Dosya:Khruschev shoe fake.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Khruschev_shoe_fake.jpg((262 × 379 piksel, dosya boyutu: 14 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Medya verileri ve adil kullanım gerekçesi
Tanım 23 Eylül 1960'ta Birleşmiş Milletler'de anonim bir fotoğrafçı tarafından yapılan ve telif hakkı RM Bettman/ Corbis/ Associated Press'e ait olan bir fotoğrafın kolajı ve Kruşçev'in eline (bilinmeyen yazar) eklenen ayakkabılı sahte bir görüntü. Sahte görüntü, Time dergisi de dahil olmak üzere birçok medya tarafından kullanılıyor.
Yazar veya
telif hakkı sahibi
Kaynak (VP:AKKriter#4) AP (asıl): [1]; ve Time (sahte): [2].
Kullanıldığı madde (VP:AKKriter#7) Ayakkabı Vurma Olayı
Maddedeki kullanım amacı (VP:AKKriter#8) Görüntü, hem orijinal fotoğrafın hem de üzerinde oynanmış görüntünün kullanılmasını gerektiren bilgi ve eğitim amaçlı Ayakkabı olayının tartışmalı doğasının birincil görsel tanımlama aracı olarak kullanılır ve bu nedenle hiçbiri değiştirilemez.
Özgür medya ile
değiştirilebilirliği
(VP:AKKriter#1)
Hayır, makalede açıklanan tartışmalı olaylarla ilgili bir bakış açısını desteklemek için belirli bir üzerinde oynanmış görüntünün nasıl kullanıldığını gösterir.
En az kullanım (VP:AKKriter#3)
Ticari imkanlara
saygı durumu
(VP:AKKriter#2)
Diğer bilgiler Bu görselin yukarıdaki makalede kullanımı, Wikipedia'nın özgür olmayan içerik politikasına ve yukarıda açıklandığı gibi Birleşik Devletler telif hakkı yasası uyarınca adil kullanıma uygundur.
Adil kullanımAyakkabı Vurma Olayı adlı madde bağlamında telif hakkıyla korunan materyalin adil kullanımı//tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Khruschev_shoe_fake.jpg

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel16.25, 2 Ağustos 202216.25, 2 Ağustos 2022 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli262 × 379 (14 KB)Xenverly (mesaj | katkılar){{Non-free use rationale | Description = 23 Eylül 1960'ta Birleşmiş Milletler'de anonim bir fotoğrafçı tarafından yapılan ve telif hakkı RM Bettman/ Corbis/ Associated Press'e ait olan bir fotoğrafın kolajı ve Kruşçev'in eline (bilinmeyen yazar) eklenen ayakkabılı sahte bir görüntü. Sahte görüntü, Time dergisi de dahil olmak üzere birçok medya tarafından kullanılıyor. | Source = AP (asıl): [http://www.apimages.com/OneUp.aspx?st=k&kw=Khrushchev%20united%20nations&showact=resu...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: