Kullanıcı mesaj:İlyas şahin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen durun[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 10:14, 22 Nisan 2014 (UTC)


Merhaba; Vikipedi'ye internetten vs. bulunan telif hakkı içeren resim, yazı vb. ekleyemeyiz. Lütfen durun ve okuyun: Vikipedi:Telif hakları--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 10:19, 22 Nisan 2014 (UTC)

İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 10:29, 22 Nisan 2014 (UTC)

İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 10:31, 22 Nisan 2014 (UTC)

İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 10:30, 22 Nisan 2014 (UTC)

İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 10:53, 22 Nisan 2014 (UTC)

Tarafınıza yapılan uyarıları önemseyerek, değişikliklerinize o doğrultuda yön vermeniz çok önemlidir. Bildiğinizden şaşmadan, içerik ve/veya görsel eklemeniz engellenmeniz noktasında kaçınılmaz bir kanaat doğurmaktadır. Daha önce aldığınız uyarılar ve engel göz önünde bulundurulduğunda, tekraren telif hakkı saklı görsel yüklemesi yaparsanız; 1 hafta süreyle değişiklik yapmanız engellenecektir. Bilginize.. --Théoden ileti 11:43, 22 Nisan 2014 (UTC)

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Théoden ileti 12:24, 4 Mayıs 2014 (UTC)
Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik ve/veya görsel eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:48, 16 Kasım 2016 (UTC)

Kaynak ekler misiniz?[kaynağı değiştir]

Merhaba @İlyas şahin, Serik sayfasındaki düzenlemeleriniz için öncelikle teşekkürler. Ancak kaynak eklemeniz daha doğru olur, aksi takdirde kaynaksız kısımlar silinebilir. Yararlandığınız kaynakları ekler misiniz? Kaynak eklerken URL'leri olduğu gibi yapıştırmamaya, kaynak gösterme şablonlarını kullanmaya özen gösterin. Teşekkürler. –Amillians (mesaj) 15.07, 21 Ocak 2020

Kullanıcı sayfaları hk.[kaynağı değiştir]

Dr. Coalmesaj 21.11, 6 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]