Ijiranaide, Nagatoro-san

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Ijiranaide, Nagatoro-san
イジらないで、長瀞さん
(Ijiranaide, Nagatoro-san)
TürRomantik komedi[1]
Manga
YazarNanashi
YayımcıKodansha
Diğer yayımcı
BaskıShonen Magazine Comics
DergiMagazine Pocket
DemografikShōnen
Yayın tarihi1 Kasım 2017 – güncel
Cilt sayısı16
Anime televizyon dizisi
Yönetmen
  • Hirokazu Hanai (1. sezon)
  • Shinji Ushiro (2. sezon)
SenaristTaku Kishimoto
MüzikGin
Stüdyo
Lisans
KanalTokyo MX, BS11, MBS, AT-X
Yayın tarihi 11 Nisan 2021 – güncel
Bölüm sayısı24

Ijiranaide, Nagatoro-san (Japoncaイジらないで、長瀞さん; "Bana Zorbalık Etme, Bayan Nagatoro"), Nanashi tarafından yazılan bir manga serisidir. Seri, Kasım 2017 tarihinden beri Kodansha'nın Magazine Pocket uygulamasında yayınlanmaktadır. TMS Entertainment tarafından hazırlanan bir anime televizyon serisi uyarlaması Nisan-Haziran 2021 tarihleri arasında yayınlandı. OLM, Inc. tarafından hazırlanan ikinci sezonu ise Ocak 2023 tarihinden bu yana yayınlanmaktadır.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Lise birinci sınıf öğrencisi olan Hayase Nagatoro, boş zamanlarını senpaisi Naoto Hachiōji'ye zorbalık yaparak geçirmektedir. Nagatoro ve arkadaşları, utangaç senpailerinin çizimlerine rastladıktan sonra, ona acımasızca zorbalık etmekten zevk alırlar. Nagatoro, bu zalim oyuna devam etmeye karar verir ve senpaisini her gün ziyaret ederek, onu o sırada canının istediği herhangi bir şeyi, özelliklede Naoto'nun istemediği bir şeyi yapmaya zorlamaya başlar. Nagatoro'nun bunu yapmasından biraz hoşlanan, biraz da korkan senpainin sevdiği şeyler, hobileri, görünüşü hatta kişiliği bile Nagatoro'nun eğleneceği tuhaflıklarda kullanılır. Ancak zamanla Naoto, Nagatoro'nun varlığından aslında rahatsız olmadığını fark eder ve aralarında birinin diğerinin yaptıklarına sabırla katlandığı zorlu bir arkadaşlık oluşur.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Loo, Egan (2 Temmuz 2020). "Don't Toy with Me, Miss Nagatoro Romantic Comedy Manga Gets TV Anime". Anime News Network. 2 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ekim 2021. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]