Dosya:Call of Duty Modern Warfare II Kapak Resmi.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Call_of_Duty_Modern_Warfare_II_Kapak_Resmi.jpg((282 × 353 piksel, dosya boyutu: 86 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Adil kullanım gerekçesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Call of Duty Modern Warfare II maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Bu resim Call of Duty Modern Warfare II adlı maddede bahsi geçen konu için bir kapak resmidir ve telif hakları ya bahsi geçen veya ürünü üreten kuruma ya da resmin orijinal yaratıcısına aittir.
Kaynak sayfasından alınan bu video oyun kapağı görüntüsü, video oyununun yer aldığı medya ürününden de (DVD,CD,LP gibi) elde edilebilir ve telif hakkı muhtemelen video oyununun yapımcısında ya da kapak resminin tasarımcısındadır.
Kullanılan kısım Kapağın tamamı kullanılmıştır, çünkü bu kapak tasarımı bir ticari ürün paketinin kendisidir ve o ürünü tanımlamak için resmin tamamının görüntülenmesine gereksinim vardır. Bu sayede yanlış anlaşılmaların da önüne geçilmektedir.
Düşük çözünürlük? Görüntü konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir. Kopyaları ilgili materyalin ticari olarak korsanlık biçiminde ya da sanatsal biçimde kullanılmasını sağlamaya yetmeyecektir.
Kullanım amacı Resmin Call of Duty Modern Warfare II adlı maddedeki kullanım amacı ilgili video oyununun tanımını görsel olarak desteklemek ve okuyucuyu bilgilendirmektir.
Değiştirilebilirlik? Bir video oyun kapağının görüntüsü olduğu için, telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm görüntüleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.
Ek bilgi Görüntünün kullanılması ticari ürünün değerinin ya da satılabilirliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak oyun kapağının tamamının kopyalarını üretmek olası değildir. Bu nedenle bu video oyun kapağı görüntüsünün ilgili maddedeki kullanımı Vikipedi Adil Kullanım Gerekçelendirme Yönergesine uygun olarak yapılmıştır ve yukarıda belirtildiği gibi, adil kullanım şartlarına uyduğu düşünülmektedir.

Burada bulunan görüntü bir video veya bilgisayar oyununa ait kapak resmidir ve telif hakkı büyük olasılıkla oyunun yapımcısı, geliştiricisi veya dağıtımcısına aittir. Oyuna ait kapak görüntüsünün burada kullanılmasında;

kullanılmasının, ABD telif hakkı yasası (United States copyright law) dahilinde, adil kullanım (fair use) olarak değerlendirilebileceğine inanılmaktadır.
Bu görüntünün Vikipedi ya da başka bir yerdeki diğer kullanımları, telif hakkı ihlali kapsamına girebilir. Daha ayrıntılı bilgi için bakınız: Adil kullanım.

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel16.23, 11 Haziran 202216.23, 11 Haziran 2022 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli282 × 353 (86 KB)Lastworld (mesaj | katkılar)== Adil kullanım gerekçesi == {{Adil kullanım gerekçesi | Madde = Call of Duty: Modern Warfare II | Açıklama = Bu resim Call of Duty: Modern Warfare II adlı maddede bahsi geçen konu için bir kapak resmidir ve telif hakları ya bahsi geçen veya ürünü üreten kuruma ya da resmin orijinal yaratıcısına aittir. | Kaynak = [https://www.callofduty.com/modernwarfare2 sayfasından] alınan bu video oyun kapağı görüntüsü, video oyununun yer aldığı medya ürününden de (DVD,CD,LP gibi) elde edilebilir ve...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: