olarak yönlendirme yapmam gerekli.. Sizce bu konuda nasıl hareket etmeliyim? Teşekkürler. Manco nun hayali (mesaj) 19:03, 19 Kasım 2015 (UTC)manco nun hayali.

Kemal Sunal gibi çok filmde rol alan bir sanatçının Filmografi sayfasının ayrı olması bana daha uygun geliyor. Yoksa sayfa gereksiz yere uzayacaktır. Selamlarımla, iyi vikiler, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 14:32, 20 Kasım 2015 (UTC)

Merhabalar üstadım, Seçkin veya kaliteli içerikler hakkında çok deneyim sahibi değilim. Ama bu konuda @Rapsar gibi deneyimli arkadaşlar sana yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Kemal Sunal gibi birine ait maddenin statü kazanması herkesi memnun edecektir. Bende maddeyi takipte olacağım. Selamlarımla, iyi vikiler, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 14:00, 21 Kasım 2015 (UTC)

Hocam selamlar.. https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kemal_Sunal_tiyatro.JPG adresindeki görseli ekledim ancak şablonları eklememe rağmen sayfada görüntülenmiyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Sevgiler. Manco nun hayali (mesaj) 12:45, 22 Kasım 2015 (UTC)manco nun hayali

Merhaba Manco nun hayali, bu yaptığınız doğru bir yol değil. Commons'ta telifli içerik bulundurulamaz. Bu nedenle oradan silinmesi gerekiyor. Silinmeye aday gösterin ve silinsin. Sonrasında uygun lisans ile lokale yükleyebilirsiniz. Selamlarımla, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 12:50, 22 Kasım 2015 (UTC)

Merhaba. Kullanıcı adınızın yanındaki R harflerini nasıl oluşturdunuz? Bu özellik tüm kullanıcılara açık mıdır? Birde kaliteli, seçkin madde yıldızları var, o yıldızların oraya eklenebilmesi için neler yapılması gerekmektedir? Son olarak, sürekli takibini yaptığım birçok sayfa var, bu sayfaları seçkin/kaliteli maddelere aday göstermek istiyorum. Aday gösterdikten sonra değerlendirme süreci kaç gündür? Değerlendirme olumlu olursa kullanıcı adının yanına yıldızlar kendisi mi ekleniyor? Son sorum, bazı kullanıcıların sayfalarında "çalışma sayfam" gibi bir şey oluyor. Bir sayfayı çalışma sayfam olarak nasıl ekliyoruz? Teşekkürler. Manco nun hayali (mesaj) 17:07, 17 Kasım 2015 (UTC)manco nun hayali

Merhaba. Rockstar Leeds'in logosu sadece, ben de kamu malı olduğundan kullanabiliyorum :) Kullanıcı sayfamdan kopyalayarak siz de kullanabilirsiniz yıldızları (veya dosya adı kısmını değiştirerek başka dosyalar da kullanabilirsiniz, adil kullanım resmi olmadığı müddetçe elbet). Adaylık süreci ve şartlar için de VP:SMN ve VP:KMN ile diğer seçkin ve kaliteli madde örneklerini inceleyebilirsiniz. "Kullanıcı:Manco nun hayali/Çalışma" diye bir sayfa oluşturabilirsiniz çalışmalarınızı yapmak için.--RapsarEfendim? 18:22, 18 Kasım 2015 (UTC)

Kemal Sunal sayfası.[kaynağı değiştir]

