Kullanıcı mesaj:Abecesel/mesajarşivi/kullanıcıödülleri/gelişmişmaddeyıldızı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: LostMyMind tarafından 3 yıl önce
Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Abecesel,
45. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Azez Muharebesi (1030) maddesindeki kırmızı bağlantıların oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 06.38, 9 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Abecesel,
46. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Pratt & Whitney hava aracı motorları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 06.44, 16 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Abecesel,
47. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Nobel Kimya Ödülü sahipleri listesi maddesindeki kırmızı maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 07.06, 23 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Abecesel,
48. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Queen ve Şablon:Queen şarkıları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 06.10, 30 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Abecesel,
49. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Telif sorunları nedeniyle toplu silinen bazı edebiyat maddelerinin yeniden oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 07.07, 7 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Abecesel,
50. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "Tematik Yıldız Kampanyası" konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 08.34, 14 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla