Kullanıcı mesaj:Basak2008

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selamlar. Bu sayfada açıkça belirtilmiş olan kriterleri sağlamayan biyografiler Vikipedi'de yer almazlar. İyi çalışmalar. --Eldarion 09:10, 22 Kasım 2013 (UTC)

Şule Kayan Bekrioğlu[kaynağı değiştir]

Merhabalar geçen seferde vitoya yazmıştım Şule Kayan Bekrioğlu sayfasında yazılanlar bir biyografidir.Biyografide nasıl bir değişiklik yapılırki silinmesin.Bu konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim.Mediasa.com.tr bizim firmamızdır aynı biyografinin ordada yayınlanması son derece olağandır.Lütfen mesajınızı bekliyorum.Bu imzasız yazı İlgin2008 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Her hakkı xxx'e aittir yazısı olduğu sürece o metni aynen kopyalamak telif hakkı ihlalidir.--вяí¢αи76ileti 16:05, 16 Şubat 2013 (UTC)

Merhabalar Şule Kayan Bekrioğlu hakkında bir biyografimiz var.Bu biyografiyi wikipediada yayınlamak istiyoruz.Fakat bunu nasıl yapıcağımızı bilemiyoruz.Konuyla ilgili bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Bu imzasız yazı Basak2008 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Maddede bazı telif sorunları ile kayda değerlik problemi mevcut. Önceki cümlede link verdiğim mavi bağlantılardan ayrıntılı bilgileri alabilirsiniz. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 02:23, 24 Kasım 2013 (UTC)