Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 19 Eylül 2010 tarihinden itibaren ilk sezonunun ilk bölümüyle Star TV'de yayınlanmaya başlanmıştır. Dizinin genel yönetmeni Serdar Akar olmakla beraber, bazı bölümleri Serdar Akar tarafından, bazı bölümleri de Doğan Ümit Karaca tarafından yönetilmiştir. Her on bölümde bir bölümün senaryosunu Emrah Serbes ve Ercan Mehmet Erdem birlikte yazarken diğer bölümlerin senaryoları Ercan Mehmet Erdem tarafından yazılmaktadır.

Sezonlara göre bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Birinci sezon: 2010-2011[değiştir | kaynağı değiştir]

No. # Başlık[1] Yönetmen Senaryo[1] Gösterim tarihi[2]
1 1 "Pilot Bölüm" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 19 Eylül 2010
2 2 "2. Bölüm" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 26 Eylül 2010
3 3 "Gerçeğin Peşinde" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 3 Ekim 2010
4 4 "Görünenin Ardındaki Sır" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 10 Ekim 2010
5 5 "Kayıp Yaşamlar" Zekeriya Kurtuluş Ercan Mehmet Erdem 17 Ekim 2010
6 6 "Gecenin Gizledikleri" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 24 Ekim 2010
7 7 "Kapanmayan Yaralar" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 8 Kasım 2010
8 8 "Geçmişin Gölgesi" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 15 Kasım 2010
9 9 "Taban Girmek" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 23 Kasım 2010
10 10 "Karanlık Koridorlar" Serdar Akar Emrah Serbes & Ercan Mehmet Erdem 30 Kasım 2010
11 11 "Cevapsız Sorular" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 12 Aralık 2010
12 12 "Geride Kalanlar" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 19 Aralık 2010
13 13 "Yarım Kalmış Hesaplar" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 26 Aralık 2010
14 14 "Tehlikeli İlişkiler" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 2 Ocak 2011
15 15 "Karanlıkta Kalanlar" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 9 Ocak 2011
16 16 "Güvercin Tedirginliği" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 16 Ocak 2011
17 17 "Diken Üstünde" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 23 Ocak 2011
18 18 "Kayıp Zamanlar" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 30 Ocak 2011
19 19 "Hesaplaşma" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 6 Şubat 2011
20 20 "Küçük Balık Büyük Balık" Serdar Akar Emrah Serbes & Ercan Mehmet Erdem 13 Şubat 2011
21 21 "Yaşarken Ölmek" Zekeriya Kurtuluş Ercan Mehmet Erdem 20 Şubat 2011
22 22 "Dinmeyen Öfke" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 27 Şubat 2011
23 23 "Yerdeki Kan" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 6 Mart 2011
24 24 "Zikzak Yaparak Kaçmak" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 13 Mart 2011
25 25 "İntihar ve Cinayet" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 20 Mart 2011
26 26 "Sıhhiye Köprüsü" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 27 Mart 2011
27 27 "Adını Vermek İstemeyen Dinleyici" Zekeriya Kurtuluş Ercan Mehmet Erdem 3 Nisan 2011
28 28 "Kelebek Gibi Uçmak" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 10 Nisan 2011
29 29 "Ayşegül Arafta" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 17 Nisan 2011
30 30 "İz Bırakanlar Unutulmaz" Doğan Ümit Karaca Emrah Serbes & Ercan Mehmet Erdem 24 Nisan 2011
31 31 "Gece Baskını" Zekeriya Kurtuluş Ercan Mehmet Erdem 1 Mayıs 2011
32 32 "Kişisel Gelişmek" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 8 Mayıs 2011
33 33 "Kızılcahamam" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 15 Mayıs 2011
34 34 "Maziden Gelen" Serdar Akar Ercan Mehmet Erdem 22 Mayıs 2011
35 35 "İçimizdeki Cellat" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 29 Mayıs 2011
36 36 "Gece Uçuşu" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 5 Haziran 2011
37 37 "Tekinsiz Yollar" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 19 Haziran 2011
38 38 "Başlangıcın Sonu" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 26 Haziran 2011

İkinci sezon: 2011-2012[değiştir | kaynağı değiştir]

