Karadayı bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu listede, 2012-2015 yılları arasında atv'de yayımlanan Karadayı adlı Türk televizyon dizisinin bölümleri listesi yer almaktadır. Dizi, 3 sezon olup toplam 115 bölümden oluşmaktadır.

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

1. sezon (2012-2013)[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
11"1. Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat8 Ekim 201214,77
Babasıyla birlikte kunduracılık yapan Mahir ve ailesinin hayatı, dükkânlarının bulunduğu pasajın dağıtılmasıyla, altüst olur. Çocukluk arkadaşı Ayten ile nişanlanmak üzere olan Mahir, pasajın dağıtılması yetmiyormuş gibi bir de çok sevdiği babasının, hapse atılmasıyla şoke olur. Babası, başsavcıyı öldürmekle suçlanır. Önceleri olayın bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünen Mahir, kısa zamanda bunun bir komplo olduğunu görür. Otuz gün içinde Nazif'in suçsuz olduğunu ispat edemezse babası idam edilecektir. Tek bir çaresi kalmıştır. Feride Hâkimin karşısına çıkacaktır, babasının suçsuz olduğuna ikna edecektir.
22"2. bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat15 Ekim 201215,58
Sahte bir kimlikle avukatlığa başlayan Mahir, çok istediği halde babasının davasından başka bir davada görevlendirilir. Şansına bu, Nazif'in koğuş arkadaşı Emin'in davasıdır. Vakit kaybetmeden hapishaneye giden Mahir, babasına gerçekleri anlatmak zorunda kalır. Fakat aynı gece babasından öğrendiği gerçekle sarsılır. Nazif, başsavcı Süleyman'ı 30 yıl öncesinden tanımaktadır! Asıl katil Turgut ise Nazif'le ilgili araştırma yaparken Ayten'le tanışır. Turgut'un bu güzel kız için hain planları vardır. Mahir, 'Emin' davasıyla ilgili gerçekleri Feride'ye anlatır. Mahir'in söylediklerinden etkilenmemiş gibi görünen Feride, olayı kendi araştırmak için hapishaneye gider. Mahir de babasını ziyaret etmek için oradadır. Feride kapıyı açtığında karşısında Mahir'i görür. Feride, Mahir'in gerçek kimliğini anlayacak mıdır?
33"3. bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat22 Ekim 201217,29
Mahir'in işgüzar bir adam olduğunu düşünen Feride, ona başka bir hâkimle çalışmasını söyler. Mahir için her şey bitmiş gibidir. Tüm bunların üstüne bir de komiser Yasin tarafından nezarete atılan Mahir, geceyi nezarette geçirir. Ayten ise gece eve gelmeyen Mahir'in kendisini aldattığını düşünmektedir. Sonunda haklılığı açığa çıkan Mahir, Feride tarafından 'Nazif Kara' davasında görevlendirir. Nihayet istediği şeye kavuşan ve başsavcının odasını tekrar inceleyen Mahir, burada kanlı bir parmak izi bulur. Araştırma sonucunda parmak izinin Nazif Kara'ya ait olmadığı açığa çıkar. Şimdi herkesin kafasında aynı soru vardır: Peki, parmak izi kime aittir?
44"4. bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat29 Ekim 201215,78
Bulduğu parmak izi ile babasının kurtulacağını düşünen Mahir'in karşısına yine bir engel çıkar... Evet, parmak izi babasına ait değildir ancak bu Mahir'i istediği sonuca götürmeyecektir. Katil olduğunun anlaşılması an meselesi olan Turgut ise bu arada boş durmaz. Nazif için güzel planları vardır. Emeline ulaşmak için her yolu mubah sayan Turgut, tüm bağlantılarını kullanarak Nazif'e itirafname imzalatmak ister. Haklı davasından asla yılmayan Mahir de Serra ile konuşabilmek için Cumhuriyet Balosuna katılacaktır. Fakat Turgut'un bunun için de güzel planları vardır... Canı pahasına kötülere direnen Nazif, itirafnameyi imzalayacak mıdır?
55"5. bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat5 Kasım 201217,23
Cumhuriyet Balosuna katılan Mahir, Serra'nın baloya gelmesini beklerken bir anda kendini Feride ile dans ederken bulur. Onları gören Turgut çok kıskanır. Mahir'i, Feride'den ve Adliyeden uzaklaştırmaya karar verir. Mahir baloyu yarım bırakıp, orayı terk eder. Mahir babasının suçu üstlendiğini duyunca yıkılır. Bir de üzerine annesinin işkence gördüğünü öğrenince deliye döner. Bir yandan ailesine el uzatanlara dersini vermeye çalışırken bir yandan da babasına ulaşmaya çalışır ama Nazif ölümüne susar.
