İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 13.05, 27 Nisan 2024 Egomoş mesaj katkılar, Tristram of Lyonesse sayfasını oluşturdu (""Martin Eden'ın sehpadan aldığı kitabın, Swinburne'ün Tristam of Lyonesse and Other Poems adlı kitabı olduğu anlaşılıyor. İlk baskısı 1882'de yayımlanan kitap, sonu kötü biten ortaçağ aşk hikayesi olan Tristan and Isolde'yi(kimi zaman Iseult)işler. Shwinburne'ün şairliğinin tacı olarak nitelediği bu uzun epik şiir, 4488 dizedir."(bkz. Martin Eden "İş Bankası Kültür Yayınları, sf.481, Notlar, Not 3") Tristam of Lyonesse..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 13.04, 27 Nisan 2024 Egomoş mesaj katkılar, Algernon Charles Swinburne sayfasını oluşturdu ("Algernon Charles Swinburne (5 Nisan 1837 - 10 Nisan 1909) İngiliz şair, oyun yazarı, romancı ve eleştirmendi. Çeşitli romanlar ve Şiirler ve Baladlar gibi şiir koleksiyonları yazdı ve Encyclopædia Britannica'nın Onbirinci Baskısına katkıda bulundu . Swinburne lezbiyenlik , sado-mazoşizm ve anti-teizm gibi birçok tabu konu hakkında yazdı . Şiirlerinde Okyanus , Zaman ve Ölüm gibi pek çok ortak motif vardır . Şiirlerinde Sappho (..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 12.40, 27 Nisan 2024 Kullanıcı hesabı Egomoş mesaj katkılar oluşturuldu