Kullanıcı mesaj:İnfoCan/arşiv6

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba. 81.214.107.3 IP'in katkılarına dikkatini çekerim. Aynı şiiri aynı maddelere yapıştıran bir diğer statik IP de 213.161.129.50 idi, Kibele geçen gün onu sürekli engelledi. --İnfoCan 18:33, 29 Nisan 2007 (UTC)

Sagol İnfocan, ilgilendim. Citrat 22:27, 29 Nisan 2007 (UTC)

Teşekkürler --Karduelismsj 16:15, 2 Mayıs 2007 (UTC)

Hocam selamlar bakteri sayfasının tartışma kısmına taşıdığın bölüm telifli zaten tartışma sayfasında dahi bulunması uygun olmaz bence.Saygılar.--Machiavelli' msj 19:07, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Üstadım naptın iki üç cümle daha çevireyim diye girdim bitirmişsin.Ellerine sağlık.--Machiavelli' msj 22:24, 6 Mayıs 2007 (UTC)

Evet takıma yardımcı olabileceğine inanıyorum. Açtığın maddelerden bu kendini gösteriyor. Alımını yaptım hayırlı olsun. Kullanıcı sayfana bir bak istersen :) Hoş geldin.. sevgiler... --Elmacenderesi E=mc2 13:52, 7 Mayıs 2007 (UTC)

Hakemlik politikası[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar bir çok kullanıcı bu tür bir kuruma ihtiyaç olduğundan bahsediyor. İnsanlardan ziyade buradaki yaşam da bu tür bir ihtiyaca işaret ediyor. Zaman kaybetmeden bu tartışmanın başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda açılan tartışmaya katılmak isterseniz sevinirim. İyi çalışmalar. Vikipedi tartışma:Hakemlik politikası ----devrimdptmesaj 14:57, 8 Mayıs 2007 (UTC)

  • Merhaba İnfocan, Vikipedi:Anlaşmazlıkların giderilmesi Resolving disputes sayfasından çevrilmişti. Uzlaşma ve Hakem komitesi o zaman için bu çeviriden çıkarılmıştı. Gelişme olursa buraya da eklemek gerekecek. Bilgine. --Mskyrider ileti 17:35, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Artık dayanamıyorum. O pislik kuklacı Kullanıcı:Saidferid'den beri onlarca pilik başıma musallat oldu. İnsanlar bii anlamıyor, niin siliyorlar onca yarattığımız şeyi! Şu an düşünüyorum kardeşim, belki de vikiyi bırakacağım.--kibelemesaj Bu imzasız yazı 144.122.251.212 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yöneticilik[kaynağı değiştir]

Merhaba İnfocan,

Yönetici oylamanın sonunda topluluk tarafından görevlendirildin, Arnold misali bir insan evladısın artık. Hayırlara vesile olsun diyelim.

Vito Genovese 19:34, 9 Mayıs 2007 (UTC)


  • Tebrikler. Hayırlı olsun.--Hasan Sami 20:00, 9 Mayıs 2007 (UTC)

Lütfen Vikipedi tartışma:Yöneticilik başvurusu/İnfoCan sayfasına göz atın. Ortada büyük bir adaletsizlik var.--Martianmister 20:15, 9 Mayıs 2007 (UTC)

Sevgili İnfoCan, Sana ilk destek oyunu ben verdim. İlk tebrik eden de benim.(Değerlendiriciden sonra) Kırk kere aday olsan kırk kere ayni desteği veririrm. Oyların değerlendirilmesinde hatadan bahsediliyor. Tartışma uzarsa, hem sen, hem destek verenlerin, hem de ansiklopedi yıpranır.. Hukuk bilgin ve vicdanınla başbaşa kalarak Şöyle veya Böyle kararı kendin ver.. Hemen yap bunu, tartışma büyümeden.(Lütfen beni yanlış anlama olur mu?) Sevgi, saygı..--Hasan Sami 20:21, 9 Mayıs 2007 (UTC)


İnfocan bu şaibeli seçime karşı çık sana bu yakışır. Hasan sami beyi dinle lütfen --Alperx ileti 20:26, 9 Mayıs 2007 (UTC)

Abi gerçekten özür dilerim, bu gerginliğimle senin yazını tam tersten okudum. Gerçekten çok çok özür dilerim.----Ddenkelmesaj 21:02, 9 Mayıs 2007 (UTC)

