Kullanıcı mesaj:Emetullah

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Dr. Coal tarafından 2 ay önce Bilgi başlığına

Mart 2024[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Hoş geldiniz. Katkılarınız, için teşekkür ederiz fakat özgün araştırmaları kabul edemeyiz. Güvenilir, yayımlanmış kaynaklara dayanmayan yaygın bilinen gerçekler, iddialar ve fikirler özgün araştırma olarak kabul edilir. Özgün araştırma kavramı aynı zamanda yayımlanmış materyallerin geliştirme amaçlı birleştirilmesini de kapsamaktadır. Lütfen katkılarınızı güvenilir kaynaklara dayandırdığınıza emin olun. Teşekkürler! MajMinormesaj 19.05, 6 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgi[kaynağı değiştir]

Merhaba!
Türkçe Vikipedi'de "Bilgi" maddesi halihazırda bulunmaktadır. Eğer maddeyi geliştirmek istiyorsanız, değişikliklerinizi burada yapabilirsiniz. Denemeleriniz için deneme tahtanızı kullanabilirsiniz. Ek olarak, bir maddede değişiklik yaparken var olan bilgileri nedensizce silmemeli ve ayrıca maddelere güvenilir kaynaklara dayanmayan, doğrulanamaz bilgiler ya da özgün araştırma ve düşüncelerinizi eklememelisiniz.

Lütfen mevcut madde hakkında başka adlar altında yeni madde oluşturmayınız ve ders sorumlusu ile arkadaşlarınızı bu konuda bilgilendiriniz.

İyi çalışmalar.

Dr. Coalmesaj 19.12, 6 Mart 2024 (UTC)Yanıtla