Kullanıcı mesaj:46 Maras

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

yazdığınız yazılarda yorum kullanmamaya ve yazdıklarınızın bir ansiklopedi olmasına dikkat edin. kolay gelsinDelamorena 10:52, 20 Ağustos 2006 (UTC)

Yüklediğiniz resim[kaynağı değiştir]

yabancım 11:44, 10 Ekim 2009 (UTC)

Onur Öymen'in Meclis'te yaptığı konuşmada örnek verdiği Dersim İsyanını, AKP ve Atatürk düşmanları konuyu çarpıtarak istismar ediyor.[kaynağı değiştir]

Gündelik polemikler bir ansiklopedi sayfasında bulunmaması gereken şeylerdir. Onur Öymen'in 10 Kasım 2009'da Meclis'te yaptığı konuşmada örnek verdiği Dersim İsyanının çarpıtılarak kendisine karşı kullanılması durumu ansiklopedik bilgi değildir, taraflıdır ve kötü niyetlidir. AKP ve Atatürk düşmanları konuyu istismar ediyor.

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
 Levent İleti Katkılar   23:23, 28 Kasım 2009 (UTC)

Pınar [m] 11:32, 28 Aralık 2009 (UTC)

E-postanıza yanıt: Logonun silinmemesi için www.futbollogo.com sitesinin hangi sayfasından aldığınızı ve uygun bir resim telif etiketini buraya eklemeniz gerekiyor. İyi çalışmalar. — Pınar [m] 02:17, 29 Aralık 2009 (UTC)

Muratsahinileti 21:44, 4 Şubat 2010 (UTC)

Muratsahinileti 21:44, 4 Şubat 2010 (UTC)

Gerekçesiz ve kaynaksız dosyalar[kaynağı değiştir]

Muratsahinileti 23:15, 6 Şubat 2010 (UTC)

Futbol Logoları[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kategori:Kahramanmaraş'taki Futbol Kulüpleri'nin ne zaman logolarını eklesem, mutlaka bir eksik buluyorsunuz. Ama sorunun anlayacağım dilden neden yazılmadığına anlam verebilmiş değilim. 'Gerekçesiz' diye bir sebep olamaz. Logoları bizzat ben kendim çizdim. Tam link vererek yayınladığım sitenin kaynağını da belirttim. Logo konusunun uzmanı da benim, yani varsa hatalı bir logo, onu düzeltirim. Vikipedi konusuna gelecek olursak, logonun açıklama bölümünü başka logolara bakarak aldım. Peki bu halde sorun nerde? Doğru düzgün ne yapmam gerektiğini yazarsanız, bir daha ne ben yorulurum ne de siz.. Şimdiden teşekkürler. 46 Maras ileti 12:20, 7 Şubat 2010 (UTC)

  • Merhabalar, eğer bilgilendirme şablonlarını incelerseniz bütün aradığınız bilgilerin orada olduğunu görebilirsiniz. Şablonlar size iç bağlar ile yol göstermekte. Şablonda da belirtildiği gibi Adil kullanım gerekçelendirme yönergesine göre gerekçelendirmek için tek yapmanız gereken dosyanın aldığınız kaynağınıda doğrudan yazarak {{Telifli kullanım gerekçesi}} şablonu ile gerekçe yazmak ve uygun bir lisans şablonunu da eklemek. İyi çalışmalar, kolay gelsin.--Muratsahinileti 00:46, 8 Şubat 2010 (UTC)