Kullanıcı mesaj:Egegokpinar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Sevgili Egegokpinar, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin özgürce katkıda bulunup geliştirebileceği ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamdan bana ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İLBEK 11:31, 9 Eylül 2011 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen diğer kullanıcıların sayfalarında herhangi bir değişiklik yapmayınız. Uygun olmayan bir içerik görürseniz bunu bir hizmetli'ye bildiriniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --Reality 16:14, 9 Eylül 2011 (UTC)


Hizmetlilik başvurusu[kaynağı değiştir]

Hizmetlilik başvurusu yaparak bende bir hizmeli olmak istiyorum ne yapmalıyım bana yardım edin. Ege Gökpınar 16:29, 9 Eylül 2011 (UTC)

Merhabalar. Yeni bir kullanıcısınız ve hizmetlilik için erken olduğunu belirtmek isterim. Hizmetlilik başvurusunda bulunabilmek yani aday olabilmek için en az 1000 değişiklik yapmış olmanız gerekiyor. Ayrıca yapılacak oylamada yüksek oranda olumlu oy alarak topluluğun onayını aldığını göstermeniz gerekir. Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu sayfasından ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden aynı şekilde bana ulaşabilirsiniz. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 16:38, 9 Eylül 2011 (UTC)
Öncelikce şunu belirteyim: Can Gökpınar maddesi, Rapsar tarafından kayda değer olmadığı gerekçesiyle maddeyi silinmesi için işaretlemiş. Vikipedi'de Profesyonel bir ligde veya yüzme, tenis gibi ligli olmayan dallarda eşdeğer karşılaşmalarda oynamış veya yarışmış sporcular kaydadeğer sayılabilmektedir. Fakat sadece bu durum varsa ve diğer kriterler sağlanmıyorsa yine kayda değerliği konusunda tartışmalar olabilir. Benim size tavsiyem: -eğer kayda değer olduğunu düşünüyorsanız- bunu ispatlayacak argümanlar sunmanız. Gazete haberleri, diğer sitelerde yayınlanmış biyografiler mesela. Hangi yarışmalarda yarıştığını filan da maddeye ekleyebilirsiniz. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 16:59, 9 Eylül 2011 (UTC)

Lütfen sadece ansiklopedik bilgiler giriniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Superyetkinileti 18:03, 9 Eylül 2011 (UTC)


Can Gökpınar[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikipedi'ye eklenen içeriğin belirli kayda değerlik ölçütlerini karşılaması gerekir. Ayrıntılı bilgi için şu sayfayı inceleyebilirsiniz. --Superyetkinileti 18:41, 9 Eylül 2011 (UTC)?

Sanırım Superyetkin gerekli açıklamayı yapmış ancak genede birşeyler sormak isterseniz buradayım.--Reality 06:30, 10 Eylül 2011 (UTC)

Lütfen uyarıları dikkate alınız.[kaynağı değiştir]

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Superyetkinileti 16:24, 11 Eylül 2011 (UTC)


Merhaba. Yardım etme isteğiniz bizim için çok önemli. Vikipedi hakkında daha fazla bilgi almak için şu sayfayı inceleyebilirsiniz. Sormak istediğiniz başka şeyler olursa diğer vikipedistlerle de iletişime geçebilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:30, 11 Eylül 2011 (UTC)

Otomatik onaylanmış kullanıcılar, Hizmetliler, Onaylı kullanıcılar bunlardan biri olmak isti youm ne yapmalıyım? Bu imzasız yazı Egegokpinar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. En az 4 günlük kullanıcılar, 10'dan fazla değişiklik yaptığı takdirde otomatik olarak onaylanmış kullanıcı statüsüne kavuşurlar. Hizmetli adayı olabilmek için ise daha yüksek şartlar ve hizmetli olabilmek için de topluluk onayı aranmaktadır. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 20:06, 11 Eylül 2011 (UTC)

Değişiklik[kaynağı değiştir]

Değişiklik yapmam gerek tiğini söylediniz.Bu nedir? ve Nasıl yapabilirim? Ege Gökpınar 21:49, 11 Eylül 2011 (UTC)

Merhabalar. Değişiklik, yani katkı veya işlem. Bir sayfa oluşturmanız, bir tartışmaya katılmanız veya bir mesaj atmanız... Bunlar birer değişikliktir. Yaptığını değişiklikleri buradan inceleyebilirsiniz. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 21:53, 11 Eylül 2011 (UTC)

Utku TanrıvereMesaj 03:51, 28 Kasım 2011 (UTC)


Dosya telif problemi
Dosya telif problemi

Egegokpinar.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Ancak dosyanın tanım sayfasında telif statüsü hakkında yeterli bilgi bulunmamaktadır. Vikipedi telif haklarını çok ciddiye alır. "Lisans" ve "kaynak" bilgisi eksik olan dosyalar hızlı silme kriterleri gereğince işaretlendikten 7 gün sonra silinirler. Eğer dosyanın lisansını biliyorsanız telif etiketini ekleyiniz.

Yüklediğiniz diğer dosyaları kontrol etmek için bu bağlantıyı tıklayınız. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler.

|} Utku TanrıvereMesaj 03:51, 28 Kasım 2011 (UTC)

dediniz.

Bu benim resmimdir telif hakkıda bana aittir. Bu imzasız yazı Egegokpinar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Açıklama yapmanız gereken yer benim mesaj sayfam değil. Dosyanın lisans bilgisi eksik ve eklenmediği sürece belirtilen süreç sonunda silinecek. Ayrıca lütfen mesajlarınızı imzalayınız. Ayrıca "telif hakkı bana aittir" yazarsanız, telifli dosyalar için adil kullanım gerekçesi girilmesi gerekir. Adil kullanım gerekçesi olmayan telifli dosyalar da silinirler. Utku TanrıvereMesaj 09:39, 29 Kasım 2011 (UTC)
Lütfen resimlerden uyarı şablonlarını çıkarmayınız! Eksik bilgisi olan ve uyarı etiketi konulmuş resimlere sadece eksik bilgileri ekleyiniz, uyarı şablonlarını çıkarmayınız. Eklediğiniz bilgilerle birlikte hizmetliler resmi inceleyecekler ve eğer doğru şekilde girdiyseniz uyarı şablonunu çıkaracaklardır. --Utku TanrıvereMesaj 09:41, 29 Kasım 2011 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması halinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi bir ansiklopedidir. Dilerseniz ücretsiz bir web alanı sağlayıcısını buradan bulabilir ve biyografiniz için kullanabilirsiniz veya Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
Eldarion 09:23, 1 Mart 2013 (UTC)