Kullanıcı mesaj:İnfoCan/arşiv10

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kurban bayramı[kaynağı değiştir]

Kurban bayramınız kutlu olsun. Nice bayramlara--Merube 89msj 12:10, 9 Aralık 2008 (UTC)

  • Akciğer kanseri maddesine çok güzel resimler eklemişsiniz ellerinize sağlık. Giriş bölümünü en kısa zamanda birleştireceğim. Maddeyi inceleme fırsatı bulabildiniz mi acaba? İyi vikiler --Merube 89msj 22:27, 9 Aralık 2008 (UTC)

Maddedeki düzeltmeler ve eklemeler için ellerinize sağlık. Bu arada bir iki sorum olacaktı, öğrenmek amacıyla soruyorum;

  • Tarihçe kısmındaki; ABD'de 1920'de 956 akciğer kanseri vakası bildirilmişken, 1950 yılına gelindiğinde artık önemli bir halk sağlığı sorunu olarak kabul edilmeye başlanmıştır. Kısmına yeni kaynaklar eklemişsiniz ellerinize sağlık. Sorum şu; ref name="Güllüoğlu" kaynağını niçin çıkarmıştınız? O kaynak da yer alabilirdi görüşündeyim, özel bir nedeni mi var?
  • Surgeon General of the United States türkçesini Birleşik Devletler Baş Hekimi olarak değiştirmişsiniz, bu kesin mi? en azından hekim değil de cerrah olması gerekmez mi?
  • Tamamen öğrenme amacıyla soruyorum; yüklediğiniz resimler altında Reuse Restrictions kısmında evet yazıyordu, birebir yazıyorum: Yes - This image is copyright protected. Any use of this image is subject to prevailing copyright laws. U.S. Government has reuse rights. Please contact the rights holder of this image for permission requests. özel bir durum var sanırım. Acaba nedir? Ben de resim yüklerken ona göre davranim.

Herşey için çok teşekkür ederim. Akciğer kanseri için nihai hedef SMlik, maddeyi o gözle okursanı< sevinirim. Eklemeler ve düzeltmeleriniz için ellerinize sağlık. Tekrar teşekkürlerimi sunar, iyi günler dilerim--Merube 89msj 09:51, 10 Aralık 2008 (UTC)

  • Askeri başhekim gibi bir ifade, daha açıklayıcı olur heralde ne dersiniz? Diğer açıklamalarınız için de teşekkür ederim. Maddenin diğer kısımlarına bakma olanağınız oldu mu acaba? İyi çalışmalar, iyi vikiler.--Merube 89msj 15:45, 10 Aralık 2008 (UTC)

Tebrik için çok teşekkür ederim. --Manco Capac 12:07, 10 Aralık 2008 (UTC)

  • Öncelikle AC CA maddesine yaptığınız katkılar için teşekkürler. Kaynaklar kısmında bir kırmızı bağlantı hatası var, bu konuda bilginiz var mı acaba? Levent Abi ileti 15:58, 10 Aralık 2008 (UTC)


  • Merhaba, önleme ve izlem başlıkları içerik olarak pek de doyurucu olmadığı için yazmamıştık. İzlemde kısaca henüz böyle cost-effective bir yöntem olmadığı bahsediliyor; önlemde de sigarayı bırakma yöntemleri. Zaten %90 nedeni sigara olduğunu söylediğimiz için gerek olmadığını düşünüyorum açıkçası. İsterseniz başka başlıklar altında bir iki cümleyle özetlenebilir. İç bağlar için ellerinize sağlık. iş olur mu hiç, gerekli bağlar onlar. Maddeyle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 11:22, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Merhaba; her ne kadar son mesajıma cevap vermemişseniz de, yeniden yazıyorum; umarım yüzsüzlük olarak algılamazsınız. Katkıda bulunduğunuz için sizi de ilgilendiriyor; Merube ile Akciğer kanseri maddesi tanıtım tablosundaki resmi değiştirmeyi düşündük; yazışmalarımızda görebilirsiniz. Bu konuda bir fikriniz var mı? Levent Abi ileti 11:44, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Rica ederim özüre gerek yok, görmemiş olabileceğiniz aklıma gelmedi, referanslar düzelmiş, şimdi tanıtım tablosundaki resmin iticiliğini tartışıyoruz, önerim; bu, bu ya da bu resim ne dersiniz? Levent Abi ileti 12:03, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Merhaba, AC CA maddesine bazı eklemeler yaptığınızı farkettim öncelikle elinize sağlık. Yalnız önlem sadece sigara hususuna odaklanmış -ki ing. madde de öyle- durumda. Bu bilgilerin AC CA maddesinden ziyade sigara maddesinde yazılması daha doğru olmaz mı ne dersiniz? Akciğer kanseri Tartışma kısmında yazdığım bu mesajı görmeme olasılığınıza karşı buraya yazıyorum. Emekleriniz için tekrar teşekkür ederim, iyi vikiler, iyi akşamlar--Merube 89msj 21:39, 15 Aralık 2008 (UTC)
Seçkin madde olmaya aday gösterdiğimiz Akciğer kanseri maddesine olan katkılarınız nedeniyle teşekkürler. Levent Abi ileti 21:46, 21 Aralık 2008 (UTC)

Bot önerisi[kaynağı değiştir]

Botunuza iş arıyorsanuz, işte bir öneri. Şu adresdeki araç diğer wikipedia'ların çoğunda olup tr-wiki'de olmayan maddeleri görebilmeyi sağlıyor. Çıkan sonuçların yarısı Milattan öncesi yıllara ait, bu yüzden de ilk 500 içinde daha önemli olan ve bizde eksik olan maddeleri görmek mümkün değil. Acaba botunuzla bu listede yer alan MÖ sayfalarını otomatik yaratabilir misiniz? İlk aşamada her sayfada sadece Olaylar, Doğumlar, Ölümler bölüm başlıkları olabilir, daha sonra bunlar elle doldurulabilir. Benim açımdan asil önemli olan diğer dillerde en çok interwiki'si olup bizde olmayan maddelerin listesini doğru dürüst görebilmek. --İnfoCan 12:15, 28 Aralık 2008 (UTC)

Botla sayfa açılması olayına karşıyım, o yüzden botu otomatik yeni madde açmakta kullanmayı pek düşünmüyorum. Ama en çok interwikisi olan sayfaların listesini çıkarmayı deneyeceğim. RoboKhutuckmsj 12:57, 28 Aralık 2008 (UTC)

İngilizce Wikipedia'da en fazla interwikisi olan, ama bizde bulunmayan sayfaların listesi BURADA :) 18:52, 4 Ocak 2009 (UTC)

Uygunsuz KA. --Kemal K.ileti 15:14, 31 Aralık 2008 (UTC)

Ankara (isim)[kaynağı değiştir]

Merhabalar Ankara (isim) maddesini büyütmüşsünüz. Yaptığınız eklemeleri okuyamadım ama çalışmanız biterse maddeyi SMA göstermeye niyetiniz var mı? Madde bu büyüklükte SM olmayı hakkedecek gibi duruyor. Kolay gelsin. Mızrakmsj 16:12, 31 Aralık 2008 (UTC)

Mutlu yıllar! Bütün yılınızın başarılar ve mutluluklar ile geçmesini dilerim... --Quin-Gon (UTC)

Ankara (isim)[kaynağı değiştir]

Selam Kibele. Ankara (isim) maddesi üzerinde epey bir çalışma yaptım, sanırım SM adayı olabilir. Biraz yoruldum artık, kalmış olması muhtemel hataların düzeltilmesi için taze bir bakış yararlı olacak. Sen bu konuda iyisin, acaba, müsaitsen eğer, maddeyi bir gözden geçirebilir misin? --İnfoCan 17:31, 31 Aralık 2008 (UTC)

* selam infoCan, elbette bakarım. eline sağlık. --kibelemesaj 13:01, 2 Ocak 2009 (UTC)

Ankara (isim)[kaynağı değiştir]

Selamlar, yeni yılınız kutlu olsun. Öncelikle uzman olmadığımı belirtmek isterim, zira ben genellikle maddeleri İngilizce ya da Almanca orijinallerinden birebir çevirmekle ilgileniyorum. Bu durumda başlı başına özgün bir araştırmaya dayan bu maddeye emeği geçenleri, samimi olarak, tebrik ederim. Haddim olmadan dikkatimi çeken bir ayrıntıyı bilginize sunmak istiyorum; *Yunanca= "Άγκυρα" olarak yazılan kentin antik adındaki u (ipsilon) harfi Eski Yunanca'da "i" değilde "ü" sesi verir diye biliyorum, zira "i" harfi için iota kullanılır. Bu durumda kentin adının türkçe telafuzu "Anküra", yine "ΣΕΒΑΣΤΗΝΩΝ ΤΕΚΤΟΣΑΓΩΝ" olarak geçen ismin transkripsiyonu "Sebastenon Tentosagon" olmalıydı diye düşünüyorum. Naçizane... Saygılar...--tyrex 09:38, 3 Ocak 2009 (UTC)

Response on search-stats[kaynağı değiştir]

I'm sorry, but searches aren't saved, so I can't make any statistics of it (and Wikimedia Foundation won't allow us to save the information elsewhere). :(. Laaknor 19:50, 4 Ocak 2009 (UTC) (and I'm watching this wiki the next few days, so you can responde here, and not on nowiki)

Vikipedi:Her vikipedi'de olması gereken maddeler (Türkçe Vikipedi sürümü)[kaynağı değiştir]

Merhaba, bu listedeki maddelerin bir kısmı küçük isim farklılıklarıyla da olsa mevcut, ben aklıma gelenleri yönlendiriyorum...Bilginize...Vikipedist 20:14, 4 Ocak 2009 (UTC)

cite journal → dergi belirt[kaynağı değiştir]

Çok acil değil, çünkü normal okuyuculara farketmiyor, ama {{cite journal}} → {{dergi belirt}} yapılabilir. Bunu yaparken şablon parametrelerini de title → başlık, author → yazar, year → yıl, publisher → yayımcı, pages → sayfalar vs. olarak değiştirmek gerekiyor. --İnfoCan 20:56, 4 Ocak 2009 (UTC)

{{cite web}}'de de aynı sorun var, yakında hepsini düzelteceğim ama gerekli parametreleri nasıl yazacağımı düşünmekteyim ben de :) Khutuckmsj 22:06, 4 Ocak 2009 (UTC)
Sorun nedir acaba? Bu şablonlar İngilizce Vikipedi'den çevirdiğim birçok maddede kullanıldığından yardım etmek isterim. İyi vikiler. ----Superyetkinileti 23:58, 5 Ocak 2009 (UTC)

Selamlar, insülin başlığını şöyle bir incleyince sadece eksik değil ayı zamanda yanlış (çeviri yanlışları) bir takım bilgilerin olduğunu gördüm. Aslında başka bir kaç madde ile uğraşmak istiyordum ama sizin de belirttiğiniz gibi bu çok temel bir madde. 10-15 gün içerisinde bitiririm gibime geliyor..Saygılarımla..--AydinTay 03:33, 6 Ocak 2009 (UTC)

  • bence tam haketmiş sayılmam, ama çalışmalarım devam edecektir..:) kolay gelsin. --kibelemesaj 12:56, 11 Ocak 2009 (UTC)

Iyi akşamlar. Sizden bir konuda yardım isteyeceğim. Çevirisini yaptığım École Polytechnique katliamı adlı maddeye kaynakları belirtmede bir sorun çıktı. Kaynakları olduğu gibi İnglizce maddeden aldım ama hernedense olması gerektiği gibi olmadı. Bu konuda yardım edebilirmisiniz?--Serhantr 17:15, 12 Ocak 2009 (UTC)