66"6. bölüm"Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat12 Kasım 201220,14
Mahir, itirafnameyi imzalayan babasını ipten kurtarmanın yollarını ararken, Turgut da ayağına dolanan genç avukatı araştırmaya başlar. Araştırıldığından habersiz olan Mahir, Feride'yi, Nazif Kara'nın işkence gördüğüne inandırmaya çalışmaktadır. Feride, kendisine dahi itiraf edemese de Mahir'den etkilenmeye başlamıştır. Mahir ile Feride'nin yakınlaşmasından habersiz olan Ayten ise baloda çekilen fotoğraflarından dolayı zor duruma düşer ve başındaki beladan kurtulmak için Necdet'e gider. Turgut, yaptığı araştırmalar sonucunda Mahir'in "Salih İpek" olmadığını öğrenir. O zaman Salih İpek kimdir? Turgut'a sürpriz yapmak için ondan habersiz yurda dönen Serra ise soluğu Turgut'un evinde alır. Fakat aynı gece Mahir, savcının evine gizlice girmeye karar verir.
77"7. bölüm"Uluç BayraktarSema Ergenekon ve Eylem Canpolat19 Kasım 201220,72
Mahir, Turgut'un evinde önemli bir ipucu elde eder. Feride'ye gelen anahtarla bu ipucunu birleştirip Feride ile Büyükada yollarına düşer. Geri dönüş vapurunu kaçırınca da orada kalmak zorunda kalırlar. Evde ise Ayten ve aile hazırladıkları yemekte Mahir'i beklemektedirler. Mahir'in Ada'da kalacağını haberi gelince yıkılır.Mahir'in gizli görevde olduğuna inanan Turgut, ondan kurtulmanın yollarını ararken Feride ile daha da yakınlaştıklarına tanık oldukça delirir. Necdet'in ihbarı üzerine Dalyan Rıza tutuklanınca, Necdet artık onun yerine geçer. Mahir'e ve mahallesine zarar vermek için artık bütün imkânlara sahiptir. Mahir için çember giderek daralmakta, zamansa azalmaktadır.
88"8. bölüm"Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat26 Kasım 201221,01
Mahir ve Feride'yi el ele gören Ayten'in dünyası başına yıkılır. Mahir'e hesap sorar ama aldığı cevaplar aralarındaki gerginliği tırmandırır. Buldukları dosyaları herkesten gizleyerek, geceleri inceleyen Mahir ve Feride giderek daha yakınlaşırlar. İp uçlarını takip ettiklerinde sonunda bir isme ulaşırlar. Onları adım adım takip ettiren Turgut artık bu davaya bir son vermesi gerektiğini anlar ve akılları donduracak bir karar alır. Dalyan'ın yerine geçen Necdet ise mahalle ile ilgili hain planlarını uygulamaya başlar.
99"9. bölüm"Uluç BayraktarSema Ergenekon ve Eylem Canpolat3 Aralık 201222.92
Turgut, Nazif Kara'yı hapishanede öldürme görevini Necdet'e verir. Necdet zaten Nazif'in hasmı olan Faruk'u bulur. Özgürlüğü karşılığında Nazif'i öldürecektir. Mahir ve Feride, Şiş Kazım'ın beklenemedik ölümü üzerine araştırmalarını sürdürürken peşlerindeki Cemil'i fark eder ve ona bir tuzak kurarlar. Sonunda Cemil'i yakalarlar. Cemil ise kendini tutan kişinin ismini açıkladığında Mahir ve Feride hayatlarının şokunu yaşarlar. Ayten yeniden Mahir'le yakınlaşmanın yollarını bulur, aralarındaki buzları eritir.
1010"10. bölüm"Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat10 Aralık 201224,07
Hapishanede işlenen cinayet ortalığı iyice karıştırır. Turgut'un daha dikkatli adım atması gerekmektedir. Feride, Mahir Kara'nın kim olduğu öğrenmeye kararlıdır. Tek başına mahalleye gider. Önce dükkanı ardından da Pasajı ziyaret eder. Öğrendiği şeyler onu oldukça şaşırtır. Feride'nin Mahir'le tanışma isteğinden vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Ayrıca yanında Mahir'i de götürmeye karalıdır. Mahir, Feride'nin isteği karşısında iyice sıkışır. Feride'yle Mahir'i tanıştırmak için bir yol bulması gerekmektedir.
1111"11. bölüm"Uluç BayraktarSema Ergenekon ve Eylem Canpolat17 Aralık 201224,43
Feride doğum gününe Mahir'in gelmesini beklerken, Mahir karakolda ifadesini verir. Feride ifadeyi okuduğunda Komiser Yasin'le görüşmeye karar verir. Ayten'le görüşen Nazif, ertesi günkü görüşmeye Mahir ve Ayten'i nişanlamaya karar verir. Mahir'in babasına "hayır" demesi ise mümkün değildir. Turgut Feridelerin evine girenin Mahir olduğunu kanıtlar ve Mahir için tutuklama emri çıkartır. Mahir ise Halil'in ameliyat parasını geri almak için tehlikeli yollara girer. Canı pahasına parayı almaya kararlıdır.
1212"12. bölüm"Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat24 Aralık 201223,30
Turgut, Feride'yi Nazif Kara davasından almaya kararlıdır. Feride eğer davadan el çektirilirse mesleği bırakmaya karar verir. Mahir sebep olduğu bu durumu düzeltmek için akıl almaz bir yola sapmak ve Komiser Yasin'le işbirliği yapmak zorunda kalır. Terk edilen Ayten bir de Mahir ve Feride'nin Kostas'ın evinde buluştuklarını öğrenince deliye döner. Vural'ın idam infazı yaklaşınca bütün koğuş Nazif önderliğinde Vural'ı vermemek için etten duvar örer.
1313"13. bölüm"Uluç BayraktarSema Ergenekon ve Eylem Canpolat7 Ocak 201320,92
Tatlı bir busenin sarhoşu olan Feride de Mahir de birbirlerine nasıl davranacaklarını bilmezler. Turgut, Feride'nin kendisine olan inancının kaybolduğunu anlayınca kahrolur. Yeniden onun güvenini kazanmak için türlü yollar arar. Necdet, Yılan Berdan'a Mahir'i götürecek bir plan kurar ve başarılı da olur. Mahir hiç farkında olmadan ateşe atar kendini. Feride'nin sürpriz takibi işleri çok daha fazla karıştırır.
1414"14. bölüm"Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat14 Ocak 201322,18
Mahir ve Feride'nin verdikleri ölüm kalım savaşında Feride yaralanır. Mahir Feride'nin babası Mehmet Saim'le tanışmak zorunda kalır ve bu hiç de hoş bir tanışma olmaz. Bu olay sonrasında Feride, Mahir'in yanıtsız bıraktığı soruların cevabını kendi aramaya karar verir. Her adımda Mahir'in kendine aslında yalan söylediğini anlamaya başlar. Yılan Berdan elinden kaçan Mahir'i yakalamaya kararlıdır. Bu iş içinde Komiser Yasin'den yardım ister.
1515"15. bölüm"Uluç BayraktarSema Ergenekon ve Eylem Canpolat21 Ocak 201321,54
Mahir'in kendisine yalan söylediğini anlayan Feride, Turgut'a akıl danışır. Mahir ise Feride'ye gerçekleri açıklamaya karar verir. Feride'nin tepkisi Mahir için büyük bir sürpriz olacaktır. Yasin Mahir'e bir oyun oynar. Mahir Yasin'in babasının davasıyla ilgisi olduğundan şüphelenmeye başlar. Bu sırada Turgut'un Yaver'in kim olduğunu açıklaması herkeste şok etkisi yaratır. Feride, dava dosyalarını incelemek için Mahir'i evine çağırır. Mahir, ilk kez Feride'nin başka yüzleriyle tanışır. Mahir'den yana hayal kırıklığına uğrayan Ayten ise, Feride'nin karşısına çıkmaya karar verir.

2. sezon (2013-2014)[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
371"37.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat9 Eylül 2013 (2013-09-09)8,69[1]
382"38.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat16 Eylül 2013 (2013-09-16)8,34[2]
393"39.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat23 Eylül 2013 (2013-09-23)9,50[3]
404"40.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat30 Eylül 2013 (2013-09-30)9,10[4]
415"41.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat7 Ekim 2013 (2013-10-07)10,01[5]
426"42.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat21 Ekim 2013 (2013-10-21)10,05[6]
437"43.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat28 Ekim 2013 (2013-10-28)9,40[7]
448"44.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat4 Kasım 2013 (2013-11-04)9,83[8]
459"45.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat11 Kasım 2013 (2013-11-11)10,67[9]
4610"46.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat18 Kasım 2013 (2013-11-18)11,40[10]
4711"47.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat25 Kasım 2013 (2013-11-25)10,87[11]
4812"48.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat2 Aralık 2013 (2013-12-02)10,93[12]
4913"49.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat9 Aralık 2013 (2013-12-09)11,12[13]
5014"50.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat16 Aralık 2013 (2013-12-16)11,71[14]
5115"51.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat23 Aralık 2013 (2013-12-23)12,25[15]
5216"52.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat30 Aralık 2013 (2013-12-30)10,80[16]
5317"53.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat6 Ocak 2014 (2014-01-06)11,87[17]
5418"54.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat13 Ocak 2014 (2014-01-13)12,21[18]
5519"55.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat20 Ocak 2014 (2014-01-20)10,66[19]
5620"56.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat27 Ocak 2014 (2014-01-27)11,33[20]
5721"57.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat3 Şubat 2014 (2014-02-03)10,77[21]
5822"58.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat10 Şubat 2014 (2014-02-10)10,34[22]
5923"59.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat17 Şubat 2014 (2014-02-17)11,08[23]
6024"60.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat24 Şubat 2014 (2014-02-24)10,79[24]
6125"61.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat3 Mart 2014 (2014-03-03)11,33[25]
6226"62.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat10 Mart 2014 (2014-03-10)10,52[26]
6327"63.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat17 Mart 2014 (2014-03-17)11,19[27]
6428"64.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat24 Mart 2014 (2014-03-24)10,68[28]
6529"65.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat31 Mart 2014 (2014-03-31)10,40[29]
6630"66.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat7 Nisan 2014 (2014-04-07)11,03[30]
6731"67.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat14 Nisan 2014 (2014-04-14)11,53[31]
6832"68.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat21 Nisan 2014 (2014-04-21)10,55[32]
6933"69.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat28 Nisan 2014 (2014-04-28)10,76[33]
7034"70.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat5 Mayıs 2014 (2014-05-05)9,65[34]
7135"71.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat12 Mayıs 2014 (2014-05-12)10,00[35]
7236"72.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat26 Mayıs 2014 (2014-05-26)8,32[36]
7337"73.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat2 Haziran 2014 (2014-06-02)8,71[37]
7438"74.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat9 Haziran 2014 (2014-06-09)8,61[38]
75
(Sezon finali)
39"75.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat16 Haziran 2014 (2014-06-16)8,02[39]

3. sezon (2014-2015)[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
761"76.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat15 Eylül 2014 (2014-09-15)7,53[40]
772"77.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat22 Eylül 2014 (2014-09-22)7,06[41]
783"78.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat29 Eylül 2014 (2014-09-29)6,82[42]
794"79.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat6 Ekim 2014 (2014-10-06)6,39[43]
805"80.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat13 Ekim 2014 (2014-10-13)7,02[44]
816"81.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat20 Ekim 2014 (2014-10-20)7,90[45]
827"82.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat27 Ekim 2014 (2014-10-27)6,94[46]
838"83.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat3 Kasım 2014 (2014-11-03)7,27[47]
849"84.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat10 Kasım 2014 (2014-11-10)7,17[48]
8510"85.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat17 Kasım 2014 (2014-11-17)7,67[49]
8611"86.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat24 Kasım 2014 (2014-11-24)7,36[50]
8712"87.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat1 Aralık 2014 (2014-12-01)7,22[51]
8813"88.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat8 Aralık 2014 (2014-12-08)6,76[52]
8914"89.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat15 Aralık 2014 (2014-12-15)6,35[53]
9015"90.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat22 Aralık 2014 (2014-12-22)6,55[54]
9116"91.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat29 Aralık 2014 (2014-12-29)6,91[55]
9217"92.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat5 Ocak 2015 (2015-01-05)7,70[56]
9318"93.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat12 Ocak 2015 (2015-01-12)7,46[57]
9419"94.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat19 Ocak 2015 (2015-01-19)7,66[58]
9520"95.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat26 Ocak 2015 (2015-01-26)6,90[59]
9621"96.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat2 Şubat 2015 (2015-02-02)6,58[60]
9722"97.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat9 Şubat 2015 (2015-02-09)6,21[61]
9823"98.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat16 Şubat 2015 (2015-02-16)6,87[62]
9924"99.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat23 Şubat 2015 (2015-02-23)7,08[63]
10025"100.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat2 Mart 2015 (2015-03-02)6,88[64]
10126"101.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat9 Mart 2015 (2015-03-09)7,09[65]
10227"102.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat16 Mart 2015 (2015-03-16)7,23[66]
10328"103.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat23 Mart 2015 (2015-03-23)6,70[67]
10429"104.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat30 Mart 2015 (2015-03-30)7,03[68]
10530"105.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat6 Nisan 2015 (2015-04-06)6,21[69]
10631"106.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat13 Nisan 2015 (2015-04-13)6,93[70]
10732"107.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat20 Nisan 2015 (2015-04-20)6,99[71]
10833"108.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat27 Nisan 2015 (2015-04-27)6,63[72]
10934"109.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat4 Mayıs 2015 (2015-05-04)5,95[73]
11035"110.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat11 Mayıs 2015 (2015-05-11)5,97[74]
11136"111.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat18 Mayıs 2015 (2015-05-18)5,67[75]
11237"112.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat25 Mayıs 2015 (2015-05-25)5,35[76]
11338"113.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat1 Haziran 2015 (2015-06-01)4,48[77]
11439"114.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat8 Haziran 2015 (2015-06-08)6,03[78]
115
(Final)
40"115.Bölüm"Uluç Bayraktar ve Cem KarcıSema Ergenekon ve Eylem Canpolat15 Haziran 2015 (2015-06-15)5,59[79]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "9 Eylül 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  2. ^ "16 Eylül 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  3. ^ "23 Eylül 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  4. ^ "30 Eylül 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  5. ^ "7 Ekim 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  6. ^ "21 Ekim 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  7. ^ "28 Ekim 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  8. ^ "4 Kasım 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  9. ^ "11 Kasım 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  10. ^ "18 Kasım 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  11. ^ "25 Kasım 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  12. ^ "2 Aralık 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  13. ^ "9 Aralık 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  14. ^ "16 Aralık 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  15. ^ "23 Aralık 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  16. ^ "30 Aralık 2013 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  17. ^ "6 Ocak 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  18. ^ "13 Ocak 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  19. ^ "20 Ocak 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  20. ^ "27 Ocak 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  21. ^ "3 Şubat 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  22. ^ "10 Şubat 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  23. ^ "17 Şubat 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  24. ^ "24 Şubat 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  25. ^ "3 Mart 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  26. ^ "10 Mart 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  27. ^ "17 Mart 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  28. ^ "24 Mart 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  29. ^ "31 Mart 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  30. ^ "7 Nisan 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  31. ^ "14 Nisan 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  32. ^ "21 Nisan 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  33. ^ "28 Nisan 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  34. ^ "5 Mayıs 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  35. ^ "12 Mayıs 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  36. ^ "26 Mayıs 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  37. ^ "2 Haziran 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  38. ^ "9 Haziran 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  39. ^ "16 Haziran 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  40. ^ "15 Eylül 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  41. ^ "22 Eylül 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  42. ^ "29 Eylül 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  43. ^ "6 Ekim 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  44. ^ "13 Ekim 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  45. ^ "20 Ekim 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  46. ^ "27 Ekim 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  47. ^ "3 Kasım 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  48. ^ "10 Kasım 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  49. ^ "17 Kasım 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  50. ^ "24 Kasım 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  51. ^ "1 Aralık 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  52. ^ "8 Aralık 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  53. ^ "15 Aralık 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  54. ^ "22 Aralık 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  55. ^ "29 Aralık 2014 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  56. ^ "5 Ocak 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  57. ^ "12 Ocak 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  58. ^ "19 Ocak 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  59. ^ "26 Ocak 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  60. ^ "2 Şubat 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  61. ^ "9 Şubat 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  62. ^ "16 Şubat 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  63. ^ "23 Şubat 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  64. ^ "2 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  65. ^ "9 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  66. ^ "16 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  67. ^ "23 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  68. ^ "30 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  69. ^ "6 Nisan 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  70. ^ "13 Nisan 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  71. ^ "20 Nisan 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  72. ^ "27 Nisan 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  73. ^ "4 Mayıs 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  74. ^ "11 Mayıs 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  75. ^ "18 Mayıs 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  76. ^ "25 Mayıs 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  77. ^ "1 Haziran 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  78. ^ "8 Haziran 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  79. ^ "15 Haziran 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)