Angry Birds Go!

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Angry Birds Go!, Angry Birds serisinin sekizinci oyunu. Oyun, oynaması ücretsiz bir yarış oyunudur.2020 yılında birçok uygulama indirme platformundan kaldırılmıştır ve oyunu indirmek için VPN gereklidir [kaynak belirtilmeli].

Amacı[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu oyunda amaç 4 farklı tip yarış tamamlayıp 2. bölümü açıp ve 3 bölüm tamamlayıp 2. seviyeyi açıp 5 seviye tamamlayıp tüm oyunu tamamlamaktır. Bir tip yarış daha vardır: İkili yarış. Ama yeni bölümün kilidini açmak için ikili yarış gerekmez.

Ögeler[değiştir | kaynağı değiştir]

Angry Birds Go'da iki çeşit öge vardır. Bunlar: Altın: Araba satın almayı ve geliştirmeyi sağlar. Elmas: Altın satın almayı ve oyunu hızlandırmayı sağlar.

Karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Burada da karakterler diğer Angry Birds oyunları gibi kuşlar ve domuzlardır.Fakat burada diğer Angry Birds oyunlarına benzer olarak kuşların özel güçleri vardır; farklı olarak ise domuzlar düşman değil, dosttur. Ve ayrıca hem kuşlar hem de domuzlar yalnızca birbirlerinin yedeğidir. Bunun sebebi, kuş ve domuzların belirli bir enerjisi olmasıdır. Enerjileri tamamen bitince yorgunluktan uyuyakalırlar ve enerjilerinin tekrar dolması için belirli bir süre gerekir. Elmas karşılığında süre gerekmeden enerjileri tamamen dolar.

Ekstralar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. İlk seviyeyi tamamlamak karşılığında iki kişilik oyun açılır.
  2. Bomba kuşunun kilidini açmak karşılığında haftalık turnuvalar açılır.
  3. İlk seviyeyi tamamlamak karşılığında günlük ödül açılır. Bu yolla her oyun ziyaret edildiğinde belirli bir ödül alınır.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]