Kullanıcı mesaj:Deedeegr73

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Cartoon Network Türkiye[kaynağı değiştir]

Lütfen Cartoon Network "Türkiye" Bilendiriyim, Cartoon Network Türkiye'de 1 Ekim 1992'de Kurulucak, biraz araştırarak yazmanızı Önerilim. --Gizliyedili 21:13, 23 Mayıs 2015 (UTC)

Cartoon Network Türkiye ve programları[kaynağı değiştir]

Tekrardan diyorum, lütfen Cartoon Network Türkiye ve programlarındaki sayfalara şu karışıklığı yapmayı kesebilir misiniz? Yoksa derhal yetkisi olan bir admine sizi bildireceğim, burda emek harcıyoruz, emek hırsızlığından başka bir şey yapmıyorsunuz o sahte bilgilerle!!! --Gizliyedili 19:22, 1 Haziran 2015 (UTC)

Information icon Merhaba, Ben Mavrikant. Bilmeni isterim ki az önce senin son katkılarından birini geri aldım. Örneğin Dexter'ın Laboratuvarı maddesinde yaptığın bu değişiklik bana yapıcı gibi gelmedi. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Mavrikantmsj 11:17, 7 Temmuz 2015 (UTC)

Vikipedi kurallarına aykırı hareketleriniz nedeniyle, değişiklik yapmanıza bir süre için izin verilmiyor. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Superyetkinileti 10:34, 8 Temmuz 2015 (UTC)

Dexter'ın Laboratuvarı[kaynağı değiştir]

Dexter'ın Laboratuvarı'nın günümüzde devam ettiğini yazmışsınız. Ama artık Cartoon Network'te yayınlanmıyor. Turgut46 09:07, 11 Temmuz 2015 (UTC)

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimize yapıcı katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunmak hakkında daha fazla bilgi için hoş geldin sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, yapıcı olmayan değişiklikler vandalizm olarak ele alınır ve eğer bu şekilde hareket etmeye devam ederseniz başka bir uyarı almaksızın Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenebilir. Lütfen buna son verin ve diğerlerinin emeklerine zarar vermektense, bunları geliştirmeyi deneyin. Teşekkürler.--Turgut46 09:42, 11 Temmuz 2015 (UTC)


SON UYARI !
Bu size yapılan son uyarıdır. Vikipedi sayfalarına zarar vermeye devam etmeniz durumunda engelleneceksiniz.
Eğer engellenmek istemiyorsanız, başkalarının emeğine zarar veren bu tutumunuzdan vazgeçiniz.
Turgut46 10:00, 11 Temmuz 2015 (UTC)

Engellendiniz![kaynağı değiştir]

Sayfaları vandalladığınız için Vikipedi'de değişiklik yapmanız 2 gün süre ile engellenmiştir. Eğer faydalı değişiklikler yapmayı düşünürseniz engel süreniz dolduktan sonra geri dönebilirsiniz. Turgut46 10:24, 11 Temmuz 2015 (UTC)