İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 20.07, 13 Eylül 2023 Parapsikoloji mesaj katkılar, Morfik Rezonans Teorisi sayfasını oluşturdu ("''' == Morfik Rezonans Teorisi == ''' Rupert Sheldrake'in '''Morfik Rezonans Teorisi''', biyolojik, psikolojik ve sosyal sistemlerde gözlemlenen bazı fenomenleri açıklamaya çalışan bir teoridir. Bu teori, '''Sheldrake''' tarafından 1981 yılında öne sürülmüştür ve geleneksel bilimsel görüşlerden farklı bir bakış açısını yansıtmaktadır. '''Morfik rezonans''', Sheldrake'in "morfik alanlar" olarak adlandırdığı kavramın bir..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Yeni kullanıcının kendi adını eklemesi
  • 20.00, 13 Eylül 2023 Parapsikoloji mesaj katkılar, Kullanıcı:Parapsikoloji sayfasını oluşturdu ("Parapsikoloji alanında araştırmalar ve konu ile ilgili çok sayıda araştırma ve makale yayını. Bu alanda yanlış bilinen çok sayıda konu hakkında ayrıntılı bilgi verme çabasındayız. Bilimsel niteliklere değer veren Wikipedia üzerinden zaman zaman Parapsikoloji alanında çok az bilinen veya yanlış bilinen konular hakkında yazılar yayınlamayı planlıyorum." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 19.33, 13 Eylül 2023 Kullanıcı hesabı Parapsikoloji mesaj katkılar oluşturuldu