Kullanıcı mesaj:Kayzer-i Rum

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
EHLİNE BULUNMAZ AZIKTIR VİKİPEDİ


  • Seçtiğiniz kullanıcı adının anlamını açıklar mısınız?  Levent İleti Katkılar   19:31, 28 Şubat 2009 (UTC)
  • Adım Levend değil, Levent, açıklama için teşekkür ederim.  Levent İleti Katkılar   19:39, 28 Şubat 2009 (UTC)
  • Yeni kullanıcıların Vikipedi'ye fotoğraf ya da herhangi bir dosya yüklemeleri için ortalama 4 günlük bir süreci beklemeleri gerekmektedir. Bu süre sonunda dosya yüklerken lisans kurallarına özen gösterirseniz muzdarip olmazsınız. Saygılar, iyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   19:48, 28 Şubat 2009 (UTC)
Tekrar selamlar. Evet Osmanlıca artık kullanılmıyor. Fakat henüz unutulmadı. Ben de şuan Osmanlıca öğrenmekteyim. Vikipedi de 1,5 yıldan beri bulunduğum için size yardım edebilirim. Öncelikle Vikipedi'de bulunan sayfalara lütfen imza atmayın. Bu attığınız anlamına gelmez ama yeni olduğunuz için belki atarsınız diye düşündüm. Sonra kullanıcılara mesaj yazdıktan sonra imza atılır. İmza nasıl atılıyor konusuna gelince değiştir butonuna bastıktan sonra değiştireceğiniz yazı önünüze geliyor. Hani örneğin bana mesaj yazariken filan. İşte bu yazı yazdığınız sayfanın en üstünde mavi bir tablo mevcut. Bu tablodaki 11. tuşa basarsanız imza atmış oluyorsunuz. Ayrıca kullanıcı sayfanızı açıp burada ana diliniz, yaşadığınız yer, miliiyetiniz ve hobilerinizi belirtebilirsiniz. Sorularınız oldumu hemen bana sorun en kısa zamanda yanıtlamaya çalışacağım.--Gökçє Yörük mesaj 20:09, 28 Şubat 2009 (UTC)
Hümayun açıklamanız için çok teşekkürler.--Gökçє Yörük mesaj 20:12, 28 Şubat 2009 (UTC)
Vikipedi'yi tanıyın..

"Özgür ansiklopedi" Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, çünkü bu ansiklopedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bugünkü haline geldi. Hemen, şu anda yüzbinlerce sayfamızdan herhangi biri (çoğu) üstünde değişiklik yapmaya başlayabilirsiniz. Ancak bizim önerimiz; Vikipedi sayfaları içinde bol bol gezinmeniz, öncelikle üstte mavi bağlantıyla verilen hoş geldiniz ve Beş temel taş sayfalarımıza bir göz atmanız, işleyişi kavrayıp, nasıl sayfa yazılacağını ve değişiklik yapılacağını öğrendikten sonra yeni sayfa oluşturmaya başlamanız ya da değişiklikler yapmanızdır. Bu öneri size cesaretinizi kaybettirmesin. Aklınıza takılan herhangi bir soru ya da sorun olduğunda, herhangi bir vikipediste, ya da sayfanızın solunda Son değişiklikler sekmesinde göreceğiniz bir kullanıcıya çekinmeden ileti yazarak danışabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz der, güzel ve yararlı bir zaman geçirmenizi umarız.  Levent İleti Katkılar   20:12, 28 Şubat 2009 (UTC)


  • MSN adresimi vermek pek adetim değildir. Burada bulunduğum sürece merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.--Gökçє Yörük mesaj 20:20, 28 Şubat 2009 (UTC)
Ayrıca hemşire ne demek?--Gökçє Yörük mesaj 20:22, 28 Şubat 2009 (UTC)
Kullanıcı sayfamda da yazıdığım gibi ben bir erkeğim. Yanlışlık oldu.--Gökçє Yörük mesaj 20:26, 28 Şubat 2009 (UTC)
Şimdi yerleşim birimleri ve bilim sayfalarına şablon yerleştireceksiniz fakat şablonlar grup gruptur. Siz bana hangi sayfaya şablon koymak istediğinizi söyleyin ben size örnek olarak göstereyim. Bir de dediğim gibi mesajlarınızın sonuna imza atarsanız daha iyi olur.--Gökçє Yörük mesaj 11:20, 1 Mart 2009 (UTC)