İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 11.11, 20 Ağustos 2023 Umitkuzgun mesaj katkılar, Awen for us sayfasını oluşturdu (" '''Awen for us'''<ref>https://www.instagram.com/awen_for_us/?hl=tr</ref> toplumdaki tüm bireyler için toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasıyla birlikte hayatın her alanında dengeye ulaşılmasını hedefleyen bir sosyal girişim.<ref>https://www.awenforus.com/hakkimizda</ref> İletişim Bilimci ve Sosyal Fayda Danışmanı Dr. Aylin Löle<ref>https://www.linkedin.com/in/dr-aylin-l%C3%B6le-674700183/</ref> tarafından kurulan girişim, far..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.58, 4 Mayıs 2023 Umitkuzgun mesaj katkılar, Buğra Kavuncu sayfasını oluşturdu (" '''BUĞRA KAVUNCU''' Buğra Kavuncu (d.1973, Ankara) <ref>Türk siyasetçi ve iş insanı. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı. '''Eğitim Hayatı ve Kariyeri''' Tam ismiyle Satuk Buğra Kavuncu, 1997 yılında Ankara Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümü'nden mezun olurken, profesyonel kariyerine büyük potansiyel gördüğü Kazakistan Almatı'da yapı kimyasalları alanında başladı. Satış, pazarlama ve yatırım konularında kaza..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 20.19, 2 Mayıs 2023 Umitkuzgun mesaj katkılar, Buğra Kavuncu sayfasını oluşturdu (Buğra Kavuncu Vikipedi'sini oluşturdum.) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 19.06, 2 Mayıs 2023 Kullanıcı hesabı Umitkuzgun mesaj katkılar oluşturuldu