İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Duldul~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba hoşgeldiniz. Değişiklik yaparken reklam eklememeye özen gösteriniz lütfen. Kolay gelsin.--Abuk SABUK msj 20:31, 7 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba Hosbulduk,
Erciyes Kayak Merkezi Basligi altina yazdigim bilgileri yanlis gormuyorsam silmissiniz, mesajinizda da reklam iceren bilgilere yer vermeyin demissiniz, oncelikle reklam olan nedir o reklamlar? sadece Erciyes kayak merkezindeki buyuk degisikligi dogru sekilde yansiymaya calistim, lakin yilllaarrrr once karsilastigim viki sorunlariyla karsi karsiyayim, eksi sozluk bile bir cok baslikta cok da dogru bilgilendiriyor..
Baslikla ilgili olarak icerigin neredeyse tamami hatali, madem bir icerik yaziyorsun(uz) takibini yapiniz, bir cok bilgi hatali, nereden buldugunuzu bilmiyorum ama sayfayi gorenler yanlis bilgi sahibi olacaklari kesin, konu ile ilgili uzmanliginizin oldugundanda emin degilim, bir sekilde baslik acilmis ve yazmissiniz ama herhangi bir kayak merkezi hakkinda ne kadar bilginiz oldugundan emin degilim..
Sonuc olarak, Erciyes gibi inanilmaz degisiklige ugramis bir kayak merkezinin wikide 20 sayfalik metni olmasi lazim, reklam vs gibi detaylara takilarak bir sey yazamazsiniz oraya, ancak yazdiginiz yarisi yanlis olan 2 satir orasi bir dagdir ruzgar eser gibi seyler olur..
birde en son ne zaman erciyese ciktiginizi ve ne yaptiginizi merak ettim..Bu imzasız yazı Duldul (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. (email)
  • Merhabalar. Öncelikle benim Erciyes'e en son ne zaman çıktığımın ansiklopedik madde yazmakla bir alakası olduğunu zannetmiyorum. Değişikliklerinizi ben geri almadım. Madde geçmişine bakarsanız, Kullanıcı:Rapsar'ın değişikliklerinizin hepsini geri aldığını, benim kurtarılabilecek olanları düzenleyip yeniden eklediğimi görürsünüz. Maddenin yetersiz olduğu doğrudur ancak maddeye iç bağlantı şeklinde reklam eklemeniz yasaktır. Maddeyi kaynaklı ve ansiklopedik bilgilerle geliştirebilirsiniz. Ayrıca Vikipedi kullanıcıları arasındaki iletişim öncelikle bu mesaj sayfası yoluyla yapılmalıdır. Kolay gelsin.--Abuk SABUK msj 21:56, 7 Şubat 2012 (UTC)
  • Kusura bakmayin ama oturdugunuz yerden ansiklopedik bilgi yazdiginizda da yalan yanlis bilgiler cikiyor ortaya, erciyeste liftler 1800-3000 arasi denmis, oyle degildir, otel bilgilerinde hatalar var, kar kalinligi 50-100 degildir olsaydi mayista kayilamazdi, iki liftin ismini yazmicam diye insanlarin kafasini karistirmaya gerek yok, su an baktigimda GSGM TBarlarinin birinde isim var digerinde yok, kim alt istasyon kim ust belli degil, master plan hakkindaki bilgileri kaldirmissiniz.. Sizi Erciyese davet ediyorum, buyrun gelin gorun, ogrenin, ondan sonra yazin, duzeltin, silin, yada her neyse..

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

09:18, 20 Mart 2015 (UTC)

23:59, 22 Nisan 2015 (UTC)