Kullanıcı mesaj:Kulaklibaykus

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: İmmortalance tarafından 8 gün önce Kaynak ekleme hk. başlığına

Gecikmiş bir hoş geldin![kaynağı değiştir]

Karşılama gecikmiş olabilir, ancak kurabiyeler hala sıcaktır!

Merhaba, Kulaklibaykus. Bir süredir yaptığınız katkılarınız için teşekkür etmek ve gecikmiş bir hoş geldin mesajı göndermek istedim. Yolunuzu bulmakta başarılı olmanıza rağmen editörlerin Vikipedi'den en iyi şekilde yararlanmasına yardımcı olan aşağıdaki bağlantılardan bazılarını takip edebilirsiniz:

Ayrıca, tartışma sayfalarına bir mesaj gönderdiğinizde, dört adet tilde (~~~~) kullanarak mesajın sonuna imza bırakmanız gerekir; bu, kullanıcı adınızı ve anlık tarihi otomatik olarak koyar.

Umarım burada düzenleme yapmaktan ve bir Vikipedist olmaktan hoşlanırsınız! Herhangi bir sorunuz olursa, mesaj sayfama bir mesaj bırakmaktan çekinmeyin.

Tekrar hoş geldiniz! Eren💬 14.26, 11 Mayıs 2024 (UTC)Yanıtla

Hoşbulduk, teşekkürler. Kulaklibaykus (mesaj) 14.42, 14 Mayıs 2024 (UTC)Yanıtla

Kaynak ekleme hk.[kaynağı değiştir]

Selamlar @Kulaklibaykus

Öncelikle katkıları için teşekkür etmek ve hoş geldin demek istiyorum. Vikipedi insanlık için çok büyük bir bilgi kaynağı ve bu bilgiler de doğrulanabilir bilgiler olmalı. Bu sebeple bilginin kaynağını bilgiden sonra ekliyoruz ki doğruluğunı teyit edebilelim. Bir de bu kaynakları keklerden belli başlı bilgileri de kaynak linkine eklemekteyiz. Böylece botlar kaynakları arşivleyerek daha sonra kaynak linki ölse bile ulaşılabilir olmasını sağlıyor. Bu sebeple kaynağı eklerken otomatik kaynak ekleme şablonu kullanarak çok daha rahat bir şekilde kaynakları ekleyebilirsiniz. Bu süreçte yardıma ihtiyaç duyarsanız çekinmeden bana veya diğer kullanıcılara mesaj veya e-posta yolu ile ulaşabilirsiniz.

İyi vikiler diler tekrar hoş geldiniz demek istiyorum. İmmortalance (mesaj) 20.13, 11 Mayıs 2024 (UTC)Yanıtla

Hoşbulduk, daha öncelerde vikipediye ilgim vardı uzun zaman oldu. Ben kaynak düzenleyici ile giriyor zannediyordum, şimdi keşfettim. Yardım için teşekkürler. Kulaklibaykus (mesaj) 14.42, 14 Mayıs 2024 (UTC)Yanıtla
@Kulaklibaykus Rica ederim. Yardıma ihtiyacın olduğunda bana ya da diğer kullanıcılara danışabilirsiniz. İmmortalance (mesaj) 16.24, 14 Mayıs 2024 (UTC)Yanıtla