Kullanıcı mesaj:Müjde

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Müjde, Türkçe ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Vikipedi'ye katkılarda bulunurken size gerekli olabilecek bilgiler içeren aşağıdaki sayfaları incelemenizde yarar vardır.

Lütfen yardım istemekten çekinmeyin, bütün Vikipedi kullanıcıları size yardımcı olacaklardır. Tartışma sayfalarına ve kullanıcılara mesaj yazdıktan sonra imzanızı atmayı unutmayın!

Hatırlatmakta fayda var ki...

  • Bir konu hakkında bilgi vermek istiyorsanız Vikipedi'ye
  • Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız Vikikaynak'a
  • Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanı Vikisözlük'e
  • Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanı Vikikitap'a
  • Tarihte çeşitli kişilerce söylenmiş, değerli sözleri eklemek istiyorsanız Vikisöz'e

yazmanız gerekmektedir. Kolay gelsin. --LandSCape 05:17, 10 Haziran 2006 (UTC)

  • Merhabalar,

Öncelikle hoşgeldiniz. Fuat Ergin maddesine ısrarla erişim adresini eklemeyiniz. Eğer varsa şahsın resmi web sitesini dış bağlantı olarak ekleyebilirsiniz. Fakat;

FUAT ERGİN'LE KONSER VE BUSINESS İLETİŞİMİ İÇİN fuatbooking@yahoo.com ADRESİNİ KULLANABİLİRSİNİZ.

benzeri bir ifade reklam olarak ele alınır ve Vikipedi'deki her içerik reklamdan uzak ve nesnel olmak zorundadır. Hareketiniz vandalizm olarak tanımlanabilir. Buna özen göstermeniz dileğiyle, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 21:13, 22 Haziran 2006 (UTC)

daha dikkatli olun[kaynağı değiştir]

lütfen maddelere ekleme yaprken daha dikkatli olun ve sayfayı kaydetmeden önce öz izlemeye bakınDelamorena 14:55, 25 Ağustos 2006 (UTC)

Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Vikipedi'de boş sayfalar yeni kullanıcılar için yanıltıcı olabileceğinden zararlıdır.

Şayet çift madde durumundaysa, lütfen uygun olan sayfaya yönlendirme yapınız. Eğer sayfa vandalizme uğramışsa, lütfen uygun haline geri döndürünüz. Eğer sayfanın içeriğinin uygun olmadığını düşünüyorsanız, uygun bir içerikle değiştiriniz.

Eğer sayfa için umut olmadığını düşünüyorsanız, işleyiş için silme politikasına göz atabilirsiniz. Vikipedi'ye katkı sağladığınız için teşekkürler.
ki bl 16:40, 27 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba, sizle çok çok daha önce yine mesajlaşmıştık. Hatta Radikalde haber yapma mevzusu hakkında mailleşmiştik. Bu kez yine ilki gibi benzer bir soruyla size geliyorum. Fuat Ergin maddesini silmişsiniz sanırsam. Fuat Ergin Türkiye'de oldukça bilinen tanınan bir rap sanatçısı, ansiklopediden ne gerekçeyle silindiğini merak ediyorum. mail atabilirsiniz sevinirim ya da mailinizi verirseniz mujdeyazici@gmail.com

  • Merhabalar,
  • Madde silinmişti... tekrar eklemişsiniz; yine sildim. Sorun ansiklopedikliği değil; ansiklopedikliği belirleyen kriterlerimiz şurada: Vikipedi:Kayda değerlik (kişi). Ama dediğim gibi maddenin silinmesinin sebebi bu değil. Maddenin silinmesinin sebebi telif hakları; eklediğiniz metin başka sitelerde de bulunan bir metin. Vikipedi'ye başka yerlerden içerik kopyalamak yasak. Bu içerik size ait bile olsa başka yerlerde telif hakkı saklı biçimde yayımlanması sorun teşkil ediyor; zira Vikipedi'nin lisansı özgür bir lisans (GÖBL). Maddeyi baştan kendinize ait ve farklı cümlelerle yazarsanız bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Telif hakları hakkında daha fazla bilgi için VP:T sayfasına göz atabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 02:43, 31 Mayıs 2009 (UTC)

Eksik kaynak ve lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 10:57, 20 Haziran 2009 (UTC)