Merhaba.. Bir önceki mesajınız için teşekkür ederim.. Yıldızları yapabildim, biraz uğraşmam gerekti sadece. Zamanla alışıyorum sisteme. Sakhalinio ya seçkin maddelerle ilgili danıştım, sizin bu konuda daha deneyimli olduğunuzu söyledi. Şu an hali hazırda kemal sunal sayfasıyla ilgili bilgileri güncelleme, alt başlıkları genişletme ve sayfa düzeni çalışması yapıyorum. Ek bilgiler ekliyorum.. Sayfada şu an "çalışma" şablonu ekli. Çok kısa süre sonra çalışmama devam edeceğim. Sakhalinio sayfayı takip edeceğini söyledi, sizden ricam, sizinde sayfayı çalışmam bitene kadar takip etmeniz, eksiklerimi yanlışlarımı önerilerinizi bana bildirmeniz.. Ben bu ansiklopedi de yeniyim ve kemal sunal sayfasını seçkin madde yapmak istiyorum. Tabi sadece bu sayfayı değil, farklı sayfaları da seçkin madde yapmayı çok istiyorum. Seçkin madde yapmayı çok ama çok istiyorum ve kemal sunal sayfası benim ilk seçkin madde çalışmam.. Bu yüzden çok heyecanlıyım ve yanlış yapmak istemiyorum. Seçkin madde incelemesine başvurmadan önce tüm eksikleri gidermeye çalışıyorum.. Bu konudaki yardımlarınızı ve önerilerinizi beklemekteyim. Sakhalinio ya danışmıştım ama size de sormak istiyorum.. Kemal Sunal'ın ayrı bir filmografi sayfası var ama kemal sunal başlığında da filmografi tablosu var. Yani bu tabloyu sileceğim ve Ana madde: Kemal Sunal filmografisi olarak yönlendireceğim. Bu konudaki görüşünüz nedir? Sayfa yapısını çok kalabalıklaştırıyor ve bu yüzden onu silmeliyim.. Sayfayı şu an ki haliyle bir ziyaret edip, geçmişten yaptığım katkılara bakarsanız, epey yol katettiğimi düşünüyorum, inşallah yanılmıyorum.. Mesajınızı bekliyorum.. Manco nun hayali (mesaj) 19:24, 21 Kasım 2015 (UTC)manco nun hayali

Merhaba. Yeteri kadar/doyurucu bir içeriğe sahip, güvenilir kaynaklara dayanan, kaynaksız, yoruma dayalı ve taraflı ifade içermeyen, iyi yazılmış bir madde olursa neden olmasın? :) Böyle bir konu için basılı eserleri de kullanmanızı tavsiye ederim, daha da sağlam bir madde olur. Çalışmanızı tamamlayın, ondan sonra naçizane görüşümü paylaşırım. Filmografi kısmına gelince, ana madde çok uzun olursa, filmografi gibi bazı kısımlar ayrılarak ayrı bir madde oluşturulabilir. Sırf bazı kişiler için ayrı madde var diye, kısacık bir maddeden filmografi kısmını alıp ayrı bir madde açmamak lazım.--RapsarEfendim? 21:30, 21 Kasım 2015 (UTC)
  • Merhaba. sayfada detaylı bir çalışma mevcuttur ve müdahele etmeden önce mesaj kısmından iletişim kurarsanız çok mutlu olurum. Sildiğiniz kısmın kaynağı mevcuttur, düzenleme bittiğinde hepsi eklenecektir. Müdahale etmek istiyorsanız mesaj kısmından ulaşırsanız taleplerinizi yerine getirmeye gayret edeceğime söz veriyorum. Bu çalışma ile ilgili Rapsar ve Sakhalinio'nun bilgisi vardır ve çalışmamı takip etmekteler, ancak müdahale yerine mesajdan ulaşarak benim gibi bir yeni üyeyi yönlendirmekteler, bu çok saygı duyduğum bir davranış.. Deneyimli insanların çaylaklara destek olmasından daha güzel bir şey yoktur. Sizden de aynı şeyi rica edebilir miyim? İlginize teşekkürler, sevgiler.. Manco nun hayali (mesaj) 11:18, 22 Kasım 2015 (UTC)manco nun hayali
    Selamlar, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabi. Ancak mesela madde de yer alan "Herkesi gülderen adam, bu tarihte herkesi ağlatmıştır." cümlesi ansiklopedik bir tarza sahip değil gibi bana göre. :) Sait71 21:11, 22 Kasım 2015 (UTC)

Rapsar Selamlar.. Kemal Sunal sayfasıyla ilgili çalışmam devam ediyor. Şu an üç adım çalışma yaptım, toplamda 13bin karakter ediyor aşağı yukarı. Çalışmam devam edecek.. Sormayı istediğim bir şey var, sinema dönemi kısmında filmleriyle ilgili bazı bilgiler, çalıştığı yönetmenler ve bazı senaristleri belirtiyorum ancak bölüm sandığımdan daha uzun oldu gibime geliyor. Sence bu bölümde çıkarmam gereken bilgiler var mı yoksa ekleyeceğim görsellerden sonra o ilgili alt başlık kendini toplayacak mıdır (okunaklı olması açısından) bu konudaki önerini okumayı çok isterim, beklemedeyim. Teşekkürler. Manco nun hayali (mesaj) 11:43, 26 Kasım 2015 (UTC)manco nun hayali

