Kullanıcı mesaj:İbror2002

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Garbino ileti 15:54, 5 Temmuz 2013 (UTC)

Merhabalar, o vandalist değişiklikten sonra oldukça değiştiğinizi gözlemledim evet, yalnız katkılarınızı incelediğimde henüz beyaz liste için uygun olmadığınızı düşünüyorum. Ancak, olumlu katkılara devam ederseniz, kısa süre içerisinde kullanıcı hakkınız beyaz liste grubuna dahil edilecektir. İyi çalışmalar.. Garbino ileti 21:43, 19 Temmuz 2013 (UTC)

Otomatik terfi ölçütlerini sağlıyor olsaydınız, adı üstünde "otomatik" olarak sizi sistem, beyaz liste grubuna terfi ettirmiş olurdu. Aceleciliğinizi normal karşılıyorum ancak, katkılarınız biraz zaman daha gerekli diyor. Katkılarınızı takip edeceğim, olumlu katkılarınızı sürdürürseniz uygun gördüğüm anda sizi Beyaz liste grubuna dahil edeceğim. Bu konuda tekrar mesaj atmanıza gerek yok. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 20:19, 20 Temmuz 2013 (UTC)

Nazik bir hatırlatma[kaynağı değiştir]

Merhaba İbror. Biçem gereği ara başlıklarda -özel isim olmadığı sürece- büyük harf kullanmıyoruz. Örneğin bir alt başlığın == Örnek alt başlık == şeklinde olması gerekiyor. Kolay gelsin.--Abuk Sabuk 20:03, 20 Temmuz 2013 (UTC)

Teşekkürler İbror. Benim beyaz listeye alma yetkim yok ama eminim hizmetliler gereğini yapacaktır. İyi çalışmalar.--Abuk Sabuk 17:36, 29 Ağustos 2013 (UTC)

devriyelik başvurusu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ben ibror2002. Bir aydır devriyelik başvuruma cevap gelmiyor. Neden?. Bana bildirirsen sevinirim.İbrahim T. Ç. 16:06, 1 Ekim 2013 (UTC) İbrahim T. Ç.

İsyan etmekte haklısınız aslında ama açık olmamı isterseniz, katkılarınıza baktığımda bir sonuca varamıyorum. Köy maddeleriyle çok ilgilisiniz ama bu değişiklikleriniz biraz sorunlu gibi. Bunun dışında, genelde deneme tahtası ve kullanıcı sayfanız üzerinde değişiklik yaptığınızı görüyorum. Ayrıca, yaptığınız birkaç farklı değişiklikse reddedilmiş. Tabi tamamen negatif bir tablo yok ortada ama ben, katkılarından çok emin olmadığım kullanıcıların başvurularını diğer hizmetlilerimizin kanaatine bırakmayı tercih ediyorum. Diğer hizmetlilerimiz, eminim bir sonuca varacaktır. Sizde bu süreçte olumlu katkılarınızı sürdürün lütfen. Anlayışınıza teşekkürler.. -Théoden ileti 20:35, 1 Ekim 2013 (UTC)