Kullanıcı:Vincent Vega/ArşivAna/Ekim 2023

Vikipedi, özgür ansiklopedi

inceleme talebi hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

Abdurrahman Aktümsek Türkiye'de gerek makalaleri gerekse kitapları kaynaklardan incelenebilir. Türkiye Biyoloji alanında #7 sırada olup Yüzde 3 lük dilime hitap etmektedir. Avrupada #975. sırada Dünyada ise #2,910 sıradadır. Abdurrahman Aktümsek - AD Scientific Index 2024 sayfasında incelenebilir Google akademikten makaleleri bakılabilir. Mail adresimdede görebileceğiniz üzere kurumsal bir mail bir ticari durumum söz konusu değildir. sadece wikiye katkı sağlamak için buradayım Biyoloji alanında teorileri aktarmak yazmak istiyorum mRNA teknolojisi CRISPR, insilico invitro innno çalışmaların anksiklopedik bilgi olmasını sağlamak istemekteyim. wikiye ilk katkı olarak sayın Hocamı ekledim fakat KADı kullanıcı neden ağresif ve ön yargılı anlamış değilim. Wikipedia özgür bir yer olduğunu kurallar dahilinde düşünüyorum. AD Scientific Index dünyanın en etkili bilim insanları listesidir. bunun ile ilğili habertürk ve memurlar.net sitelerindeki kaynakları ekledim. Ayrıca yurt dışından gelen tibbi bitkilerin analizi dahil 2020 yılı haberinide eklemiş bulunmaktayım. şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.Mucahidbaris 23.11, 6 Ekim 2023 (UTC)MucahidbarisMucahidbaris 23.11, 6 Ekim 2023 (UTC)

Lütfen bunu adaylık sayfasında belirtiniz. Teşekkürler Vincent Vega mesaj? 23.26, 6 Ekim 2023 (UTC)
devriyeler tarafından silinmeye aday olarak belirtildi. Fakat 18.52, 18 Eylül 2023 tarihinde Vincent Vega (mesaj | katkılar) tarafından oluşturulmuş 30259349 numaralı sürüm (Kadı (mesaj) tarafından yapılan 30248119 sayılı değişiklik geri alınıyor. SAS gerekli.) notuyla incelemenizden sas etiketi kaldırılmıştır. sonrasında Revizyon yaptım kullanıcımız tarafından etiket eklenmiştir ve beklemektedir.

Sizin incelediğiniz ve onayladığınız geçmiş linki
https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Abdurrahman_Akt%C3%BCmsek&oldid=30259349 Mucahidbaris 05.38, 7 Ekim 2023 (UTC)

CHP tartışma sayfasındaki maddenin ikiye bölünme konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba @Vincent Vega, tartışmanın üzerinden bir aydan fazla geçti. Gerekçelerde de yazdığım gibi Vikipedi'deki diğer örnekler ve resmi kurumdaki(yargıtay) 1992 kuruluş tarihinden dolayı maddenin ikiye bölünmesi gerektiğini düşünüyorum. Tartışma sayfasında paylaşılan fikirler sonrasında tartışmanın nasıl karara bağlanacağını bilmiyorum. İlgilenir misin? Şimdiden teşekkürler, İyi vikiler Metacarpale (mesaj) 17.05, 10 Ekim 2023 (UTC)

Merhaba Metacarpale. Üzgünüm ama tartışmayı takip etmedim bir fikrim yok. Superyetkin belki ilgilenebilir. Vincent Vega mesaj? 17.09, 10 Ekim 2023 (UTC)

Denetçi isteği[değiştir | kaynağı değiştir]

@Vincent Vega, Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Cetiner0640'ne bakabilir misiniz? Kukla olduğunu düşündüğüm kullanıcı sürekli davayı geri aldığı için uğraşmadan buradan yazmak istedim konuyu. (yeni dava şu) Eemirrgs (mesaj) 16.58, 11 Ekim 2023 (UTC)

Sarı Saçlı'nın engeli hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Lütfen Sarı Saçlı'nın engelini yeniden değerlendirin. Herhangi bir kukla kullanımı kesinlikle olmayacaktır!!! Çorlulu2 (mesaj) 07.40, 15 Ekim 2023 (UTC)

Soru[değiştir | kaynağı değiştir]

@Vincent Vega, Kardeşlerim Sevgisi adlı kullanıcının K:RESMK kuklası olma ihtimali için 7. veya 8. kez denetçi isteği oluşturmama gerek var mı? Eemirrgs (mesaj) 11.03, 22 Ekim 2023 (UTC)

Bulgularınız net ise bana dahi gerek yok, herhangi bir hizmetlinin ilgilenmesi için KET’e taşıyabilirsiniz. Ama en ufak bir şüphe dahi mevcutsa evet dava açmanız daha faydalı olacaktır. Vincent Vega mesaj? 11.25, 22 Ekim 2023 (UTC)
Engelleme talebi yapsam durumu bilmeyen veya takip etmeyen bir hizmetli mesela "RESMK kim, bu kullanıcının onun kuklası olduğunu nereden bileceğim?" diye kendi kendine sorular sorup ilgilenmeyebilir diye düşünüyorum/tahmin ediyorum. Bundan dolayı şimdi yine oluşturuyorum. Teşekkürler. (Kullanıcı davayı silmeye çalışırsa diye linki bu) Eemirrgs (mesaj) 11.29, 22 Ekim 2023 (UTC)

Semih Öztürk sayfası hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili @Vincent Vega,

Yazar Semih Öztürk maddesi ile ilgili yapmış olduğunuz son değişikliğin neticesini öğrenmek için yazıyorum. Bu durumda sayfa kapatılıyor mu? Tartışmaya yeterince katılım olmadığına dair ifadenizi gördüm. Vaktiniz olduğunda bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar. Kuvvetsentez (mesaj) 11.56, 22 Ekim 2023 (UTC)

Merhaba. Sayfayı kayda değerlik etiketiyle etiketledim, evet şu an sayfa bu şekilde kalacak. Vincent Vega mesaj? 14.06, 22 Ekim 2023 (UTC)
Teşekkür ederim. Ancak maddeye Cumhuriyet, Hürriyet, Açık Radyo ve K24 gibi güvenilir kaynaklar eklemiştim. Üstelik yazar, Varlık Yayınları tarafından verilen Yaşar Nabi Nayır Öykü ödülü'ne değer görülerek yazın hayatına adım atmış. Kendisi gibi pek çok yazarın maddesi yayında görünüyor. Benim madde oluşturmaktaki temel amacım, bu tür önemli ödüllere değer görülen yazarların edebiyat yolculuğunu izlemek ve kayıt altına almaktı. Kayda değer olduğunu kanıtlamak için daha fazla ne yapabilirim sizce? İnanın daha da geliştirmek için soruyorum. Teşekkürler. @Vincent Vega Kuvvetsentez (mesaj) 14.54, 22 Ekim 2023 (UTC)