Kullanıcı:Drgulcu/Hediyeler

Vikipedi, özgür ansiklopedi

hediye[değiştir | kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
tıbbî maddeleri geliştirmedeki müthiş enerjiniz hiç bitmesin, katkılarınızın devamını görmek dileğiyle -- sayz'ınusu 19:25, 19 Ocak 2012 (UTC)


Özgün Çalışma Armağanı[değiştir | kaynağı değiştir]

"ÖZGÜN ÇALIŞMA ARMAĞANI"

Bu armağan İBP'de yaptığınız özgün katkılardan dolayı teşekkür etmek amacıyla size sunulmuştur. Katkılarınızın devamını bekliyorum.

--Çalıştayileti 13:05, 24 Şubat 2012 (UTC)

Puanlama yaparken eklediğiniz görsellerin birçoğunun maddesini de sizin açtığınızı fark ettim. Gerçekten çok yararlı bir çalışma oldu. İBP adına teşekkürler. Çalıştayileti 13:05, 24 Şubat 2012 (UTC)


Haftasonu Hediyesi[değiştir | kaynağı değiştir]

E=M.C2 Barnstarı
Tıp ile ilgili maddelere değerli katkılarınızdan ötürü lütfen bunu kabul ediniz. ahzaryamedileti 07:33, 9 Haziran 2012 (UTC)


Gece hediyesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Geceyi gündüzü dikkate almadan yaptığınız değerli katkılar için... Katkılarınızın artarak devam etmesi dileğiyle. Sevgiler saygılar. --Berm@nyaİleti

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
27. hafta işbirliği projesine katılımın için küçük bir teşekkür etmek istiyorum. Sevgilerle Sargon (mesaj) 21:38, 8 Temmuz 2012 (UTC)


Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Nezaket Yıldızı
Selam:) Mesaj icin tesekkurler. Ne doktorusunuz acaba? Akselwikia (mesaj) 19:03, 19 Temmuz 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Merhaba Drgulcu. Soy gaz maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme çalışması konulu iş birliği projesine katılımınız için teşekkürler. Geçtiğimiz hafta hedeflediğimiz konularda 53 yeni madde oluşturarak haftanın hedefine ulaşmayı başardık. Bu hafta bir bakım çalışmamız var. 10.000 maddeyi incelemeden geçirmeyi hedefliyoruz. Katılımın ile bu hedefe ulaşmamız mümkün olabilir. Şimdiden teşekkürler. Mukaddimeileti 07:58, 6 Mayıs 2013 (UTC)


Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Vikipedi için yaptığın katkılar, İBP'ye verdiğin destek ve nezakteti elden bırakmayan tutumun için.. Mukaddimeileti 08:57, 10 Mayıs 2013 (UTC)