Kullanıcı mesaj:Changeofplans

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoşgeldin Changeofplans! Takıldığın yerler olursa lütfen yardım istemekten çekinme, bütün vikipedistler sana yardımcı olacaktır. Kolay gelsin ;-)

Onay Odası gibi açtığınız maddeler fazla ansiklopedik durmuyorlar. Bu bölümlere biraz göz atabilirsen iyi olur. Vikipedi:Vikipedi ne değildir Tekrar hoş geldin--Ugur Basakmesaj 11:11, 16 Şubat 2006 (UTC)

Bu arada bizim sitemiz değil, hepimizin sitesi:) Silinmesini istediğiniz sayfa olursa, içini boşaltmanız farketmiyor sayfanın en üstüne {{sil}} yazarak kaydederseniz bir yönetici gerekli sayfayı siler. Birde tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında imzanı üstteki sağdan ikinci düğme ile atabilirsin. Yazdığım mesajı olumlu olarak değerlendirdiğin için teşekkür ederim. Bazen ters tepkilerde olabiliyorda. Tekrar hoşgeldin--Ugur Basakmesaj 11:30, 16 Şubat 2006 (UTC)

Ar. Gör. Emrah Altınok ve Emrah Altınok ile ilgili. Bu maddelerden ilki ansiklopedik değil, ikincisinde ise sorun yok. Şayet ikiside aynı konudan bahsediyorsa, ilkinde bulunan içerik ikincisine taşınabilir ve ilki silinebilir. Kolay gelsin--Ugur Basakmesaj 08:23, 17 Şubat 2006 (UTC)