Selam. Emeğine sağlık :) Açıkçası daha önce hiç oyuncu maddesini bu ölçüde geliştirmediğimden ötürü tam hakim değilim konuya. Bizde, İngilizce ve diğer dillerde seçkin madde olan oyuncu maddelerinde durum nasılsa onlara göre hareket edilebilir. Çok aşırı detaylardan değil de yönetmen gibi başlıca unsurlardan bahsedilmeli gerek diye düşünüyorum.--RapsarEfendim? 12:25, 26 Kasım 2015 (UTC)

Hocam selamlar. İlgili sayfada hakkındaki görüşler diye bir bölüm var. Bu bölümü silmek istiyorum. Çünkü son bir haftadır yazılı basında araştırma yapıyorum ve hakkındaki görüşlerin tamamını yazsam ayrı bir sayfa açmak gerekir. Cumhurbaşkanı, başbakan, bakanlar, bazı sanatçılar diye daraltıp öyle mi ekleyeyim yoksa tamamen sileyim mi? Bu konudaki görüşünüzü bekliyorum Manco nun hayali (mesaj) 10:43, 2 Aralık 2015 (UTC)manco nun hayali

Merhaba. Vefatı sonrasında elbette hakkında iyi şeyler söylenecektir. Bunların burada değil de Vikisöz'de yer alması daha iyi olacak. Buradan oraya bağlantı verilebilir.--RapsarEfendim? 10:55, 2 Aralık 2015 (UTC)

Kerbela oyun sayfası[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ederim. Değerlendireceğim. Bu arada ben de sizin Kemal Sunal maddesine çaba gösterdiğiniz gibi bir ilki başarma çabasındayım Kerbela (oyun) maddesi için. Seçkin madde adaylığı gösterdim tartışma bölümünde. Eğer başarabilirsem, Türkçe bir tiyatro eserinin ilk kez seçkin madde olması sağlanacak bu vesileyle.

Umarım sizin verdiğiniz emekler de bu sonunda bu unvana ulaşır. Bu arada, sayfanın henüz hazırlanma aşamasında olduğunun farkındayım ama eğer Kaynaklar bölümünü Kerbela'daki gibi 3'e bölerseniz daha şık durabilir.

Kolay gelsin, Frock~trwiki (mesaj) 13:09, 26 Kasım 2015 (UTC)

Merhaba,

Desteğiniz ve samimiyetiniz çok teşekkür ederim. Hazırladığınız sayfa tamamlandığında ben de okuyup oy kullanmak isterim.

Sevgiler, Frock~trwiki (mesaj) 21:17, 26 Kasım 2015 (UTC)

Kaynak Gösterme[kaynağı değiştir]

Merhaba, 1, 2, 3, 4 ve 7 gibi kaynakları kontrol ettiğimde bir aksaklık göremedim. Yani Madde içinde geçen [1]'le tıklayınca alta, "^ Hürriyet Biyografi Kemal Sunal" linkine götürüyor ve bu linkin başındaki ^ işaretine tıkladığımda da tekrar [1]'e götürüyor. Belki tarayıcınla ilgili bir sorun yaşamış olabilirsin. Başka bir tarayıcıdan veya sayfayı yenileyerek tekrar deneyebilirsin. Teknik tecrübem fazla olmadığından ben de sıkışınca diğer tecrübeli arkadaşlara soruyorum : ) Eğer sorununu anlamamışsam veya devam ederse daha tecrübeli birinden yardım almanı tavsiye ederim.

Bu arada kaynakları arşivlemeni tavsiye ederim. (misal archive.org) sitesinden yapabilirsin. Yine örneklerine Kerbela (oyun) sayfasından ulaşabilirsin. Bir de kaynak bilgileri belli bir düzende olmalı. Yine örneklerine baktığında düzenlenmesi gereken formatı görebilirsin.

Kolay gelsin, Frock~trwiki (mesaj) 20:29, 6 Aralık 2015 (UTC)


Merhaba,

Tekrar kaynak gösterme işlemi ise şu şekilde... Öncelikle bir kaynağı olması gerektiği düzende ekledikten sonra, diyelim ki o kaynak ilerleyen cümlelerde tekrar kullanılacak. Madde'de "değiştir" butonuna basıp, o cümlenin sonuna gelip "kaynak göster" > "Tekrar Kullan" diyoruz ve önümüze eklediğimiz kaynakların listesi çıkıyor. Hangi kaynağı tekrar kullanmak istiyorsa onu seçiyoruz ve değiştir diyip kaydediyoruz. Böylece bu cümlede kaynak ikinci kez referans gösterilmişse başına a,b diye kısa yol harfleri otomatik olarak ekleniyor. Umarım ifade edebilmişimdir.

Bu arada örnek teşkil etmesi açısından 1 nolu kaynak şablonunu düzenledim görmen için, umarım bir sakıncası yoktur.

Selamlar, Frock~trwiki (mesaj) 14:23, 7 Aralık 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Tebrikler Sevimleribo (mesaj) 15:39, 7 Aralık 2015 (UTC)

/* Kemal Sunal sayfası. */[kaynağı değiştir]

Merhaba hocam. Sayfadaki değişiklikleri onaylar mısınız? Teşekkürler. Manco nun hayali (mesaj) 10:52, 10 Aralık 2015 (UTC)manco nun hayali Hocam bu arada, çalışmam bitmek üzere. :) Sevgiler.

Onaylama yapıldı. Fotoğraf konusunda da bence siyah beyaz olan Kemal Sunalı anlatım için daha doğru. Selamlarımla, iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 16:01, 10 Aralık 2015 (UTC)

Sakhalinio

[[K

Selamlar.. Çalışmam bitti. Rötuş gerektiren yerler illaki olacaktır.. Göz atıp bana görüşlerinizi iletirseniz bunları düzeltip seçkin madde adayı şablonu eklemek istiyorum.. Teşekkürler.. Manco nun hayali (mesaj) 19:20, 11 Aralık 2015 (UTC)manco nun hayali

Selam. Emeğine sağlık. Maddedeki resimleri adil kullanım politikası gereğince kullanamayız ne yazık ki. Yalnızca bilgi kutusundaki resim ve bir kullanıcı tarafından çekilen mezarının resmi kalabilir.--RapsarEfendim? 22:07, 11 Aralık 2015 (UTC)ullanıcı mesaj:Sakhalinio|Buyrun beniiiim?]] 16:03, 10 Aralık 2015 (UTC)

Kemal Sunal sayfasındaki görseller[kaynağı değiştir]

Merhaba.. Mesajınızı okudum.. Teşekkür ederim... Gazete küpürlerini silmemiz mi gerekli? Altbaşlıkları destekleyici olarak eklemiştim esasen.. Silmemi mi tavsiye ediyorsunuz? Manco nun hayali (mesaj) 09:24, 12 Aralık 2015 (UTC)manco nun hayali

Hepsinin kaldırılması gerekli. Verdiğim politika bağlantısına göre telif hakkı ihlali yaratıyor.--RapsarEfendim? 10:41, 12 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba gazete küpürlerini kaldırdım.. Değerlendirmenizi iletirseniz düzeltmem gereken yerleri düzeltip seçkin madde aday şablonu eklemek istiyorum hocam.. Manco nun hayali (mesaj) 09:57, 13 Aralık 2015 (UTC)manco nun hayali

Merhaba. Yalnızca gazete küpürleri değil, "tüm" resimlerin kaldırılması gerekiyor politika gereğince (bilgi kutusundaki resim ve Commons'ta yüklü olan kabrinin resmi hariç)--RapsarEfendim? 23:48, 14 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba. İsteğiniz üzerine görsellerin tamamını kaldırdım. değerlendirmenizi iletebilir misiniz? Manco nun hayali (mesaj) 16:06, 15 Aralık 2015 (UTC)manco nun hayali

Teşekkürler :) Müsait olduğumda okuyacağım. Benim görüşüm olmadan da hareket edebileceğinizi not düşeyim, sonra başkaları yanlış anlamasın bunları :) İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 16:08, 15 Aralık 2015 (UTC)

Seçkin madde[kaynağı değiştir]

Hocam selamlar. Geri alma bildirimin ulaştı. Eksik yaptığım noktayı iletir misin? Manco nun hayali (mesaj) 11:35, 18 Aralık 2015 (UTC)manco nun hayali

Merhaba. Özette yazdığım gibi, adaylık sayfasının en başında nasıl aday gösterilmesi gerektiği anlatılıyor. O noktalara dikkat edilmeli.--RapsarEfendim? 11:39, 18 Aralık 2015 (UTC)