Kullanıcı mesaj:Gultaslky

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Arge Danışmanlık[kaynağı değiştir]

Merhaba. ARGE Danışmanlık adlı sayfa Sabri76 tarafından telif ihlali gerekçesiyle silinmiştir. Girdiğiniz içeriğin tümüyle size ait olduğundan emin olunuz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:09, 27 Temmuz 2011 (UTC)

Sitenin en altında tüm haklarının saklı olduğunu belirten © 2006 ARGE Danışmanlık A.Ş. ibaresi bulunmaktadır. Vikipedi'de barınabilecek içeriğe ilişkin ayrıntılı bilgi için şu sayfayı inceleyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 20:32, 27 Temmuz 2011 (UTC)
Metin telifli olduğundan Vikipedi'de yayımlanması olanaksız. Gördüğüm kadarıyla e-posta adresiniz de sisteme kayıtlı değil. Bu durumda erişim bilgilerinizi bana iletmeniz gerekiyor. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:47, 28 Temmuz 2011 (UTC)
Merhaba. Bir maddenin Vikipedi'de barınabilmesi için tarafsız bir dille yazılması gerekmektedir. Sözkonusu içerik ele aldığı konunun yalnızca olumlu yönlerini ele aldığından tarafsızlık politikamızla çelişmektedir. Şu sayfayı da incelemenizi öneririm, çünkü girilen içerik biçem ölçütlerimizi de karşılamıyor. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:38, 6 Ağustos 2011 (UTC)