Şablon:Vikiproje Sinema/Davet

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikiproje Sinema'ya Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema Seni Bekliyor!
Merhaba!
Sizi, sinema ile ilişkili film, dizi, festival, ödül, kişi, kuram, film yapımı gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Vikiproje Sinema projesine davet ediyoruz.

Aramıza katılmak ve projeye katkı sağlamak için katılımcılar listesine isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında, güncel istekler kısmına Vikipedi'de eksik olduğunu düşündüğünüz maddeleri yazarak veya buradaki kırmızı bağlantılı maddeleri oluşturarak sinemaseverler ile birlikte hareket edin. Bununla birlikte, yakında oluşturulacak iş birliği projelerine katılarak projenin gelişmesine, büyümesine katkıda bulunun.

Tüm bunların yanında, eklenmesi ve düzenlenmesi gerekli kategorileri inceleyebilir, düzenleyebilir veya yakında başlatacağımız haftalık ve aylık iş birliği projesine öneri ve oylamalarınızla katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
--~~~~

Şablon belgelemesi[gör] [değiştir] [geçmiş] [temizle]

Bu davet şablonu, Vikiproje Sinema ile ilgilenmesini ya da projeye katılmasını istediğiniz Vikipedi kullanıcılarına göndermek amacıyla oluşturulmuştur. Kullanıcının mesaj sayfasının en altına ya da + sekmesine basarak, {{subst:Vikiproje Sinema/Davet}} şeklinde eklenilmesi yeterlidir.

  • Kod: {{subst:Vikiproje Sinema/Davet}}
  • NOT: Bu şablonu gönderdiğiniz kullanıcıya altbaşlık yazmayınız. Otomatik olarak altbaşlık eklenecektir. (Örneğin mesaj sayfasında + sekmesine bastığınızda başlık yerini boş bırakınız.)