Sevgili İnfoCan, benim size önerim bu karara itiraz ederek hemen istifa etmenizdir. Eğer bu şekilde davranırsanız sizi yarın kendi ellerimle yöneticiliğe aday göstereceğim ve adım gibi eminim ki, size karşı oy kullananlar da dahil, %100 oyla yönetici seçileceksiniz. Saygılarımla.--Martianmister 21:12, 9 Mayıs 2007 (UTC)

İnfoCan'a...[kaynağı değiştir]

Sevgili İnfoCan, benim size önerim bu karara itiraz ederek hemen istifa etmenizdir. Eğer bu şekilde davranırsanız sizi yarın kendi ellerimle yöneticiliğe aday göstereceğim ve adım gibi eminim ki, size karşı oy kullananlar da dahil, %100 oyla yönetici seçileceksiniz. Saygılarımla.--Martianmister 21:12, 9 Mayıs 2007 (UTC)

Sayın İnfoCan, Yönetici adaylığınızın süresi dolduktan sonra yapılan değerlendirmede bir hata olduğu ikazları üzerine çeşitli tartışmaların başladığı malûmunuzdur. Oradaki tartışmalardan edindiğim kanaat sonucu şayet kabul ederseniz sizi yeniden aday göstermek ve tartışmaları bitirmek istiyorum. Olumlu cevabınızı beklemekteyim. Selam ve saygılarıyla--Hasan Sami 22:03, 9 Mayıs 2007 (UTC)

information life[kaynağı değiştir]

change your nick! It is awful.

Değerli Vikipedi üyeleri yeni açılan ve gelişmeye muhtaç olan haber organımıza kısa yoldan ulaşmak için babilinize Haber yazın. Şablonu önceden görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Katkılarınızı ve görüşlerinizi bekliyoruz. Sevgiler. --Elmacenderesi E=mc2 20:06, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Yöneticilik adaylığı ile ilgili[kaynağı değiştir]

Merhaba, yöneticilik adaylığında ki oyların en haklı biçimde sayılması için, mümkün olan her imkanı değerlendiriyorum. Oylarda yetkisiz kişilerce iyi niyetli sayamayacağım değişiklikler yapılmış. Bunları geri aldım. Resmi sonuçların açıklanması biraz sürebilir. Çok kullanıcı olduğu için IP sayısı çok, denetçimize zaman gerekir. --Dbl2010 01:51, 11 Mayıs 2007 (UTC)

Nasıl bilirseniz öyle yapın. Bence Türk alfabesi 29 harftir. Bunun içinde şapkalılar yoktur. bu konuda TDK nın kendi içinde ihtilafa düşmüş olması çok acı. Siz uğraşmış araştırmış beni bilgilendirme zahmetinde bulunmuşsunuz sağolun. Ancak ben el alışkanlığı ile şapkaları silmeye devam edebilirim. Öyle bi hata yaparsam düzeltirsiniz artık. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 16:15, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Bildiğiniz üzere Vikipedi Haber birimi kurulmuş ve gelişmesi için gereken çaba sarfedilmekte. Öncelikle kullanıcı kutusu oluşturup kısa yoldan haber sayfasına ulaşmayı planladık ama çoğu kullanıcının buna ilgi göstermediğini gördük. Şimdiyse mesaj sayfalarına ufak bir şablon halinde haberlerin özetlerini içeren çerveçeveler yerleştiriyoruz. Bu proje bir anlık hevesle ya da ego tatmini amacıyla kurulmuş kişisel bir çalışma değildir!! İngilizce vikipedide neredeyse bir çok kullanıcının bırakın mesaj sayfasını kullanıcı sayfasında bulunan bu sistemi kendi vikipedimizde hayata geçirmek ve geliştirmek için yoğun çaba sarfediyoruz!! Bize destek olarak ya da öneriler getirerek katkıda bulunabilirsiniz. Proje daha çocuk ve büyüyecek, yürüyecek... Şablonu arşivlememeniz ve sayfanızdan kaldırmamanız dileğiyle iyi çalışmalar.. --Elmacenderesi E=mc2 21:25, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--TOBB ETÜ 08:14, 21 Mayıs 2007 (UTC)

Sevgili infocan bu projeyi istersen bilim takımı sayfamıza ekleyelim giren görür ve moleküler biyolojide yetkin olan kişiler katılabilir. Bende katılmayı çok isterdim ama biliyorsun ben rakamların kölesiyim:)... --Elmacenderesi E=mc2 21:49, 22 Mayıs 2007 (UTC)

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Hocam çok iyi olmuş ellerine sağlık.Tartışma sayfasına eski tartışmaları taşıdım.Kayda değer olmayan maddeler {{kayda değerlik}} sablonuyla işaretlenip diğer kullanıcıların dikkati çekilir. bölümündeki kayda değerlik şablonu dolaşım şablonuydu ismini değiştirdim Şablon:Kayda değerlik dolaşım diğeri uyarı şablonu olduğu için en'dekini direk geçirdim Şablon:Kayda değerlik.--Machiavelli' msj 10:21, 26 Mayıs 2007 (UTC)

Tebrik ettiğin için teşekkürler işe ilk önce taslak şablonlarından başladım işte yeni şablonlar:

  1. {{Şablon:biyokimya-taslak}}
  2. {{Şablon:enzim-taslak}}
  3. {{Şablon:hücre biyoloji-taslak}}
  4. {{Şablon:protein-taslak}}

--Gençosmanlı1299 22:12, 26 Mayıs 2007 (UTC)

Vikipedi:Kukla şüphelileri/Erdemsenol/Ek açıklama[kaynağı değiştir]

(Mesaj sayfamda çok yer tuttuğu için Vikipedi:Kukla şüphelileri/Erdemsenol#Ek Açıklama'nın aynısı olan metni sildim. --İnfoCan 12:02, 27 Mayıs 2007 (UTC) )

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 09:07, 28 Mayıs 2007 (UTC)

Şablonları sende beğendiysen maddelere yerleştirebiliriz heralde istersen benimde açtığım bir proje var Vikipedi:Vikiproje kimyasal maddeler iki projeyi paralel götürebiliriz.Özellikle biyokimya maddelerini de proje kapsamında geliştirebiliriz. Kimya portalınada göz atabilirsin babil kulene {{Kullanıcı VPKM}} yazarak projenin bir parçası olabilirsin.--Gençosmanlı1299 09:41, 28 Mayıs 2007 (UTC)

Sevgili İnfocan. Walla hayrete düştüm karşında. Bu ne azim, ne hırs. Ne büyük çalışma yapmışsın böyle, bir Milittia şeklindeki yazım hatası seni neler yapmaya itmiş!? Kendini aşmışsın walla. Seni alkışlamaktan kendimi alamadım kardeş. Tebrikler... --maderibeyzamsj 16:07, 28 Mayıs 2007 (UTC)

Yok canım işlem hatası yok. Ama mantık hatası bolca var. Neyse kendine iyi bak. Lazımsın vikipedi topluluğuna. Bu tip durumlarda (olasılık hesabı, permütasyon, kombinasyon vs..) bilirkişi olarak desteğini bekleriz artık. --maderibeyzamsj 16:23, 28 Mayıs 2007 (UTC)
Selam infocan, olasilik hesabini gordum ancak orada "ornek olarak" Hasan Sami'nin gosterdigi gibi diger isim degisiklikleri varyasyonlarinin karislastirilmalari eksik. Ayrica kac defa bu kelimeyi kullanip kac defa hata yapildigini; bunun diger kelime ve kullanicilarla capraz kiyaslanmasi gerekiyor. Hani hata 2-3'ten fazla olsa; o konuda direk hak verecegim (olasilik cok ciddi bir boyuta cikiyor) ama bu hali ile ozellikle engelleme icin bu hesabi kullanmayi dogru bulmuyorum ama mantik yaklasimin dogru. Sadece daha genis boyutta alinmasi gerek. Gene de eline saglik, Citrat 04:55, 31 Mayıs 2007 (UTC)

Söz konusu maddeyle ilgili mesajımı SAM sayfasına yazmadım, çünkü üzerinde bu denli polemik olan bu dizi maddesinin silineceğine inanmıyorum: "Ama benim kanaatim, Kurtlar Vadisi'nin medyada epey bahsi geçmiş olması nedeniyle kayda değer sayılabileceğidir" örneğiyle de bu belli zaten. Ve şunu demişsiniz: " bu yolla sonunda hem geniş hem de derin içerikli bir kaynak ortaya çıkacaktır" Söylemeye çalıştığım şey de buydu; bu maddeye bunca yer verilmemeli. Madde kalitesi anlayışı burada önemlidir. Bu tip madde(ler) viki'nin kalitesini düşürüyor. İyi çalışmalar. --Levent Abi ileti 05:42, 30 Mayıs 2007 (UTC)