Dosya:Frida Kahlo (self portrait).jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Frida_Kahlo_(self_portrait).jpg((384 × 500 piksel, dosya boyutu: 177 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Frida Kahlo adlı madde için adil kullanım gerekçesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Frida Kahlo maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Ressamın oto portresi. Sanatçının resimlerini ve görüntüsünü özetlemek için maddede varlığı önemlidir.
Kaynak http://en.wikipedia.org/wiki/File:Frida_Kahlo_%28self_portrait%29.jpg adresinden alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen kitabın yayıncısında ya da kapak resminin tasarımcısındadır.
Kullanılan kısım Sadece kapak resmi, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Resmin orijinalinden düşük çözünürlüktedir. Bu kalitede bir resmin ticari amaçla kullanılması beklenemez.
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen ressamın ve resimlerinin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Maddenin anlaşılabilmesi için büyük önem arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu kitap kapağı resminin serbest telifli bir eş değeri bulunamaz. Telif hakkı olmayan benzer bir sürümü henüz olmadığı için değiştirilebilir değildir. Kamu malı olması için zaman geçmesi gerekmektedir.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak kitabın tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel09.53, 29 Haziran 201209.53, 29 Haziran 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli384 × 500 (177 KB)Albay Hardal (mesaj | katkılar)http://en.wikipedia.org/wiki/File:Frida_Kahlo_%28self_portrait%29.jpg adresinden alınmıştır. ==Frida Kahlo adlı madde için adil kullanım gerekçesi== Ressamın oto portresi, sanatçının resimlerini ve görüntüsünü göstermek için kull...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri