Kullanıcı:Vincent Vega/ArşivAna/Temmuz 2018

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hakan Atabaş Sayfası Hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Chansey, öncelikle incelemeniz için teşekkür ediyorum. Türkiye'de bir çok haber sitesinde ve gazetede Geliyoo çalışması adı altında oldukça fazla makale bulunuyor. Geliyoo şirketinin sahibi ve yönetici olarak aynı zamanda Blokzinciri Teknolojisi ve Kripto Paraların Hayatımızdaki Yeni Yeri adlı kitabın yazarıyım. Kitabım 3 dilde Türkçe Fransızca ve İngilizce olarak yayımlandı. Aynı zamanda Xtremcoin Kripto Para borsası ve Xtremcoin Token'ın dahibi ve yöneticisiyim. Milliyet , Hürriyet ve daha bir çok global haber sitesinde adımı görmeniz mümkün. Ceres yayınlarında şu anda Kuantum Bilgisayar ve Blockchain konulu ikinci kitabım yayımlanmak için hazırlanıyor bu bağlamda reklam olmaması için yayınlanan sitelerin ve içeriklerin bilgilerini paylaşmadım. Kişi sayfasına göre tam olarak nasıl düzenleyeceğim konusunda net bir bilgim yok. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılarımla.. — Bu imzasız görüş Hakan Atabaş (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir..

Tekrar merhaba @Hakan Atabaş! Lütfen Biçem El Kitabını inceleyiniz. Sorularınız olursa buradayım, geçte olsa cevap veririm. Biçem El Kitabı önemlidir. Kolay gelsin. chanseyMesajYaz 17.14, 19 Ağustos 2018 (UTC)

Tekrar Merhaba Chansey, hemen okumaya başlıyorum orada bulunan kurallara göre olabildiğince düzenlemeye çalışacağım kaynak bir çok yerden verebilirim ancak sürekli aynı haber yada içerikler olacağı için olabildiğince sadece önemli kaynakları kullanmaya çalışıyorum. Açıklamaları daha tarafsız ve toğru şekilde yapmaya çalışacağım. Tekrar teşekkürler. Düzenlemeleri yapıp bilgi vereceğim önce göndermiş olduğunuz kaynağı okuyayım ardından yazacağım buradan. Kolay gelsin.Hakan Atabaş (mesaj) 20.52, 19 Ağustos 2018 (UTC)

Bazı Düzenlemeler yaptım sayfada bir gözden geçirir misiniz doğru şekilde mi ilerliyorum bahsettiğiniz yerdeki makalelere bakarak okuyarak yapıyorum ama yine de kontrol edebilirseniz sevinirim. — Bu imzasız görüş Hakan Atabaş (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir..

Öncelikle değerli vaktinizi ayırdığınız ve sayfayı doğüru şekilde oluşturmama yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Göndermiş olduğunuz yazıyı baştan sonra okudum ve orada bulunan yönergelere göre gerekli düzeltmeleri olabildiğince düzgün yapmaya çalıştım. Üst kurumda bulunan uyarı mesajı ne zaman kalkıyor bilmiyorum aslında bunu sormak için sizi rahatsız ettim bir başka arkadaşımız kaldırır yazmışsınız. Ancak o kısmı anlamadım bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Bu maddenin konusunun kayda değerlik yönergelerini (kişiler, kitaplar, organizasyonlar ve şirketler, okullar, müzik, akademisyenler, web içeriği, filmler, tiyatro oyunları, TV programları) sağlayıp sağlamadığı belirsizdir. Bağımsız ve güvenilir kaynaklar kullanarak maddeyi geliştirebilir ve kayda değer olduğunu ispat edebilirsiniz. Maddenin kayda değerliği kanıtlanamazsa Vikipedi'nin silme politikası gereğince hızlı silinmesi veya kayda değerliği tartışmalı ise silinmeye aday gösterilmesi yerinde olacaktır. Bu yazı ne zaman kalkar sayfadan? Teşekkür ediyorum yardımlarınız ve vakit ayırdığınız için. Saygılarımla..Hakan Atabaş (mesaj) 20.52, 19 Ağustos 2018 (UTC)

Selamlar @Hakan Atabaş. Siz o şablona takılmayınız ve maddeyi ilgili kriterler doğrultusunda geliştirmeye çalışınız. En kısa sürede bir devriye arkadaşımız veya müsait olursam ben maddeyi tekrar kontrol eder. Vikipedi’nin bir ansiklopedi olduğu malumunuz ve dolayısıyla her madde Vikipedi’de bulunamaz, bazı şartları sağlaması gerekir. Kolay gelsin... chanseyMesajYaz 01.13, 20 Ağustos 2018 (UTC)

Merhaba @Chansey öncelikle rahatsızlık için özür diliyorum ancak sayfada son yaptığım değişikliklerden sonra görüş bildireceğini söylemiştin. Eğer mümkünse bir görüş bildirir misin Madde hakkında. Sayfayı başından beri takip ettiğin için senin görüşün benimiçin önemli. Söylenildiği gibi tüm yönergelere uygun şekilde düzenledim. Ayrıca madde ile direkt alakası olmayan tüm içerikleri çıkarttım. Daha sade bir hale getirdim. Bildirimini bekliyor olacağım. Tekrar ilgin alakan için teşekkür ediyorum. Kolay gelsin.. Hakan Atabaş 17.16, 24 Ağustos 2018 (UTC)

özür dilerim. kusura bakmayın[değiştir | kaynağı değiştir]

sizi de baya uğraştırdım. Böyle olmasın isterdim, 2 aydan fazla süre diplomasiyi sonuna kadar zorladım. Artık diplomasiyi zorlama imkanımı bile bırakmadı karşı taraf. vikipedi aksaklığa uğramasın isterdim, sizler de vikipedide zamanınızı daha yararlı harcayın isterdim ama gerçekten güce dayanarak bütün kapıları kapattılar --194.27.245.251 16.11, 20 Temmuz 2018 (UTC)--194.27.245.251 16.08, 20 Temmuz 2018 (UTC)

Yolunuz yol değil Ruhubelent. Cevabı da iyi niyetli olduğunuzu varsayarak veriyorum. Bu şekilde hiç olmaz. Üzgünün ki istikrarlı bir vandal olma yolunda hızla ilerliyorsunuz. chanseyMesajYaz 16.17, 20 Temmuz 2018 (UTC)
İnanın başka hiç bir yolum kalmadı. 2 aydan fazla süredir en ufak ihtimal peşinde koştum sorunu medenice çözelim diye. Başka bir alternatif yol olsa hemen atlarım o yola ama yok. Tekrar özür dilerim --194.27.245.251 16.20, 20 Temmuz 2018 (UTC)
Size defalarca izah edildi, anlatıldı. Viki sistemini ve işleyişini, yöneticilik yaklaşımını en iyi bilen, en tecrübeli kullanıcılarla muhatapsınız; ama siz tabiri caizse burnunuzun dikine gitmekte ısrar ettiniz. Şu son yaptıklarınızla emin olun hiç bir sonuç elde edemezsiniz. chanseyMesajYaz 16.22, 20 Temmuz 2018 (UTC)

Madde ara bağlantısı yardımı[değiştir | kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Barbara_Pierce_Bush - Diğer dillere ara bağlantı Chansey düzeltirmisiniz

İstek yapıldı Yapıldı chanseyMesajYaz 08.05, 22 Temmuz 2018 (UTC)

Politika teklifi[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar, şu hizmetliliğin geri alınmasıyla ilgili teklifte genel bir yorum bölümü daha açsak başlıklarda belirtilmeyen hususlar için; örneğin halihazırdaki hizmetlilerin bu karar kabul edilirse durumu ne olacak veya tüm bu süreçlerde devriyelerle olan ilişkilerde neyin oy avcılığı sayılabileceği gibi ufak detayları tartışmak için. Değerlendirmeni isterim. chanseyMesajYaz 16.29, 26 Temmuz 2018 (UTC)

Selamlar. "Halihazırdaki hizmetlilerin bu karar kabul edilirse durumu ne olacak" kısmını anlayamadım. Yetkileri kullanmama konusu ile alakalı olarak mı? Bunu kastediyorsan, ilgili kısma "önemli not" olarak düştüm, ama gözden kaçmaması için en son kısma bir ek başlık da açabiliriz istersen. Oy avcılığı konusu ise Vikipedi:Oy avcılığı sayfasında belirtilmekte zaten, bu durum özelinde farklı bir uygulamaya mı gideceğiz?--RapsarEfendim? 17.00, 26 Temmuz 2018 (UTC)
Hah bende o önemli notu aşağıda tartışmaya açalım demek istedim. Diğer olayı da aslında genel metinde belirtebiliriz diye düşündüm. Bunlar için bir bölüm açalım @Rapsar. chanseyMesajYaz 17.02, 26 Temmuz 2018 (UTC)
Tabi Chansey, yapalım öyle :)--RapsarEfendim? 17.40, 26 Temmuz 2018 (UTC)
Teşekkürler! :) chanseyMesajYaz 18.17, 26 Temmuz 2018 (UTC)

https://tr.wikipedia.org/wiki/Maria_Ruffo[değiştir | kaynağı değiştir]

Şu oyuncunun ismini düzeltebilirmisiniz...--138.68.138.39 07.11, 29 Temmuz 2018 (UTC)

Yani acele acele çok madde açabilmek için basit hatalar yapıyorsunuz. Tecrübesiz kullanıcı olsanız anlarım ama değilsiniz de. Bu acele niye??? chanseyMesajYaz 07.32, 29 Temmuz 2018 (UTC)

https://tr.wikipedia.org/wiki/Herbert_King[değiştir | kaynağı değiştir]

Şu maddenin diğer dillere bağlantı hatalı oldu düzeltebilir misiniz??

https://tr.wikipedia.org/wiki/Hikari_Tichibana[değiştir | kaynağı değiştir]

Şu maddenin ismi hatalı başlıkla açıldı düzeltebilirmisiniz.. ??