Kullanıcı mesaj:Bursafan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen durunuz ! Burası, bilgi edinebileceğiniz bir özgür ansiklopedidir. Daha iyi anlamak için; Vikipedi ne değildir? sayfasına bakabilirsiniz. Eğer Vikipedi'yi reklam aracı olarak kullanmaya devam ederseniz, değişiklik yapmanız engellenecektir.--Utku TanrıvereMesaj 23:29, 19 Kasım 2011 (UTC)


Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Seçtiğiniz kullanıcı adı uygun değildir. Vikipedi kurallarına göre kullanıcı adınız engellenecektir. Lütfen oturumunuzu kapatıp makul bir kullanıcı adı ile yeniden kayıt olunuz. Aynı e-posta adresini kullanabilirsiniz. Teşekkürler. --Utku TanrıvereMesaj 23:31, 19 Kasım 2011 (UTC)

İlginçtir ki biz bu ismi kendimiz olduğu için seçtik, irtibat noktası açısından.Reklam olsun diye seçmedik.BursaFan sadece bir site ismi olarak algılanmamalıdır. Bursa Hayranı, Bursa Fanı olan herkes pekala BursaFan adlı bir nick alıp burada hesap açtırabilir. Burada sorun bizim sitemizin adının da BursaFan olması ise durum çok gariptir.

Reklam olarak algılanmayacak isimler nelerdir, biz kurumsal olarak bir isim alacağız. O halde hesabımızın FanBursa olarak değiştirilmesini öneriyorum.Bu imzasız yazı Bursafan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Bir de IP ile mi, hesap ile mi katkı yapacağınıza karar vermenizi rica edeceğim. Mesaj ve tartışma sayfalarında ise (ansiklopedi maddelerinde değil) yazdıklarımızdan sonra ~~~~ yazarak imza atıyoruz. Kurumsal bir isim alınmıyor, kastettiğim bu zaten. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj 23:48, 19 Kasım 2011 (UTC)


Kuşkusuz hesaptan katkı sağlayacağız. Wikipedia içeriğine BursaFan'ın katılması büyük katkı olacaktır. İsim konusunda bize yardımcı olmayacak mısınız ? Herhangi bir öneriniz varsa bunu öğrenmek istiyorum. Bu imzasız yazı Bursafan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Umarım dediğiniz gibi olur katkı konusunda; ancak dediğim gibi reklam içeriği olmaması veya reklammış gibi anlaşılmaması gereken bir isim olmalı. Daha nasıl yardımcı olabilirim ki... Kendi bireysel isminizi seçebilirsiniz, bilmiyorum isminizin sessiz harflerini seçebilir, sonuna 16 koyabilirsiniz bu tamamen sizin seçiminiz. Tekrar mesaj ve tartışma sayfalarında (ansiklopedi maddelerinde değil) ~~~~ yazarak imza atma konusunu da hatırlatayım... İyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj 00:00, 20 Kasım 2011 (UTC)
  • Benim bunu yapma yetki ve imkanım olmadığı için sizin yeni bir hesap açmanız daha kolay olur açıkçası. Diğer yandan vikipedide her türlü reklam yasaktır. Yani reklamla ilgili söylediğinizin bir geçerliliği yok. Utku TanrıvereMesaj 00:16, 20 Kasım 2011 (UTC)
  • Vikipedi'yi tanıdıkça düşünceleriniz değişecektir zamanla. İşleyişe zamanla alışarak şu anda sahip olduğunuz soru işaretlerine bir bir cevap bulacağınıza eminim. "Size karşı" bir tutumdan kesinlikle bahsedilemez. Utku TanrıvereMesaj 00:34, 20 Kasım 2011 (UTC)