Harrow (TV Dizisi)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Harrow (TV Dizisi)
YazarStephen M. Irwin Leigh McGrath
YönetmenPeter Andrikidis

Grant Brown Tony Tilse Mairi Cameron

Tony Krawitz
BaşrolIoan Gruffudd

Jolene Anderson Mirrah Foulkes Remy Hii Anna Lise Phillips Darren Gilshenan Damien Garvey Ella Newton Robyn Malcolm Hunter Page-Lochard Uli Latukefu

Tony Barry
ÜlkeAvustralya
Sezon sayısı3
Bölüm sayısı30
Yayın bilgileri
KanalABC TV (Australian TV channel)

9 Mart 2018‘de Avustralya televizyonlarından biri olan ABC (Australian Broadcasting Corporation)‘de yayınlanmaya başlayan suç, dram ve gizem türünde olan dizidir. 2. sezonu 12 Mayıs 2019'da ve 3. sezonu 7 Şubat 2021'de yayınlanan şuana kadar 30 bölümden oluşan dizi Stephen M. Irwin ve Leigh McGrath tarafından tasarlanmıştır. Dizinin senaryosunu da Stephen M. Irwin ve Leigh McGrath kaleme aldı. Dizinin oyuncu kadrosunda Ioan Gruffudd, Mirrah Foulkes, Remy Hii, Anna Lise Phillips, Darren Gilshenan ve Damien Garvey gibi isimler yer almaktadır. Yapım IMDb‘de 5 bini aşkın kişi tarafından oylandı ve 7,6‘lık puana sahip oldu. Dizi en çok da başrolünde yer alan Ioan Gruffudd‘un yer alması ile dikkatleri üzerine çekti.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Suç draması türündeki dizi, zor ve karmaşık cinayet davalarını çözebilen ama geçmişinde gizli kalması gereken korkunç bir sır olan patalojist Dr. Daniel Harrow hayatını anlatıyor. Oyuncu Ioan Gruffudd'un hayat verdiği karakterimiz zeki, alışılmışın haricinde bir adli patalog ve otoriteyi tamamen hiçe sayan adli tıp patoloğu Dr. Daniel Harrow’un hayat hikâyesini anlatıyor. Ölülere karşı şaşmaz bir empatisi var ve bu da tabi ki en tuhaf vakaları bile çözmesine yardımcı oluyor. Her kuralı esnetmeye istekli, kurbanlara bir ses vermeye ve başlarına gelenlerin ardındaki gerçeği açıklamaya kararlı. En önemlisi ise geçmişinden gelen korkunç bir sır onu, ailesini ve kariyerini tehdit eder.

Oyuncu Kadrosu[değiştir | kaynağı değiştir]