Klarnet üreticileri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Bu maddede bulunan listede klarnet, klarnet ağızlığı, klarnet bağı ve klarnet kamışları üreticileri bulunmaktadır. Aşağıda bulunan listedeki markaların sadece Orijinal ürün üreticisi olduğunu unutmayınız.

Uzman üreticiler[değiştir | kaynağı değiştir]

Klarnetler[değiştir | kaynağı değiştir]

Küçük Soprano Uzun Boynuz Alto Bas Karşı-alto Kontrbas
Akıneri Klarnetleri   B?, G        
Amati-Denak   E?, C, B?, A, G     E? B?    
Arioso    C, B?, A       B?    
E. K. Blessing   B?            
Buffet Crampon   E?, D, C, B?, A A F E? B? E?  
Chadash Clarinet   B?, A A (eklentileri & sadece zileri)          
Wolfgang Dietz G E?, D, C, B?, A A F   B?    
Peter Eaton   B?, A            
Benedikt Eppelsheim               B?
Forté   C, B?            
Stephen Fox   E?, D, C, B?, A, G C, B?, A, G (ayrıca eklentiler ve eklenti dönüşümleri C, B?, A) F   B?, A (proje)    
Gerold Klarinetten   B?, A            
Hakam Din & Sons   E, B, A, G     E B    
Hammerschmidt   E?, D, C, B?, A(?) B? A F   B?    
Hanson Clarinet Company [1]   B?, A            
Howarth of London   B?, A A (eklenti & sadece gövde)          
Harald Hüyng   E?, D, C, B?, A B?, A F   B?    
Jupiter Band Instruments   B?       B?    
Leblanc (Conn-Selmer bölümü) A? E?, D, C, B?, A A F E? B? E? B?
Leitner and Kraus   E?, D, C, B?, A B?, A F   B?    
Lyons (nuvo-instrumental.com)   C            
Gustav Mollenhauer & Söhne   E?, D, C, B?, A            
Orsi G, A? (istek üzerine; soprano?) E?, C, B?, A, G   F (istek üzerine) E? B?    
Orsi and Weir   B?            
Patricola   E?, C, B?, A            
Thomas Ridenour[2]   B?, C, A A Uzun gövdeli klarnet     B?    
L. A. Ripamonti A? E?, C, B?, G A F       B?
Luis Rossi   D, C, B?, A            
Schreiber (Schreiber & Keilwerth bölümü)   B?, A            
Schwenk und Seggelke G, A? E?, D, C, B?, A B?, A F        
Henri Selmer, Paris   E?, C, B?, A F E? B? E? B?
Selmer (Conn-Selmer bölümü)   B? E? B? B?
F. Arthur Uebel   E?, C, B?, A   F   B?    
Herbert Wurlitzer Clarinets   E?, B?, A A F   B?    
Yamaha Corporation   E?, B?, A     E? B?    

Ağızlık[değiştir | kaynağı değiştir]

Küçük Soprano Boynuz Alto Bas Karşı-alto Kontrbas
Amati-Denak  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?
Vytas Krass * *   * *    
AW-Reeds GbR   * *   *    
jj Babbitt (Guy Hawkins, Otto Link, Wolfe Tayne, J & D Hite)   *   * *    
Backun Musical Services   *     *    
Behn Mouthpieces International   *   * *    
Blayman Music   *          
BocaGrande   *     *    
Chadash Clarinet   *          
ClarinetXpress (Walter Grabner) * * * * * * *
Peter Eaton   *          
Clark W. Fobes   *   * * * *
Roger Garrett   *   * * *  
A. M. Gigliotti   *          
Richard Hawkins Mouthpieces   *     *    
Ramon Wodkowski Mouthpieces * *          
Jewel Music   *     *    
Bas de Jong (Viotto)   * *   *    
Kessler and Sons   *     *    
Leblanc (Conn-Selmer bölümü)   *   * *   *
Lomax Classic   * *   *    
Ralph Morgan   *     *    
Müzik merkezi (Luciano Pisoni)   *   * *    
Edward Pillinger * * * * * * *
Pomarico snc   *   * *    
Pyne/Clarion   *     *    
Rastmusic   *     *    
RedwineJazz (Gennusa, Redwine)   *     *    
Thomas Ridenour   *     *    
Rico (Rico, La Voz)   *          
Rovner   *          
Runyon Products   *     *   *
Ernst Schreiber Mundstück (ESM)   *     *    
Schwenk und Seggelke   *          
Henri Selmer, Paris   *   * * * *
Gregory Smith Clarinet Products   *          
T.D. Mouthpiece (Thomas Dowling)   *          
Dirk Vandamme   *          
Vandoren   *   * *    
Herbert Wurlitzer Clarinets   *          
Yamaha Corporation              
Hans Zinner   * *   *    

Kamışlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Bağ üreticileri[değiştir | kaynağı değiştir]

Tarihsel reprodüksiyonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

*