Bally Sports Wisconsin

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bally Sports Wisconsin
Şirket Bally Sports
Sahibi Diamond Sports Group (Sinclair Broadcast Group ve Entertainment Studios)
Görüntü formatı 720p (HDTV)
480i (SDTV)
Ülke Amerika Birleşik Devletleri
Dili İngilizce
Genel merkez Milwaukee, Wisconsin, ABD
Eski adı FSN Wisconsin (2007–2012)

Fox Sports Wisconsin (2012–2021)

Kardeş kanal(lar) WVTV "CW18" & "My24"
WMSN-TV
WLUK-TV
Websitesi ballysports.com/wisconsin
Bally Sports Wisconsin'in logosu

Bally Sports Wisconsin (BSWI), Diamond Sports Group'a ait bir Amerikan bölgesel spor ağıdır ve Bally Sports'a bağlı bir kuruluş olarak faaliyet göstermektedir. 2007 yılına kadar Fox Sports North'un "Wisconsin" alt kısmı olarak faaliyet gösteren kanal, 2021 yılına kadar Fox Sports Wisconsin olarak biliniyordu. Bally Sports Wisconsin, Milwaukee merkezli profesyonel spor takımlarına, yani Major League Baseball'un Milwaukee Brewers'ına ve Ulusal Basketbol Birliği'nin Milwaukee Bucks'ına odaklanarak, Wisconsin eyaleti genelindeki spor etkinliklerini bölgesel olarak yayımlamaktadır. Esas olarak Milwaukee şehir merkezindeki bir stüdyo/ofis tesisi ile ve ikincil ofisleri olup Minneapolis, Minnesota şehir merkezinde bulunan prodüksiyon stüdyosu/ofis merkeziyle faaliyet göstermektedir.

Bally Sports Wisconsin, Wisconsin, aşırı Doğu Minnesota, Michigan'ın Batı Yukarı Yarımadası, Kuzeybatı Illinois ve Iowa'daki kablolu yayın sağlayıcılarında mevcuttur; aynı zamanda DirecTV aracılığıyla ülke çapında uydu üzerinden de izlenebilmektedir.

Bally Sports Wisconsin, yılda 2.600 saat yerel yapım programları yayımlamakta ve 1,7 milyondan fazla eve ulaşmaktadır.[1]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Milwaukee Bucks post highest rating ever on FOX Sports Wisconsin". Fox News. 19 Nisan 2017. 19 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ekim 2023.