Kullanıcı mesaj:Ferikoylu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Biz de görelim![kaynağı değiştir]

Çektiğin resimler varsa bunları Vikipedi'ye yükle, yüklerken bu resmi kamuya bağışladığını açıklayan şablonu ekle: {{KM-Kişisel}} (bunu kopyala yapıştır). "Hakkını helal etmediğin" resimler, telif ihlalinden silinebilir.


Yaptığınız katkılara teşekkür ederiz, ancak vikipedi standartlarına uyması gerekmektedir. Eklediğiniz maddenin silinmiş olması hevesinizi kırmasın, lütfen katkıda bulunmaya devam edin.. Eğer yeterli bilgileri girerseniz, vikipedistler tarafından düzeltilerek uygun bir madde haline getirilebilir. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 21:44, 27 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba öncelikle katkılarınız için teşekkürler anccak kopyala yapıştır yaptığıımzda bunlar telif hakları ihlaline girebilir.(Yıldız Koleji maddesi)O yüzden her zaman kendi cümlelerinizle birşeyler yazmanız vikipedi açısından daha iyi olur.EmreSeyyal 13:05, 30 Haziran 2007 (UTC)

Tamam sen merk etme kapım her zaman herkese açık.Ciddi radikal değişiklikler yapmaya çalışma bence öncelikle,şimdilik maddelerdeki imla hatlarını cümle bozukluklarını düzelt.Küçük değişiklikler olacak ama iyi olur.Yeni vikipedistler için nasıl katkı yapılır gibi ibr bölüm mevcut onu özümsemeye çalış biraz sennin için iyi olur.Resim konusuna gelince ne tür resimler yükledin bilmiyorum ama internetten kopyala yapıştır yapma bence.Burda telif hakları çok önemli ve yöneticiler sürekli kontrol ederler silerler bi terslik olduğunda.Ben de çok rsim yükledim 26 kadardı galiba.Ama bunların hepsi ingilizce wikiden veya commonsdan.Hatta yöneticiler bile sadece ordaki resimleri yüklüyolar bild. kadarıyla..Ama kendi çektiğin resimleri bir sayfada kullanılmak şartıyla gönül rahatlığıyla yükle bir şey olacağını zannetmem.Bir de mesajları sonuna imza atmayı unutma.ü tuşundaki tilde den 4 tane üstüste yapıyorsun sayfayı kaydedince ismin yazıyor.Neyse dediim gibi ne zaman istersen sor ben hep burdayım.İyi çalışmalar.EmreSeyyal 13:42, 30 Haziran 2007 (UTC)

Bütün Atatürkçüleri Nutuk adlı maddeyi düzenlemeye davet ediyorum. Bookman 21:51, 27 Kasım 2007 (UTC)