Kullanıcı mesaj:Bora/arşiv/2008/Ağustos

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Üstün Gayret Yıldızı[kaynağı değiştir]

Gayret Yıldızı
Geldiğiniz günden beri sarf ettiğiniz olağanüstü gayretten ötürü bu ödülü fazlasıyla hak ediyorsunuz. Güzel ve yapıcı katkılarınızın devamını dilerim ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 23:01, 2 Ağustos 2008 (UTC)

teşekkür ederim bora bey saygı ve sevgilerimle...

--Tf-2000 23:02, 2 Ağustos 2008 (UTC)

Rüştü Asyalı[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Resmin maddede kullanılmasının adil kullanım kuralları çerçevesinde imkanı yok. Çünkü birinci adil kullanım kuralı gereği, Rüştü Asyalı'nın özgür lisanslı bir resminin oluşturulması halen mümkündür. Bu yüzden de o resmin Rüştü Asyalı maddesinde kullanılması adil kullanıma girmez. Resim sadece Keloğlan filminin maddesinde kullanılabilir. Birçok aktör maddesinde, filmlerinden alınan görüntüleri adil kullanımda hata gerekçesiyle kaldırdık. Bunu da aynı şekilde kaldırmalıyız. Maalesef bu durum benim tercihim değil. Kurallar bu yönde. İyivikiler... homonihilis // ileti 22:37, 3 Ağustos 2008 (UTC)

Selam Bora006. Bahsettiğiniz Testere V maddesi açılmış. Ben Testere 5 adı ile açmıştım. Testere V'i fark edince Testere 5'in içindeki bilgileri Testere V'deki bilgileri ile harmanlayarak Testere 5'i Testere V sayfasına yönlendirdim. İyi günler.--Lord Lєəthєrfəcє ileti 13:54, 10 Ağustos 2008 (UTC)

Aaa öyle demeyin. Biz ne güne duruyoruz:) benimde ufak bir işim var. Hemen maddeyi geliştireceğim.--Lord Lєəthєrfəcє ileti 13:58, 10 Ağustos 2008 (UTC)


İyi geceler Bora;[kaynağı değiştir]

  • Doğrusu son zamanlarda pek fazla Viki'de zaman geçirmiyor, pek fazla yazışmıyorum. Üstüne üstlük bir de böyle ihmalciliklerim çıkıp, dostları selamlamayı unutunca, işte böyle sonuç oluyor. Haklısın. ama hiç unutulmadın, özürümü kabul et.. Bu da küçük bir gerekçe olsun :) bağların kopmaması dileği ve umuduyla.. Levent Abi ileti 20:15, 10 Ağustos 2008 (UTC)

Uzun zamandır nihayet bir uğrayayım dedim. Naber nasılsın? --Manco Capac 14:41, 11 Ağustos 2008 (UTC)

  • Montaj ha. montajcı birkaç arkadaşım olmuştu zamanında, çok daraldıklarını söylemişlerdi. Bir ileri bir geri gidip gelmek. Hayat zor, gerçi benim de microfilm okuyucularında böyle çok rrrrrrrr sağa rrrrrrrr sola gitmişliğim olmuştu çömezken. :)) Aman ha montaja kaptırıp daralıp maralıp saçları zorlamayasın bir daha. :)) --Manco Capac 14:48, 11 Ağustos 2008 (UTC)

Selamlar Murat sana bir e-posta gönderdim, bir bak istersen. Saygı ve sevgilerimle.Bora006 mesaj gönder 14:39, 11 Ağustos 2008 (UTC)

Abi biz sanal hizmetli adayı olduk; sen gerçek montajcı olmuşsun haberimiz yok. Kırca ve Bengier'in Hamit El Sabah ve Cevat Kelle tiplemesi vardı; hatırlar mısın? Etrafında böyle cabbar cevval muhabir ve kameramanlar doluysa vay hâline .
Son sözüm Küçük Ceylan'dan: "Şantaj montaj" .
Görüşmek üzere, gerçek hayatta iyi çalışmalar... --DsMuratileti 16:28, 11 Ağustos 2008 (UTC)

Selam Bora006 sana bir kaç şey sormak istiyorum.

  • İnternetteki http://www.flickr.com adresindeki bütün resimler paylaşımı serbest resimler mi oluyor?
  • Eğer öyleyse Vikipedi'ye bunları yüklerken hangi lisansı kullanacağız.
  • Örneğin; şu resim. Kolay gelsin. E-92'yi İzlemeye Devam Edin! 12:11, 14 Ağustos 2008 (UTC)

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun[kaynağı değiştir]

Teşekkür...[kaynağı değiştir]

  • Kutlaman için teşekkür ederim kardeşim; umarım hepimiz için hayırlısı olur. Bu yoğun olduğun dönemde kutlama için gelmen için de ayrıca teşekkürler. Yorma kendini fazla, no stress . Görüşmek dileğiyle, hoşçakal... --DsMuratileti 19:59, 21 Ağustos 2008 (UTC)

Merhaba, Absar'dan sonra bir kere uzun uğraşlar sonucunda Vikihayat gazetesinin üç aylık sayısını çıkarmıştım. Fakat ondan sonra bu işle ne yazık ki ilgilenemedim. 1 yıldır kaderine Vikipedi olarak terk ettiğimiz Vikihayat gazetesi hakkında benim bazı düşüncelerim var. Bu açık bir şekilde ortada ki 3 aylık bir bülten çıkaramıyoruz. Bunun yerine 6 aylık veya yıllık bir Vikihayat çıkarırsak daha kolay olur diye düşünüyorum ama sizin de düşüncelerinizi almak isterim elbette.

Saygılar, Hmd92, 12:31, 24 Ağustos 2008 (UTC)

  • Selamlar, bu konuyu Vikipedi'de dolaşırken şans eseri gördüm. İlgi ve alaka olmadığı için köy çeşmesine taşıdım. Ne yazıkki aynı ilgisizlik orada da devam etti. Açıkcası bundan sonra da konuyla en fazla 2-3 kişi ilgilenir düşüncesindeyim. Şu sıralar bende yoğun olduğumdan konuyu rafa kaldırdım. Eylül ayından sonra tekrar ilgilenebilirim. Bir yıllık fikri bana daha mantıklı gibi geliyor. Saygı ve sevgilerimle. Bora mesaj gönder 12:42, 24 Ağustos 2008 (UTC)

Vay montajcıların hası kardeşim nasılsın?[kaynağı değiştir]

Nasıl gidiyor bakalım? --Manco Capac 09:35, 27 Ağustos 2008 (UTC)

  • yok canım şimdi iş ortamında chat met ayıp olur. SOnra konuşuruz. Ben gidip yemek yiyeyim biraz. Kendine iyi bak, kafayı üşütme sakın. Şapka giy. :)) --Manco Capac 09:42, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Geçiyordum, uğradım ((:[kaynağı değiştir]

Selamlar kardeşim, nasılsın umarım iyisindir. Hizmetlide oldun artık başını ekrandan kaldıramazsın. Ben bu aralar çok yoğunum malum şantaj-montaj meseleleri . Buaraya uğramışken, hizmetli olmaya alışabildin mi, durumlar nasıl gidiyor bir sorup öğreneyim dedim. Sabır sınırlarını zorlayan olursa bana havale et, icabına bakarım.. Bugün buralardayım, arada WikiIRC'e gelde hasret giderelim. Saygı ve sevgilerimle. Bora mesaj gönder 09:05, 27 Ağustos 2008 (UTC)

  • Elhamdülillah iyi gidiyoruz; asıl sen nasılsın? TRT'nin acar montajcısı Boramız ... Zorlandığım durumları sana havale edeceğim merak etme . Şu anda bağlandığım bilgisayarda IRC yoktu; dedin diye yükledim, ama sen yoksun bu sefer Üzgün... Neyse artık, sonra görüşürüz. Kendine iyi bak, görüşmek dileğiyle kardeşim... --DsMuratileti 11:43, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Vay teşekkürler.[kaynağı değiştir]

Ancak imzalı resim için sıraya giriniz ve lütfen aradan kaynak yapmayınız. Şurdan 500. kişinin hemen arkasından sıraya girebilirsiniz. Teşekkürler, beni sizler yarattınız. Ben sizlerle varım... :)) --Manco Capac 07:21, 29 Ağustos 2008 (UTC)