Kullanıcı mesaj:Emrahcotu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
SakhalinioBuyrun beniiiim? 14:19, 11 Eylül 2017 (UTC)


Mustafa Dok sayfası her defasında siliniyor[kaynağı değiştir]

Merhaba,oyuncu Mustafa Dok'un sayfasını açıyorum her defasında Kayda Değer Kişisorunu ile siliniyor.diğer oyuncu arkadaşların sayfalarının verdikleri linkleri verdim referans olarak.onların sayfaları kabul edilmiş acaba Mustafa Dok neden kabul edilmiyor?

Beyaz Liste talep ederek sayfayı tekrar açmayı ve detaylı incelenmesini talep ediyorum.TEŞEKKÜRLER Bu imzasız yazı Emrahcotu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın Emrahcotu, kayda değer olmayan sayfalar silinirler. Ayrıca muhtemellen bu sayfayı kişinin kendisi olan Mustafadok kullanıcısı açtı. Akabinde ısrarla sizinde aynı sayfayı aynı içerikler açmak isteyişiniz KUKLA hesap kullanıldığını göstermektedir. Ayrıca Vikipedi özgür kürsü değildir! Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 16:08, 12 Eylül 2017 (UTC)