Kullanıcı mesaj:Bnymn58

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: ToprakM tarafından 4 ay önce Ocak 2024 başlığına
Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması hâlinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
𝓔𝓷𝓿𝓮𝓻 15.33, 7 Nisan 2022 (UTC)Yanıtla

Nisan 2022[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkılarınızı takdir ediyoruz, ancak kendinizle ilgili bir Vikipedi maddesi yazmış gibi görünüyorsunuz. Vikipedi'de bir otobiyografi oluşturmak kesinlikle tavsiye edilmez ve oluşturursanız silinebilir. Lütfen bu konudaki rehberimize göz atın. Hayatta yaptığınız şey gerçekten dikkate değerse ve yaşayan insanlarla ilgili maddeler için belirlenen politikamız uyarınca doğrulanabiliyorsa, muhtemelen başka biri er ya da geç sizin hakkınızda bir madde oluşturacaktır. Kendinizle ilgili mevcut bir maddede değişiklik yapmak isterseniz, maddenin tartışma sayfasında bu değişiklikleri önerebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'nin kişisel bir web alanı veya sosyal ağ sitesi değil, bir ansiklopedi olduğunu unutmayın. Maddeniz zaten silinmişse ve silme işleminin hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bunu silme işlemini yapan hizmetli ile görüşün. Teşekkürler. ‒ToprakM  06.18, 8 Nisan 2022 (UTC)Yanıtla

Bünyamin GENÇTÜRK[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Bünyamin GENÇTÜRK maddesi hızlı silme kriterlerinden "Madde 6: Kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan konuya sahip madde gerekçesiyle sayfanın hızlı silinmesi talep ediliyor." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Dr. Coalmesaj 08.59, 23 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla

Sayın Dr. Coal,
Öncelikle değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. "Bünyamin Gençtürk" maddesinin hızlı silme kriterlerine uygun olduğu belirtilmiş. Ancak, maddeyi oluştururken Vikipedi'nin kayda değerlik ölçütlerini göz önünde bulundurduğumu düşünüyorum.
Madde, geniş bir kapsama sahip olmasa da, bilgisayar teknolojileri, eğitim geçmişi, mesleki başarılar ve kişisel ilgi alanları hakkında bilgi içermektedir. Bu bilgiler, Vikipedi'nin "Kayda Değerlik" politikalarına uygunluğu sağlamak adına eklenmiştir.
Eğer belirttiğim bu unsurlar yeterli değilse ve maddeyi daha uygun hale getirmek adına önerileriniz varsa, lütfen benimle paylaşın. Konuya daha fazla ışık tutarak, Vikipedi'nin standartlarına uygun bir içerik oluşturmayı amaçlıyorum.
Sorularınız ya da belirtmek istediğiniz konular varsa memnuniyetle dinlemeye hazırım. İlgili politika ve yönergeleri de gözden geçirmek benim için önemlidir.
Saygılarımla, Bnymn58 (mesaj) 09.07, 23 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla
Vikipedi'de bir kişi hakkında madde oluşturulabilmesi için, kayda değerliğin ispat edilebilmesi adına önce bu kişi hakkında, kişiyi kapsamlı olarak konu edinen bağımsız ve güvenilir kaynaklar bulunmalıdır. İyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 09.11, 23 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla

Uyarı![kaynağı değiştir]

Otobiyografi uyarısı!
Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkılarınızı takdir ediyoruz ancak Bünyamin GENÇTÜRK maddesi kendinizle ilgili gibi görünmekte. Vikipedi'de bir otobiyografi oluşturmak kesinlikle tavsiye edilmez ve oluşturursanız silinebilir. Lütfen bu konudaki rehberimize göz atın. Hayatta yaptığınız şey gerçekten dikkate değerse ve yaşayan insanlarla ilgili maddeler için belirlenen politikamız uyarınca doğrulanabiliyorsa, muhtemelen başka biri er ya da geç sizin hakkınızda bir madde oluşturacaktır. Kendinizle ilgili mevcut bir maddede değişiklik yapmak isterseniz, maddenin tartışma sayfasında bu değişiklikleri önerebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'nin kişisel bir web alanı veya sosyal ağ sitesi değil, bir ansiklopedi olduğunu unutmayın. Maddeniz zaten silinmişse ve silme işleminin hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bunu silme işlemini yapan hizmetli ile görüşün.

Bünyamin Gençtürk[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Bünyamin Gençtürk maddesi hızlı silme kriterlerinden "Madde 6: Kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan konuya sahip madde gerekçesiyle sayfanın hızlı silinmesi talep ediliyor." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Dr. Coalmesaj 09.50, 23 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla

Sayın Dr. Coal,
İlginiz ve uyarınız için teşekkür ederim. Hızlı silme talebinin sebebini anlamak ve uygun bir çözüm bulmak adına konuyla ilgili politika ve yönergeleri gözden geçirdim.
Maddenin "Madde 6: Kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan konuya sahip madde" kriterini karşıladığı belirtilmiş. Ancak, maddeyi oluştururken Vikipedi'nin kayda değerlik ölçütlerine uygun bilgileri eklemeye özen gösterdim. Konu, geniş bir kapsamı içermese de, kişisel ve mesleki bilgilerin yanı sıra kaynaklardan alınmış verileri içermektedir.
Eğer maddenin silinmesine neden olan spesifik bir konu varsa veya belirli eksiklikler varsa, bu konuda bilgi verirseniz, maddeyi düzeltme veya geliştirme şansım olabilir. Ayrıca, hızlı silme talebinin ardındaki sebepleri daha iyi anlamak için hangi kriterlerin karşılanmadığını belirtirseniz, daha etkili bir çözüm bulabiliriz.
İlgili politikalar ve yönergeler çerçevesinde, sayfanın Wikipedia standartlarına uygun hale getirilmesi için işbirliği yapmaya hazırım.
Saygılarımla, Bnymn58 (mesaj) 09.58, 23 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla
Önceki mesajınızı yanıtladım. Gösterdiğiniz kaynaklar bağımsız olmadıkları gibi sizi kapsamlı biçimde konu etmiyor, hakkınızda bir şeyler anlatmıyorlar. Dr. Coalmesaj 10.03, 23 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla
Sayın Dr. Coal,
İlginiz ve hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Talebiniz doğrultusunda gerekli düzenlemeleri hemen gerçekleştirdim. Maddeden kayda değerlik ölçütlerini daha iyi yansıtmak adına ek bilgiler ekledim ve kaynakları güncelledim.
Eğer hala eksiklikler veya düzeltilmesi gereken spesifik noktalar varsa, lütfen bana bildirin. Sayfa, Wikipedia'nın standartlarına uygun hale getirilmesi için üzerinde çalışmaya devam etmek istiyorum.
Herhangi başka bir geri bildiriminiz veya talebiniz varsa memnuniyetle değerlendiririm.
Saygılarımla, Bnymn58 (mesaj) 10.49, 23 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla
Merhaba. Kayda değerlik yönergesine uygun olmayan bir maddede düzenleme yaparak kayda değerlik sağlanamamaktadır. Zira buradaki etken, madde konusu hakkındaki kaynakların maddede gösterilmemesi değil, var olmamasıdır. Bu bağlamda Nisan 2022'den günümüze bu sayfada 3 kez ifade edildiği gibi, lütfen özgeçmişinizi eklemeyiniz. İyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 15.32, 23 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla

Ocak 2024[kaynağı değiştir]

Bilgi simgesi Merhaba Bnymn58, Vikipedi'ye hoş geldiniz ve katkılarınız için teşekkürler. Değişiklikleriniz birden fazla hesap kullanıyor olduğunuzu veya Vikipedi dışındaki kişilerle-örneğin Ephel0 (MesajKatkılarİstatistikler) gibi kullanıcılarla- koordine değişiklik yaptığınızı işaret etmektedir. Birden fazla hesapla ilgili politikamız genellikle buna izin vermez ve kötüye kullanımında kullanıcıların değişiklik yapması engellenebilir. Doğrudan veya başka bir kişinin yardımıyla birden fazla hesabı kullanıyorsanız, lütfen bu hesapları açıklayın. Teşekkürler. Wooze 15.59, 23 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla

Merhaba Wooze★,
Teşekkür ederim geri bildiriminiz için. Ancak, bahsettiğiniz içerikle benim hiçbir alakam yok. Oluşturulan "Bünyamin Gençtürk" maddesi ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değilim ve içeriği yazan kişi ben değilim.
Eğer bu maddeyle ilgili bir hata olduğunu düşünüyorsanız, lütfen ilgili politika ve yönergeler doğrultusunda düzeltmeleri yaparak konuyu ele alınız. Ben sadece size yardımcı olabilmek adına bilgi sağlayabilirim.
Herhangi bir sorunuz veya başka bir konu için bana mesaj atabilirsiniz.
Saygılarımla, Bnymn58 (mesaj) 16.07, 23 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla
Dur ikonu
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  ‒ToprakM  18.17, 23 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla