Kullanıcı mesaj:Manco Capac/Anti-vandal tool

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Önemli sayılmaz ama sizin belirttiğiniz hatalar dışında bazı kelimeler ingilizce, bazen sayfayı eski haline getirmiyor, imla hatalarında imla hatası bulunca düzeltmek için mavi yazı var. O bazen düzgün olmuyor. Ama yinede çok iyi.--Umut.Aİleti,Mesaj,Sms,Katkılarım 06:38, 11 Mayıs 2009 (UTC)

  • bu sorunlar Tükçe ile Vikinedyanın uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Benim tavsiyem en az hata için Internet Explorer kullanmanız olacaktır. En azından onda Türkçe sorunu yaşanmıyor. Diğer tarayıcılar ne yazık ki Türkçe kodlar için sorunlu. Eğer IE kullanmayacağım ben ona gıcığım diyorsanız OPERA'yı tavsiye ediyorum. Kolay gelsin. --Manco Capac 06:40, 11 Mayıs 2009 (UTC)
  • Tamam, saten bende 3 tarayıcı var, İE , Chrome , Mozilla. Sadece İE'de çalışıyor. Chrome ve Mozillada hiç çalıştığını görmedim. Cevabınız için teşekkürler. İyi çalışmalar.--Umut.Aİleti,Mesaj,Sms,Katkılarım 06:43, 11 Mayıs 2009 (UTC)
  • Daha yeni farkettimde Anti-Vandal Tool benim sol menüdeki Rss ve Atom ' u da uçurmuş.--Umut.AMesaj 05:22, 15 Mayıs 2009 (UTC)
  • Sanırım yanılıyorsunuz. AVT nin menülerinizdeki standart uygulamalara bir etkisi olmaz. RSS ve ATOm seçenekleri zaten sadece SD sayfasında görünmektedir. Eğer SD sayfasında göremiyorsanız onu bozan AVT scripti değil monobook'unuzdaki başka bir scripttir. --Manco Capac 06:27, 15 Mayıs 2009 (UTC)