Cardcaptor Sakura bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Bu madde, Cardcaptor Sakura'nın bölümlerinin bir listesidir.

1. Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Ortaya Çıkan Kart
1 Sakura and the Mysterious Magic Book Rüzgar; Uçuş (The Windy; The Fly)
2 Sakura's Wonderful Friend Gölge (The Shadow)
3 Sakura's Heart-Racing First Date Su (The Watery)
4 Sakura's Tiring Sunday Yağmur; Ağaç (The Rain; The Wood)
5 Sakura, Panda, and the Cute Shop Sıçrama (The Jump)
6 Sakura and Her Memories of Her Mother Hayal (The Illusion)
7 Sakura's First Attempt As A Thief Sessizlik (The Silent)
8 Sakura's Rival Appears Şimşek (The Thunder)
9 Sakura and the Mysterious Brooch Kılıç (The Sword)
10 Sakura and the Sports Day of Flowers Çiçek (The Flower)
11 Sakura, Tomoyo, and the Mansion Kalkan (The Shield)
12 Sakura's Never-Ending Day Zaman (The Time)
13 Sakura and the Elephant's Test of Strength Güç (The Power)
14 Sakura, Touya, and Cinderella Sis (The Mist)
15 Sakura and Kero's Big Fight Yüzme; Fırtına (The Float; The Storm)
16 Sakura and the Rainbow of Memories Hiç
17 Sakura's Scary Test of Courage Silme (The Erase)
18 Sakura, Yukito, and the Summer Festival Kızıl Parıltı (The Glow)
19 Sakura and the Summer Holiday Homework Hareket (The Move)
20 Transfer Student vs Sakura Dövüş (The Fight)
21 Sakura's Long Marathon Race Döngü (The Loop)
22 Sakura and Her Kind Father Uyku (The Sleep)
23 Sakura, Tomoyo, and a Wonderful Song Şarkı (The Song)
24 Sakura's Little Adventure Küçük (The Little)
25 Two Sakuras Ayna (The Mirror)
26 Sakura and the Wonderful Teacher Labirent (The Maze)
27 Sakura and the Shrine of Memories Dönüş (The Return)
28 Sakura and the Enchanted Cards Atış (The Shot)
29 Sakura's Sweet Cooking Tatlı (The Sweet)
30 Sakura and the Injured Card Hızlı Koşma (The Dash)
31 Sakura and the Nameless Book Büyük; Yaratma (The Big; The Create)
32 Sakura, Kero and Syaoran Değişim (The Change)
33 Sakura's Freezing Ice Skating Experience Dondurma (The Freeze)
34 Sakura, Yukito and the Daytime Moon Hiç
35 Sakura's Wonderful Christmas Ateş (The Firey)

2. Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Ortaya Çıkan Kart
36 Sakura and a Snowy New Term Kar (The Snow)
37 Sakura and Tomoyo's Lost Voice Ses (The Voice)
38 Sakura's Happy Strawberry Hunt Kilit (The Lock)
39 Sakura's Dizzy Fever Day Bulut (The Cloud)
40 Sakura and the Sakura in the Dream Rüya (The Dream)
41 Sakura, Syaoran and the Sea of Sand Kum (The Sand)
42 Sakura and the Blacked Out School Arts Festival Aydınlık; Karanlık (The Light; The Dark)
43 Sakura and Farewell to Meiling İkiz (The Twin)
44 Sakura, Kero, and the Mysterious Teacher Hiç
45 Sakura and the Final Clow Card Toprak (The Earthy)
46 Sakura and the Last Judgment Hiç

3. Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Dönüştürülen ve Kullanılan Kartlar Toplam #
47 Sakura and the Mysterious Transfer Student Hiç 0
48 Sakura and the Awakened Key of Star Ateş 1
49 Sakura and the Dangerous Piano Şarkı 1
50 Sakura, Syaoran and the Invisible Threads Kılıç 1
51 Sakura and the Big Teddy Bear Sıçrama; Kılıç; Uçuş 3
52 Sakura's Sheep Warning?! Silme; Güç 2
53 Sakura and the Panicky Bicycle Tatlı; Kilit; Terazi; Kum; Ses; Değişim;
Dalga; Hızlı Koşma; Rüzgar; Döngü
10
54 Sakura and the Calendar of Memories Çiçek 1
55 Sakura in Wonderland Büyük; Küçük 2
56 Sakura, Kero, and a Candy Date? Uyku 1
57 Sakura, Syaoran and the Elevator Yüzme 1
58 Sakura and the Two Emergencies Baloncuk; Kalkan 2
59 Sakura, Tomoyo and the Trap Gölge 1
60 Sakura and her Precious Friend Dondurma 1
61 Sakura, Card and a Present Ayna; Sis ve bahsedilmeyen diğer üçü (Yer; İkiz; Ok) 5
62 Sakura and the Mysterious Fortune Rüya 1
63 Sakura, the Pool and the Big Wave Su 1
64 Sakura and the Snowblowing Ski School Zaman 1
65 Sakura and Yukito with the Disappearing Power Hiç 0
66 Sakura and Her Favorite Person Labirent; Hayal 2
67 Sakura, Syaoran and the Tsukimine Shrine Ağaç; Şimşek; Kızıl Parıltı 3
68 Sakura, the Past and Clow Reed Kar; Dönüş 2
69 Sakura and the Reappearance of Clow Reed Kalkan; Sıçrama; Yağmur; Sessizlik; Dövüş;
Bulut; Fırtına; Aydınlık; Karanlık; Atış
9
70 Sakura and her True Feelings İsimsiz (Ortaya Çıktı) 1