Kategori tartışma:Türk karşıtlığı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Interwikileri[kaynağı değiştir]

Daha önce İngilizce Vikipedide de bu kategori vardı. Ancak en:Wikipedia:Categories for discussion/Log/2008 September 30#Category:Anti-Turkism, en:Wikipedia:Categories for discussion/Log/2009 April 15#Category:Anti-Turkism gibi tartışmalar sonucu silinmiştir. Yorumsuz. Takabeg ileti 12:09, 12 Mayıs 2013 (UTC)

güzel, zaten kaynaklandırması zor subjektif kategoriler bunlar. bazı maddelerden çıkartmak, kiminden çıkartıp kiminde bırakmak, çıkartılanları yerine iade etmek yerine Kategori:Milletlere karşı ırkçı duygular'dakilerin tamamına el atmak gerekiyor. --kibele 16:14, 12 Mayıs 2013 (UTC)

Tanımı açıkça ortaya konulabilen olaylar için kullanılabilecek bir kategori (Almanya'daki Neonazilerin silahlı saldırıları, kundaklamaları gibiler için). İngilizce Viki'de oylama taraflı sayılabilecek argümanlarla sonuca bağlanmış. Benzer nitelikteki kategoriler hala yerli yerinde duruyor. Category:Anti-Turkish sentiments adlı kategoriyi oluşturduğumda yukarıda bağlantısı olan tartışma ve diğerlerini gerekçe gösterip silen admin ile aramda şu konuşma geçmişti. İngilizce bilmediğim için kendimi yeterince ifade edemedim fakat söylediğim anlaşılmıştı sanırım. --esc2003 (mesaj) 19:16, 12 Mayıs 2013 (UTC)