Dame Chocolate

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Dame Chocolate (Tatlı İntikam)
FormatRomantik-drama
GeliştirenPerla Farías
BaşrolCarlos Ponce,
Génesis Rodríguez
Açılış müziğiCarlos Ponce
ÜlkeABD
Bölüm sayısı148
Yapım
Yönetici yapımcıAurelio Valcárcel Carrol
YapımcıJairo Arcila
MekânMiami, Florida
Gösterim süresi45 dk
Yayın bilgileri
Görüntü formatıNTSC
Ses formatıStereophonic sound
Yayın tarihiMart 5, 2007 -
Ekim 5, 2007
Kronoloji
Önce gelenLa Viuda de Blanco
Dış bağlantılar

Dame Chocolate (Tatlı İntikam) Amerikan yapımı, günlük TV dizisi. Telemundo adlı televizyon kanalı tarafından çekilmiş ve ilk olarak 5 Mart-5 Ekim 2007 tarihleri arasında İspanyolca olarak yayınlanmıştır.[1]

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizi Rosita (Génesis Rodríguez) adlı bir kadının çikolata sektöründe çalışma hayali için Meksika'nın kırsal bir bölgesinden Miami'ye taşınması ve burada yaşadıklarını konu alır.

Medya[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin 13 saatlik özetini içeren DVD'si Lionsgate Home Entertainment ve Xenon Pictures tarafından 27 Kasım 2007'de satışa çıkarılmıştır.

Oyuncu ve hikâye değişiklikleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Telemundo "Dame Chocolate" dizisini yapmaya karar verdiğinde Mauricio Ochmann'ı Bruce olarak, Zharick Leon'u Samantha olarak, Erick Elias'u Angel olarak duyurmuştu. Ancak bu üç isim de Telemundo'nun diğer dizilerinde görev almış, onların yerine Carlos Ponce, Karla Monroig ve Khotan geçmiştir. Buna ek olarak Genesis Rodriguez (Rosita)'in babası Venezüelyalı şarkıcı Jose Luis Rodriguez'in de dizinin birkaç bölümünde oynayacağı duyurulmuş, ancak bu da gerçekleşmemiştir.

Bunun dışında senaryoda da değişiklikler olmuştur. Başlangıçta Rosita'nın Angel Perez'e aşık olması düşünülmüş, ancak asıl senaryoda Angel Perez bir katil ve kötü bir adam olarak resmedilmiştir.

İlk başta Bruce karakterini canlandıracak olan Mauricio Ochmann, Marina adlı diziden ayrıldıktan sonra Fabián Duque rolüyle Dame Chocolate adlı diziye dahil edilmiş ve avukat Mauricio'nun uzun süredir göremediği fotoğrafçı oğlunu canlandırmıştır.

Oyuncular[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Telenovela World (bilingual)". 7 Mart 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Temmuz 2008.