Teşekkür ederim yardımınız için--Serhantr 17:33, 12 Ocak 2009 (UTC)
Merhaba. "issue" ve "volume" 'un Türkçe karşılığı ne oluyor?--Serhantr 19:36, 12 Ocak 2009 (UTC)
Birde "last2", "first2" ve "author2-link" parametrelerin karşılığı lazım--Serhantr 19:47, 12 Ocak 2009 (UTC)

Öncelikle iyi günler. cite web'i kullanırken, referansları direkt İngilzceden kopyaladığım için sorun çıkmıştı. Sanırım parametreleri Türkçe'Ye çevirmek gerekiyormuş. Uyarınız için teşekkürler... Caster Troy 11:03, 14 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba, bir tartışma olan sayfalara ve bir de silinmiş ama sayfası olanlara ekledim. Şablon tartışmaları ve kategori tartışmaları, vakit bulursam da vikipedi tartışmalarına...Zaten bunların çoğunda şablon vardı, diğer kullanıcıların peyderpey eklediklerini de görümüşsünüzdür, ayrıca çoğunu silinmesi için etiketlediğimi, düzelttiğimi ve vandallığı düzelttiğimi de görmüşsünüzdür umarım:) Yanlış bir şey yaptığımı yaptığımı sanmıyorum...Teşekkürler...Hoşcakalın...Vikipedist 12:30, 19 Ocak 2009 (UTC)

Ama gerek yok. Tartışma sayfalarının nasıl kullanılacağı Vikipedi:Tartışma sayfası yönergeleri sayfasında açıklanmış. Bu yaptığınız, her sokak kavşağına bir tabela koyup, trafik kanununun kavşaklarda geçiş üstünlüğü hakkındaki maddelerini sıralamanız gibi oluyor. Tartışma sayfasının yanlış kullanıldığı durumlarda bu şablonunun kullanılması en anlamlı olur. Her sayfada olursa kimse dikkat etmez, görsel gürültüye dönüşür. --İnfoCan 12:38, 19 Ocak 2009 (UTC)
  • Mesajınıza geç cevap veriyorum, kusura bakmayın:) Bu konuda biraz farklı düşünüyoruz, tartışma kurallarının tartışma sayfasında hatırlatılmasından doğal ne olabilir, zaten incelerseniz vandalizmle silinmiş ve boş kalmış sayfalara ekledim ki tekrar birşeyler yazmak isteyen okusun, ikincisi süregelen tartışmalara ekledim ki zaten çoğuna eklenmiş, eklenmeyenler akla gelmediğinden unutulmuş, diğer kullanıcıların aklına gelse mutlaka eklerdi. Kategori, şablon ve vikipedi tartışmalarında tartışmanın seyrine bakılmaksızın eğer bir tartışma sayfası açılmışsa (yazılanlar sonra silinmiş de olabilir) tartışma şablonu zarar vermez bilakis faydası olur. Yazılmış geçilmiş diye düşünmeyin, tartışmalara yeni katılanlar okuyabilmeli...Ama sizin bahsettiğiniz daha çok albüm ve yaşayan kişi tartışma sayfalarına eklediklerimize benziyor. Onlar için derseniz anlarım. Ama kategori, şablon ve vikipedi tartışmaları için maalesef kabul edemiyorum, çok faydası olduğunu düşünüyorum. Yani kısacası tabelayı her gerektiği yere koymak bir fazlalıkdan ziyade fayda yaratır. Vikipedi:Tartışma sayfaları yönergeleri'nden kaç kullanıcının haberi var...Deneyimliler bir tarafa çoğunun tartışma üslubunu görüyoruz, kaldı ki en üslupsuz tartışmalara girenler anonim kullanıcılar, anonim kullanıcıların bahsi geçen yönergeyi bırakın uygulamayı okuduklarını bile sanmıyorum, ama bahsettiğim yerlerde tartışma şablonu kullanmak pratik, uzlaşma sağlayıcı ve yol gösterici olarak oldukça yararlı, size de gereken yerlere eklemekten çekinmemenizi öneriyorum, seri ekleme yaparken yanlış bir yere ekledi isek affola:) Teşekkür ederim görüşlerinizi paylaştığınız için, keşke herkes düşüncesini sizin gibi güzelce ifade etse...İyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 13:29, 19 Ocak 2009 (UTC)
    • Not:Aklıma şimdi geldi:) Testiyi kırmadan taşımayı tarif etmekle, testiyi kırdıktan sonra yapıştırmakta ayrılıyoruz. Ben testi hiç kırılmadan tarif etmekten yanayım...) Vikipedist 13:32, 19 Ocak 2009 (UTC)
  • Israr etmeyeceğim, çok da önemli bir konu değil doğrusu. Umarım binlerce maddenin tartışma sayfasına da bu şablonu koymayı planlamıyorsunuzdur, onun yerine daha acil şeyler yapabilirsiniz. İyi çalışmalar. --İnfoCan 18:13, 19 Ocak 2009 (UTC)
  • Merhaba, merak etmeyin neye zaman harcayacağımızı iyi tespit ediyoruz, öyle bir plan olmadığı yazdıklarımdan açıkça anlaşılıyor, sadece son mesajınızla yukarda size o kadar izah etmeye harcadığım vakte acıdım, işte bu yazdıklarımın vikipediye hiç bir katkısı olmamış maalesef...İyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 18:17, 19 Ocak 2009 (UTC)
  • İyi madem:) Harcadığım zamana acımayayım o zaman:) Size küçük bir vikipedi bilgisi vereyim, vikipedinin en çok katkı sağlayan kullanıcısı Belçikalı Kullanıcı:Dünya vatandaşıdır. 100.000'e yaklaşan katkısının binlercesinin sadece bir noktadan, binlercesinin bir tireden/parantezden ibaret olduğunu biliyor musunuz...Ama bu katkılar eşsizdir, kendisi kategorilendirme ve taslaklandırmada bir numaradır. Benim eklediğim seri değişikliklerin bir kısmını onun diğer vikipedilerden getirdiği yeniliklere göre yapıyorum. Kategorilendirme ve şablonlandırma işleri dahil...Sizin gibi bir kullanıcı bana neyi neden yaptığımı sorarsa mümkün mertebe açıklamaya çalışıyorum ama bir önyargı ile karşılaştığımı hissedersem geçen zamana acıyorum o kadar...Sevindim biraz olsun anlaşılmama...İyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 18:32, 19 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba İnfoCan. Vikipedi'ye Türk Lirası maddesi için eksik olan kağıt paralarımızı yükleyeceğim, ama lisansı felan hiçbir şeyi bilemiyorum Üzgün. Bana yardımcı olur musunuz? Teşekkürler, iyivikiler... --Dolphinileti 12:47, 19 Ocak 2009 (UTC)

Bildirmiş olduğunuz maddelerde bir kaç değişiklik yaptım, teşekkürler. --Karduelismsj 23:58, 22 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba, Ankara (isim) maddesi üzerinde epey bir çalışma yaptım, acaba bir göz atıp, eksik veya hatalı bir şey var mı diye bakabilir misiniz? Yeni yılınız kutlu olsun. --İnfoCan 18:57, 31 Aralık 2008 (UTC)

  • Yoğun işlerimden dolayı mesajınıza ancak okullar yarıyıl tatiline girdikten sonra cevap verebildim kusura bakmayın

Sizin açtığınız Ankara (isim) maddesinin tamamını okudum. Çok bilinen bir konuda İki sayfalık bir metin yazabilmek için bile bazen 4-5 saat çalışma yapılması gerektiği göz önüne alınırsa, sizin bu maddeyi oluşturabilmek için ne kadar çok emek harcadığınız daha kolay ortaya çıkmış olur. Buradaki çalışmanız gerçekten çok güzel olmuş tebrik ederim. Bu madde zaten normal tarih bilgisinin üstünde ancak çok özel çalımalar yapılarak bu seviyeye getirilebilirdi. Maddenin kalitesinden ne kadar çok emek harcadığınız belli oluyor. Ben ulaşabildiğim kaynaklarda maddeye katkı sağlayacak sizinkinden farklı bir bilgi bulabilirsem ilave ederim.

Çalışmalarınızda başarılar diler tekrar sizi tebrik ederim. --Tarih 15:19, 24 Ocak 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Çok teşekkür ederim. Ortak çalışmalarımız sonucunda akciğer ca'yı seçkin madde yaptık. Herşey için çok teşekkürler, nice ortak çalışmalar dileğiyle iyi vikiler--Merube 89msj 20:11, 27 Ocak 2009 (UTC)

Merhabalar yazmış olduğunuz bu Takvim-üt-Tevârîh maddesinin Osmanlı Tükçesi ile tek bir yazım şekli var. (تقويم التواريخ) Fakat Latin Harfleri ile yazılışında bir takım faklılıklar bulunmaktadır. Eski kaynaklarda yaygın olarak Takvîm-üt Tevârîh şeklinde yazılıyordu. Son dönemde Akademik çevreler Takvîmü't-Tevârîh şekildeki imlayı benimsediler. Ben de maddenin ismini o imlâya uygun olarak değiştirdim. Bu imlayı ve eserin Osmanlı Tükçesindeki yazılışını şu sayfanın en alttan üçüncü sırasında görebilirsiniz [1]

Çalışmalarınızda başarılar dilerim kolay gelsin --Tarih 20:33, 1 Şubat 2009 (UTC)

  • Bu defa gerçekten bitti galiba, ben de teşekürlerimi neticelendiriyorum :-) . --İnfoCan 22:38, 17 Ocak 2009 (UTC)
  • yeni yeni bilgiler eklemekteydin, bitince baştan bakarım demiştim. ama bişey kalmamış. eline sağlık. sevgiler.. --kibelemesaj 10:22, 10 Şubat 2009 (UTC)

İsmin Yunanca transkripsiyon tam olarak (Mιθριδάτης Kτίστης) "Mithridates Ktistes" şeklinde. Bu durumda "Mitridates" yanlış. Aristo ve Herodot örneklerinde olduğu gibi bir Türkçeleştirme için "Mitridat" daha uygun olur diye düşünüyorum çünkü "Mitridatik Savaşlar" ismi sıkça kullanılıyor. Ktistes nasıl Türkçeleştirilebilinir bir fikrim yok. Saygılar...--tyrex 15:20, 10 Şubat 2009 (UTC)

Herhangi bir yanlış anlamaya veya yanlış düşünceye yol açmamak için bu mesajı yazıyorum. Geçen hafta ikinci çocuğum dünyaya geldi. Bu hafta da okullar 2. yarıyıla başladı. Ayrıca hafta sonları dershanede öğretmenlere KPSS tarih dersi veriyorum. Bu sebeplerden dolayı mesaj sayfamda bahsetmiş olduğunuz maddelerle ilgilenemedim kusura bakmayın. Vaktimin müsait olduğu bir zamanda o maddelere memnuniyetle bakarım. Çalışmalarınızda başarılar diler ricanızı zamanında yerine getirememekten dolayı üzgün olduğumu ifade etmek isterim.

--Tarih 20:23, 12 Şubat 2009 (UTC)

Seçkin madde[kaynağı değiştir]

Selamlar İnfoCan, {{SM}} olması için önerdiğin Ankara (isim) maddesi Vikipedi topluluğunca SM olmaya layık görülmüştür.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 18:19, 3 Mart 2009 (UTC)

RE:Değerlendirme sistemleri[kaynağı değiştir]

Aslında ben de İngiliz sistemini kullanıyordum, Değerlendirme şablondaki bağlantı, ya da Vikiproje:Madde Değerlendirmesi/Değerler sayfasındaki bilgiler değişmeli, çünkü Alman sistemini pek beğenmiyorum. İngiliz herif"you've got mail!" 16:44, 26 Mart 2009 (UTC)

Özümleme ve Yadımlama[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Uzun zaman oldu galiba son mesajlaşmamızdan, nasılsınız? Anabolizma ve katabolizma adları değiştirilmiş, katabolizmayı tekrar eski haline getirmişsiniz ama anabolizma kalmış. Size zahmet onu da yaygın kullanımına döndürebilir msiniz? Bir de, MHB Vikiprojesi hayli uzun zamandır kendi halinde kaldı, en kısa zamanda ortak bir çalışma yapabilmek ümidiyle. İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 15:13, 2 Nisan 2009 (UTC)

  • Değişikliği yapmışsınız, çok teşekkürler elinize sağlık. İyi vikiler--Merube 89msj 15:35, 2 Nisan 2009 (UTC)

MHB konusunda, yavaş yavaş da olsa ilerleyebiliriz. Kolesterol maddelerine elbette bakarım, tıp alanında; genetik bozukluklardan, KVS sistem başta olmak üzere fizyolojisine kadar oldukça geniş bir alanda ekleme yapılabilecek bir konu. Ancak, bu aralar o kadar çok birikmiş ilgileceğim madde var ki Üzgün, bununla beraber arada da olsa bakmaya çalışacağım aklımda . Diğer bahsettiğiniz maddelerde tek eksik kırmızı bağlar. Bunları giderirsek kolaylıkla SM olabilecek maddeler, bu maddeler için ellerinize sağlık. Kırmızı bağlara da el atmaya çalışırım. Aslında bir maddeyi SM yapmak da ayın projesi kapsamına alırsak dediğiniz gibi, çok daha kısa sürede halledebiliriz bunları. Şu anda, maddelerin kalite değerlendirilmesi ve dolayısıyla ayın projesi oldukça ihmal edilmiş halde. Ayın projesi sayfasını arşivlemek lazım ama elim varmıyordu, o kadar çok eksik kaldı ki. Buna benzer bir işbirliği çalışmasını ilerde yine yapmak lazım. İsterseniz o sayfayı arşivleyip, yeni işbirliği için öneriler sayfasını yaratalım. Öneriler bol nasılsa, hem böylece diğer katılımcılar da görüş belirtir. Ne dersiniz? --Merube 89msj 16:31, 2 Nisan 2009 (UTC)

  • Gerekli sayfaları açtım. Şimdi arşivlemeye başlayacağım. Sayfaları inceleyip, hatalar/eksiklikleri düzeltebilirseniz sevinirm. İyi vikiler--Merube 89msj 17:38, 2 Nisan 2009 (UTC)
  • Bu arada vikiprojedeki tartışma sayfaları, ilgi isteyen işler ve Resources başlıkları altındaki kırmızı bağlantıların da bir an evvel açılması gerekiyor. Bunları da vakit buldukça yapmaya çalışalım isterseniz. İyi vikiler, kolay gelsin.--Merube 89msj 17:58, 2 Nisan 2009 (UTC)

Bu ayki iş birliği sona ermiştir!. Gelecek ayın işbirliğini öneri ve oylamalarınızla, belirleyin! (bu mesajı diğer VP:MHB üyelerine de yolladım) --Merube 89msj 23:02, 4 Nisan 2009 (UTC)

bu sayfa için ellerinize sağlık. İyi vikiler--Merube 89msj 20:19, 10 Nisan 2009 (UTC)

  • Öncelikle Geç cevabım için kusura bakmayın lütfen. Yardım sayfasının içeriğini proje tartışmaya almak ilgi açısından çok daha iyi olur dediğiniz gibi. Hem yardım sayfası vikiprojedeki konular konusunda vikipedistlere yardım için de kullanılabilir belki. Mesela Türkçe literatürdeki yaygın kullanım şu, şöyle kullanın gibi. Ne dersiniz?--Merube 89msj 18:45, 12 Nisan 2009 (UTC)

Merhaba Sayın İnfoCan. Şu sayfayı bir ziyaret eder ve oradaki ricayı yerine getirirseniz çok mutlu olurum. İyi günler. İlginize şimdiden teşekkürler.

 The Emirr İletiKatkılarProjeler 19:31, 25 Nisan 2009 (UTC)