Bodrum Masalı karakterleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bodrum Masalı adlı 2016-2017 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Türk yapımı drama türündeki televizyon dizisinde yer alan tüm hayalî karakterler.

Oyuncu kadrosu ve karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Oyuncu Karakter Bölüm Hakkında
Timuçin Esen Faryalı 1-42 Dizinin sezon finali bölümünde Evren tarafından vurulmuştur.
Şevval Sam Yıldız 1-42 Faryalı ile yeniden başlayan Yıldız, Maya yüzünden dizinin finaline doğru ondan ayrılır. Fakat Evren'in Faryalı'yı yaralamasının ardından duygularının değişmediği belli olur.
Murat Aygen Evren 1-42 Dizinin sezon finali bölümünde Faryalı'yı vurmuştur.
Alperen Duymaz Ateş 1-42 Alara kendisini terk ettikten sonra kaçak durumundaki Ateş, düştüğü ıssız adada Aslı ile baş başa kalınca, ona âşık olduğuna karar verir ve onunla bir ilişkiye başlar. Bora ile Maya'nın yakınlaşmasını kıskanan Lal, nispet olsun diye Ateş'i öpünce Aslı bunu görür. Ama daha sonradan Ateş kendini affettirir. Sezon finaline kadar Aslı ile beraber olurlar.
Dilan Çiçek Deniz Su 1-42 Cenk'in kendisini Rana ile aldattığını öğrenen Su, onu terk eder. Su, Bodrum'a yeni gelen keman virtüözü Nejat'ın dikkatini çeker ancak alınan tepkiler nedeniyle bu konu iptal edilmiştir. Kelebek ile hızlı bir ilişkiye başlayan Su, Cenk konusunda yaptığı hatalar nedeniyle bu ilişkisini abisi Ateş'ten gizler. Ateş bunu Sevgililer Günü'nde öğrenince, çifte tavır alacaktır. Ateş sonunda onları affeder. Artık Su ve Kelebek çifti gizli saklı görüşmezler. Dizinin sezon finaline kadar sağlıklı bir ilişkiyi yürütürler.
Hilmi Cem İntepe Kelebek 1-42 Cenk ve Evren'e karşı güvensizlik geliştiren Su'nun zor zamanlarında yanında olmuş, sonunda onun sevgilisi olmuştur. Ona sezon finaline kadar sadık kalmıştır.
Ezgi Şenler Aslı 1-42 Ateş'e âşık olan Aslı, onunla ıssız bir adada geçirdiği bir günün sonunda onu da kendine âşık etmeyi başarmıştır. Sonra Aslı'nın gerçek annesi Maya'yı Gözde'nin üvey abisi Bora Bodrum'a getirmiştir. Maya'nın Aslı'dan haberi yoktur. Gerçeği bilen Faryalı, önce Kelebek sonra Ateş ile paylaşır. Anne-kızı buluştururlar. Aslı'nın gerçek karakteri, annesi ortaya çıkınca su yüzüne çıkmaya başlar. O aslında Faryalı ve Yıldız ilişkisine karşıdır, hatta bu nedenle bir ara Ateş ve Su ile bozuşur. O, Faryalı'nın eskisi gibi Maya ile birlikte olmasını ister. Bu isteğini üstü kapalı bir biçimde sezon finaline kadar ima eder. Fakat Faryalı, Yıldız'dan ayrılmasına rağmen ona karşı hislerini öldüremez, kendisi ölmekte iken bile son kez hayalini gördüğü kişi Maya değil, Yıldız'dır...
Toprak Sağlam Gözde 1-42 Evren'i elde eder, yasak ilişkileri ortaya çıktığında ortada bir bebek de vardır. Fakat bu bebek doğmaz. Bu bebeği, kısmen Faryalı yüzünden kaybeden Gözde, uzun süre bu gerçeği gizler çünkü üvey abisi Bora ile bir menfaat ilişkisi vardır. Bu gerçek ortaya çıkınca, Evren ve çocukları için büyük yıkım olur.
Serel Yereli Alara 1-25 Ateş'i Aslı'ya kaptıran Alara, Ateş'i kıskandırmak için Ferdi'yi kullanmaya çalışır ama Uzay'ın kendisine sözlü tacizi üzerine yurtdışına, ailesinin yanına gider. Serel Yereli diziden 25. bölümde sessiz sedasız bir şekilde ayrılır.
Bora Cengiz Cenk 1-19 Su'yu Rana ile aldatan Cenk, bu gerçek ortaya çıkınca bir süre Su'yun peşinde koşmaya devam etmiş, daha sonra İstanbul'a dönmüştür. Uzay'ın doğum günü partisi için Bodrum'a davet edildiği 19. bölümde diziye veda etmiştir. Ateş ve Kelebek'le küçük bir yüzleşme yaşayan Cenk'in, Rana'ya olumlu tavırları dikkat çekmiştir.
Kaan Çakır Cahit 1-25 İş adamı, Alara'nın babası. Kızını elinden geldiğince korur. Hikâyesi bitince diziden sessiz sedasız çıkartılır.
Serhan Onat Uzay 1-42 Uzay, Ateş'e takıntılı bir karakterdir. Ateş'in âşık olduğu bütün kızlara o da âşık olduğunu iddia eder.
Zehra Yılmaz Rana 1-19 Alara’nın en yakın arkadaşı, sırdaşı. En büyük aşkı Cenk. Rana'nın amacına ulaştığını, diziye veda ettiği 19. bölümde görüyoruz. Rana artık Cenk ile birliktedir.
Yener Gürsoy Gönenç 1-25 Uzay'ın üvey babası. Uzay'a çok iyi davrandığı halde, Uzay baba travması olduğunu iddia etmektedir. Diziden sessiz sedasız çıkarılan yetişkin kadroda Gönenç de vardır. Ceyda ve Cahit gibi karakterlerle birlikte Gönenç de yurtdışına yollanmıştır.
Nejat İşler Bora 22-42 Gözde’nin ağabeyi. Bora, öğretim hayatını yurtdışında en iyi okullarda geçirir. Hedeflediği kariyere burada ulaşan Bora, her zaman eksikliğini hissettiği ailesini de kurar. Ancak mükemmelliklerle bezenmiş hayatı bir kaza ile son bulur. Çocukluğundan kalma travma ile kardeşi Gözde’yi aramayan Bora, bir yeğeni olacağını öğrenir ve Türkiye'ye döner. Bu olay hayatını tümü ile değiştirir. Bora, ilk başta Faryalı'yla düşmanlık içindeyken, daha sonrasında esas kötünün Evren olduğunu görerek, Faryalı ile ateşkes ilan eder. Hatta sezon finalinde Faryalı'nın yengesi Üzüm'ün Haydar'la düğününe bile katılmıştır.