Dosya:Katy Perry Part of Me Film.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Katy_Perry_Part_of_Me_Film.jpg((300 × 457 piksel, dosya boyutu: 60 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Katy Perry: Part of Me maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Bu poster Katy Perry: Part of Me filmine aittir. Telif hakkı Paramount Pictures'a aittir ve dağıtımı serbesttir.
Kaynak http://www.impawards.com/2012/katy_perry_part_of_me.html
Kullanılan kısım Posterin tamamı kullanılmıştır çünkü poster Katy Perry: Part of Me adındaki filmin tanıtım posteridir. Kullanılması gerekmektedir.
Düşük çözünürlük? Evet. Resim, sadece tanıtım amaçlı olduğundan "Adil Kullanım" politikasına uygun olarak 300x457 gibi düşük bir çözünürlükte yüklenmiştir.
Kullanım amacı Poster bir film maddesinin olmazsa olmazıdır çünkü bir film anlatılmaktadır, posteri gereklidir. Bu amaçla yüklenmiştir.
Değiştirilebilirlik? Fotoğrafın değiştirilmesi mümkün değildir çünkü film posterleri standarttır ve resmi olan, kullanılan sadece 1 tane poster vardır. Sanatçının veya filmin hayranları tarafından yapılan posterler asla kullanılamaz.
Ek bilgi Bilgiler yetersiz geldiyse internet üzerinden araştırmalar yapılarak fotoğrafın silinmesi için hiçbir gerekçe olmadığı, serbest telifli olduğu görülebilir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel11.50, 27 Haziran 201211.50, 27 Haziran 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli300 × 457 (60 KB)MHIRM (mesaj | katkılar){{Telifli_kullanım_gerekçesi |Açıklama=Bu poster Katy Perry: Part of Me filmine aittir. Telif hakkı Paramount Pictures'a aittir ve dağıtımı serbesttir. |Kaynak=http://www.impawards.com/2012/katy_perry_par...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri