Kullanıcı mesaj:ErichZepler/2013 Mesaj Arşivi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

çok iyi anlami$siniz kararliligimi ! içerisinde yorum bulunan hiçbir satir bulamazsiniz metnimde . Sizin i$inize gelmediginden metnimi kendinizce sübjektif buluyorsunuz. Dediklerimin kanitlarini Talat Aydemirin hatiralarinda ve Osman Köksaldan kalma birkaç yazida bulabilirsiniz. Fakat hiçbirini okumadiginiz belli oluyor. Ayrica size bir sorum var ; Köksal'in kaybolan hatiralarinin imha edildigini nerden biliyorsunuz ? Biz çalindigindan bile emin degiliz ... Arsen Ceyhan

Devriyelik Başvurusu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Katkılarınız etkin hizmetlilerce en kısa sürede incelenecek ve başvurunuz sonuçlandırılacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:13, 9 Ocak 2013 (UTC)

Merhaba. İlk fırsatta ilgilenmeye çalışacağım. İyi çalışmalar. --yabancım 12:38, 20 Ocak 2013 (UTC)
İnanın şu anda buraya çok az vakit ayırabiliyorum ve devriye başvurularını sonuçlandırmak için kullanıcıların katkılarının dikkatlice incelenmesi gerekiyor. Yeterli dikkati gösteremeyeceğim durumlarda herhangi bir şey yapmaktan özellikle kaçınıyorum. Bu nedenle başvurunuzun sonuçlanması gecikti. Sonucu merak etmekte haklısınız; ancak malum, burası gönüllülerin katkılarıyla yürüyor. Dolayısıyla biraz daha sabretmenizi rica edeceğim. Teşekkürler. --yabancım 18:05, 28 Ocak 2013 (UTC)
Vandalizm politikasına belli ölçüde hâkim olduğunuz katkılarınızdan anlaşılıyordu. Vikipediye katkının anahtarının değişiklik sayaçlarının saydıkları ya da hız değil, gösterilen dikkat ve özen olduğunu göz ardı etmediğiniz sürece bu işi gereği gibi yürüteceğinize inanıyorum. Kolaylıklar dilerim. --yabancım 19:04, 29 Ocak 2013 (UTC)