Kullanıcı mesaj:Ahmetan/Arşiv2006

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoşgeldin Ahmetan! Takıldığın yerler olursa lütfen yardım istemekten çekinme, bütün vikipedistler sana yardımcı olacaktır. Kolay gelsin ;-)--Ugur Basakmesaj 22:16, 30 Ocak 2006 (UTC)


Teşekkür ederim yardımlarınız için. Daha ilk günden imza atmayı da öğrendim. Galiba 5 yıldır ara verdiğim web tasarımına geri dönmem gerekecek.--Ahmetan 06:56, 31 Ocak 2006 (UTC)

İmza atmak için Vikipedi:İmza kullanımı sayfasına bakabilrisin. ;) --Dbl2010 05:58, 31 Ocak 2006 (UTC)

Özbekistan'da mısınız? --Timurberk 13:46, 7 Şubat 2006 (UTC)

EVET!!!--Ahmetan 13:54, 7 Şubat 2006 (UTC)

Özbekistan'da bir Türk şirketinde çalışmak isterim. --Timurberk 19:22, 7 Şubat 2006 (UTC)

Türkçe harfler sıralama meselesi[kaynağı değiştir]

Bu bilindiği bir mesele: Türkçe harfler maalesef Z harfdan sonra sıralanıyor; yani eğer bir daha sonraki 200 basıyorsan gözüküyor ;-) --katpatuka 21:21, 22 Şubat 2006 (UTC)

Şablonlu imza[kaynağı değiştir]

Şablonlu imzalar sistemi çok yorduğundan artık pek kullanılması istenmiyor. Ben bu sebeple bıraktım. Ayrıca güvenlik sorunu da var. Kullanmanızı tavsiye etmem. --Dbl2010 19:03, 24 Şubat 2006 (UTC)

Türk Düşmanlığı[kaynağı değiştir]

Wisdom seni sakin olmaya ve mantıklı düşünmeye davet ediyorum. Son günlerde çok agresif davranmaya başladın.

Bu kişi görüşlerini anlatmıyor konuşma üslubu ile Anayasaya ve Türkiye'deki tüm kanunları ihlal ederek Türklüğe hakaret ediyor. Vandalizm yapıp bazı maddeleri siliyor, oylama sonuçlarını siliyor ve bir günlüğüne uzaklaştırma alıyor ama hiç tınmıyor başka bir IP ile girip vandalizme devam ediyor Türklüğe hakaret ediyor.
Ve siz de kalkmış bana sakin ol diyorsunuz! Siz yatağınızda horul horul uyurken biz burada bu türden hakaretle mani olmaya çalışıyoruz. Bütün gece sırf bunun vandalizmiyle mücadele ettim ve 2 saatlik uyku ile işe gidiyorum.
Sonra siz uykunuzu almış bir halde sabah kalkıp "Sakin olun" diyorsunuz. Lütfen haddinizi bilin. Türklüğe böyle hakaret yapılırken herkes yattığı yerden ahkam keserse bu ve bunun gibiler cirit atar.Wisdom 10:08, 2 Mart 2006 (UTC)

YETİ HAKKINDA[kaynağı değiştir]

Merhaba Ahmetan Efsanevi Yaratıklar hakkındaki şablonu bugün hazırladım sağolsun Noumenon bugün bazı sayfaların giriş makalelerini yazdı Kurt Adam makalesini bitirdikten sonra şablondaki bütün başlıkların makalelerini ayrıntılarıyla girip başvuru kaynaklarını da yazacağım--nosferatü 13:38, 24 Mart 2006 (UTC)

Şablon Türkiye[kaynağı değiştir]

Türkiye şablonunu sayfa içeriğine ekleyip silmenizin mantığı nedir? Şablonların amacı sayfa büyüklüğünü azaltmak, düzenlemeyi kolaylaştırmaktır. Eğer silmekte kararlıysanız diğerlerinide silin, hepsine yeni düzenleme yapalım.--Ahmetan 09:36, 3 Nisan 2006 (UTC)

Şablonların amacı sayfa büyüklüğünü azaltmaktan çok birden çok sayfada kullanılan bilgilerin tek biryerden kontrolü içindir. Gereksiz şablon kullanımları sunucularda gereksiz yüklenmelere neden olmaktadır. Eskiden kullanıcılar imzalarında, hoşgeldin gibi uyarı mesajları doğrudan vs. kullanılıyordu. Fakat bu şekilde kullanımlar gereksiz sunucu yüklenmesine yol açtığından dolayı, hoşgeldin gibi devamlı bir sayfada kalacak uyarılar için subst: kullanarak bilgiler doğrudan sayfa içerisine ekleniyor, aynı şekilde tek bir sayfada kullanılmak için yapılmış bir şablonun hiç bir faydası yok.--Ugur Basakmesaj 09:42, 3 Nisan 2006 (UTC)