No. # Başlık[1] Yönetmen Senaryo[1] Gösterim tarihi[2]
39 1 "39. Bölüm" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 13 Kasım 2011
40 2 "40. Bölüm" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 20 Kasım 2011
41 3 "Kesik Parmak" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 27 Kasım 2011
42 4 "Yüzünü Arayan Kadın" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 4 Aralık 2011
43 5 "Kara'dır Şu Bahtım..." Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 11 Aralık 2011
44 6 "Benim Annem Cumartesi!" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 18 Aralık 2011
45 7 "Büyük Hesaplaşma / Filler Tepişirken" Mustafa Altıoklar Ercan Mehmet Erdem 25 Aralık 2011
46 8 "Kandaki Mesaj" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 8 Ocak 2012
47 9 "Çürümüş Bir Şeyler Var Ankara'da" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 15 Ocak 2012
48 10 "Kalbim Babama Ait" Doğan Ümit Karaca Emrah Serbes & Ercan Mehmet Erdem 22 Ocak 2012
49 11 "Kesik Parmak Cinayetinde Yeni Gelişmeler" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 29 Ocak 2012
50 12 "Ekip, Karikatürist Katilinin Peşinde!" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 5 Şubat 2012
51 13 "Tekin Başkomiser'in Kızı Kaçırılır!" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 12 Şubat 2012
52 14 "Bülent Polat Behzat Ç.'de" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 19 Şubat 2012
53 15 "Büyük Tezgah!" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 26 Şubat 2012
54 16 "Veterinerin Sır Ölümü!" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 4 Mart 2012
55 17 "Geçmişle Yüzleşmek" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 11 Mart 2012
56 18 "Behzat Ç. Şule'nin Yanından Ayrılmasını İstemez!" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 18 Mart 2012
57 19 "Geçmişin Arkandan Gelecektir!" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 25 Mart 2012
58 20 "Başım Belada" Doğan Ümit Karaca Emrah Serbes & Ercan Mehmet Erdem 1 Nisan 2012
59 21 "Derin İlişkiler" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 8 Nisan 2012
60 22 "Çalgı Çengi Behzat Ç.'de!" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 15 Nisan 2012
61 23 "Nikah Masası" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 22 Nisan 2012
62 24 "Kentsel Bölüşüm" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 29 Nisan 2012
63 25 "Behzat Ç. ve Ekibi İz Peşinde!" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 6 Mayıs 2012
64 26 "Bir Cinayetin Geçmişi" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 13 Mayıs 2012
65 27 "Kayıp Ceset" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 20 Mayıs 2012
66 28 "Behzat Ç.’ye Kötü Sürpriz, Memduh Yine İş Peşinde!" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 27 Mayıs 2012
67 29 "Sular Bulanırken" Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 3 Haziran 2012
68 30 "Ercüment Çözer Geri Dönüyor!" Doğan Ümit Karaca Emrah Serbes & Ercan Mehmet Erdem 10 Haziran 2012
69 31 "Akıntıya Karşı..." Doğan Ümit Karaca Ercan Mehmet Erdem 17 Haziran 2012

Üçüncü Sezon: 2012-2013[değiştir | kaynağı değiştir]

No. # Başlık[1] Yönetmen Senaryo[1] Gösterim tarihi[2]
70 1 "70. Bölüm" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 21 Eylül 2012
71 2 "71. Bölüm" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 28 Eylül 2012
72 3 "Kesişme" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 5 Ekim 2012
73 4 "Son Düzlük" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 12 Ekim 2012
74 5 "Öteki... Bizden Olmayan..." Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 19 Ekim 2012
75 6 "Saklı Öfke..." Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 2 Kasım 2012
76 7 "Bebek Gibi" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 9 Kasım 2012
77 8 "Gözler Kör Kulaklar Sağır..." Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 16 Kasım 2012
78 9 "Evde" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 23 Kasım 2012
79 10 "Saatler..." Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 30 Kasım 2012
80 11 "Cinayet Büro Öldürülen Üniversite Öğrencisinin İzinde!" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 7 Aralık 2012
81 12 "Arşiv" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 14 Aralık 2012
82 13 "Değerli Ceset" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 21 Aralık 2012
83 14 "Yanılgı..." Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 18 Ocak 2013
84 15 "Saplantı" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 25 Ocak 2013
85 16 "Evlat Sevgisi..." Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 1 Şubat 2013
86 17 "Kapanmayan Hesap" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 15 Şubat 2013
87 18 "Senaristin Ölümü" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 1 Mart 2013
88 19 "Karışık Zamanlar" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 15 Mart 2013
89 20 "Dava" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 22 Mart 2013
90 21 "Adalet" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 29 Mart 2013
91 22 "Eğitim Zayiatı" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 5 Nisan 2013
92 23 "Orantısız Güçlüler" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 19 Nisan 2013
93 24 "Behzat Ç., Emre’nin Peşine Düşer!" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 26 Nisan 2013
94 25 "Yüksek Gerilim..." Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 3 Mayıs 2013
95 26 "Dönüm Noktası" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 10 Mayıs 2013
96 27 "Son Hesaplaşma" Sadullah Şentürk Ercan Mehmet Erdem 17 Mayıs 2013


Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]