Şablon tartışma:PD-USGov-NASA

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

en:Image:Planetary society.jpg resmini Carl Sagan maddesi için vikipediye eklemiştim. Resim:Planetary society.jpg resmi için bu şablon müsait. bu yüzden silinmesi kanımca uygun olmayacaktır. sil şablonunu kaldırarak çevirisini yaptım. fcn 13:43, 27 Mayıs 2006 (UTC)

Yönlendirme...[kaynağı değiştir]

Daha önceleri, ihtiyaçtan mütevellit, Template:PD-USGov-NASA'Şablon:KM-ABDHük.-NASA olarak çevirmiştim. Sonra, Şablon:PD-USGov-NASA'yı ve görece farklı içeriğini görünce, en:'deki ve Commons'daki Template:PD-USGov-NASA'ları yeniden değerlendirerek, Şablon:KM-ABDHük.-NASA'yı güncelledim. Bu arada Şablon:PD-USGov-NASA'nın iki hatasını gördüm:

  • "This image was created by NASA and taken from a NASA website or publication." cümlesi "Bu resim dosyası NASA tarafından oluşturuldu veya bir NASA ağ sayfasından ya da bir NASA yayınından alındı." diye çevrilmiş.
  • "NASA material is not protected by copyright unless noted" ifadesinin karşılığı "NASA'ya ait bir materyalin NASA'ya ait olduğu belirtildiği sürece koruma altında olmayacağını" ifadesindense, "NASA'ya ait bir materyalin, aksi belirtilmediği sürece, koruma altında olmayacağını" olmalıdır.

Sonuçta, bunları da Şablon:KM-ABDHük.-NASA'da dikkate aldım ve diğer KM (KamuMalı) şablonları ile isim birliği olması için, Şablon:PD-USGov-NASA'Şablon:KM-ABDHük.-NASA'ya yönlendirdim.

--Doruk Salancı 20:34, 17 Haziran 2006 (UTC)