Türkçede Yaygın kullanılış şekli Hz. dir. asıl oylama Hz. getirilmeli mi getirilmemelimi olmalıdır.Kullanıcı:81.213.64.145


Oylama ve Silme[kaynağı değiştir]

Merhaba Ahmetan, Gulen makalesinin silinmesi ile ilgili oylama SAM sayfasinda devam ediyor. Hz. Muhammed makalesinin adinin degistirilmesi ve genel olarak Hz. gibi ifadelerin kullanimi ile alakali bir oylama da Islam postali tartisma sayfasinda devam ediyor. Ilginizi cekebilir diye dusundum. Basarilar. Resid Gulerdem 05:26, 30 Nisan 2006 (UTC)

Tekrar merhabalar. Silme sayfasindaki degerlendirmenizi okudum, ilginiz icin tesekkur ederim. Bir kac kisi maalesef genel anlayisi ve sagduyulu insanlari yok farzederek istedikleri gibi bu ortami kullanabileceklerini dusunuyorlar. Bunlara engel olunabilmesi ve Vikipedinin guvenilir ve istikrarli bir oratma kavusturulmasi ancak katilimla olabiliyor bildiginiz gibi. Benzer bir tartisma Hz. Muhammed'e saygisizlik etme pahasina isminin degistirilmesi konusunda da devam ediyor. Gizli bir oylama ile isim degisikligine giden bu yaklasima ancak yeterli oyla ile karsi cikilabilir. Bu itibarla, Portal Islam tartisma sayfasindak tartismalri gozden gecirmenizi rica ederim. Tekrar tesekkur ve basarilar. Resid Gulerdem 18:41, 30 Nisan 2006 (UTC)

Sayin Ahmet Bey, Gulen sayfasi uzerinde calisma vardir, maddeyi geriye alamayiniz. Tartisma bolumunde aciklama yapip daha tarafsiz, akici olacak sekilde degisiklik yapabilirsiniz. Bunun disindaki mudahelelere izin verilmeyecektir. Saygilarimla, Citrat 04:58, 7 Mayıs 2006 (UTC)

Merhaba, maddenin bu hali tarafsiz olmadigi icin SAM onerildi ve sonucu duzenlensin diye cikti. Bir kisi ansiklopedide nasil anlatilirsa, tarafsiz, sade oyle anlatilmasi gerek. Ovme ve yerme yeri degil Vikipedi. Sizin geri aldiginiz giris daha once tartismalarda sorun olmustu ve kisiyi oldugundan cok farkli gosteriyordu. Maddenin tarafsizlastirilmasi bittiginde son hali konusunda fikir alinip tartismalar sonucu gerekli degisiklikler tek tek yapilabilir. Hepsi "gecmis" baglantisinda bulunuyor. Ancak madde uzerinde degistirme savasinin yasanmasina izin vermeyecegim; gerekirse kilitlenir. Uzlasmaya her zaman acigim, ilginiz icin tesekkurler, Citrat 13:50, 7 Mayıs 2006 (UTC)

Yunus Emre maddesini neden sildiğini anlayamadım. Açıklama yapabilir misin?--Ahmetan 07:07, 4 Haziran 2006 (UTC)

Madde tamamen ingilizce girilmisti. Yabanci dilde madde tutmuyoruz; islem aciklamasinda belirtmistim. Maddenin gecmisinde iki defa telif ihlali yuzunden silindigi gozukuyor. ilginize tesekkurler, Citrat 07:16, 4 Haziran 2006 (UTC)
Guzel ama telifli idi. Yunus Emre'nin olmamasi buyuk kayip diye dusunuyorum. Kolay gelsin ve basarilar, Citrat 07:27, 4 Haziran 2006 (UTC)
  • Merhabalar,

Görüyorum ki silinebilecek dosyalara sil şablonu koyuyorsunuz, çok güzel. Fakat bildiğiniz gibi silme işlemimiz iki türlü; hızlı silme ve SAM yani oylamalı. {{sil}} sadece VP:HS'ye uyan ve hızlı silme ile silinebilecek maddelere konuyor. İsterseniz VP:HS'ye biraz dikkat ederek koyun şablonu. Zira bazıları örneğin ancak SAM ile silinebilecek türden, sili çıkarınca onlar öyle havada kalıyor çoğu kez. SAM'lık olanları SAM yapmanız daha yararlı olacaktır. Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 17:19, 5 Haziran 2006 (UTC)

Bir sorum var.Neden Craig'i siliyorsunuz?Bu makale çok kısa olabilir ama bir taslak koyun yeter.Saygılarımla--Simon Bolivar 16:20, 2 Temmuz 2006 (UTC)