Kategori tartışma:Kullanıcı şablonları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kullanıcı şablonlarının silinmesi[kaynağı değiştir]

Bir kaç gündür kullanıcı şablonları silinmeye aday gösterildi. Herkes kendi ideolojisine ters bulduğu veya yetkilerini sorgulayan şablonlara sil şablonu koyuyor. Bana göre bu yaptıkları Vikipedi kurallarına uymuyor çünkü kullanıcı şablonları kullanıcıya ait olduğu için silinemez(hakaret içermediği sürece). Ben burda bu şablonların silinip silinemeyeceğine dair bir oylama başlatıyorum. Çünkü SAM şablonu koyulan kullanıcı şablonlarının hızına yetişmek mümkün değil. Eğer burdaki oylamada olumlu bir sonuç çıkarsa o arkadaşlar da istedikleri kullanıcı şablonuna SAM şablonu ekleyebilirler.

SAM şablonu koyulan kullanıcı şablonları:

Hakaret içermiyen kullanıcı şablonları polemik oluşturduğu gerekçesiyle silinsin mi?

Destek Destek[kaynağı değiştir]

Karşı Karşı[kaynağı değiştir]

  1. Silinmesin --Ruzgarmesaj 18:33, 26 Haziran 2006 (UTC)
  2. mala davara zararı yoksa ademi müdahale esasdır,derim.--3210mesaj 15:40, 28 Haziran 2006 (UTC)
  3. Silinmesin--Simon Bolivar 07:04, 6 Temmuz 2006 (UTC)

Tarafsız Tarafsız[kaynağı değiştir]

(Geçersiz Oy Bakınız: VP:OY)[kaynağı değiştir]

  1. Silinmesin Sana yine destek,sorunu anlamadım ama.--tuğrahan 18:39, 26 Haziran 2006 (UTC)

--Ruzgarmesaj 18:33, 26 Haziran 2006 (UTC)

Yeterince konuşulup tartışılmamış konuların oylamaya açılması Vikipedi felsefesi ile uygun düşmemektedir. Bakınız: VP:Vnd Vikipedi çoğunluk demokrasisi değildir başlığı. --Özgür 18:41, 26 Haziran 2006 (UTC)

Yeterince tartışılmamış konular zaten oylamaya açılmış durumda(o arkadaşlara niye itiraz etmedin anlamadım bu arada). Şimdi herkes kafasına göre bir kullanıcı şablonuna SAM koymaya başlayacak. İlk önce burda karar verilsin SAM koyulup koyulamayacağı. Bir karara varılınca ona göre hareket edilir.

Evet Vikipedi bir çoğunluk demokrasisi değildir lütfen bunu sadece bana değil diğer arkadaşlara da hatırlat. Saygılar --Ruzgarmesaj 18:45, 26 Haziran 2006 (UTC)

SAMin çalışma prensibi kendi içinde belirlenmiştir. SAM oylama ile olur. SAM e aday göstermede de yöntem bellidir. Eğer bahsettiğin SAM den başka bir oylama ise, yerini gösterirsen orada da aynı fikrimi tekrarlarım. Farklı yerlerde mantar gibi çıkan her oylamada bu yorumu yaptım ve yapacağım. --Özgür 18:57, 26 Haziran 2006 (UTC)

Yukarıya listesini koydum. Zaten oylamalardaki yorumlara bakarsak olayın tamamen ideolojik olduğunu görürsün. --Ruzgarmesaj 19:00, 26 Haziran 2006 (UTC)

Gözden kaçmış olabilir diye yukarıda ki yazımda bazı yerleri kalın yazı yaptım. Kolay gelsin. --Özgür 19:17, 26 Haziran 2006 (UTC)