İçeriğe atla

SAME Deutz-Fahr: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Çiftçioğlu002 (mesaj | katkılar)
Yeni sayfa: "Deutz AG, Alman motor üreticisi kuruluş. Şirket dört zamanlı içten yanmalı motorları icat eden Nikolaus Otto tarafından 1864 yılında N. A. Otto & Cie. adı ile kurulmuşt..."
 
k Bağlantı eklendi
1. satır: 1. satır:
{{İçin|Alman traktör üreticisi|Deutz-Fahr}}
Deutz AG, Alman motor üreticisi kuruluş. Şirket dört zamanlı içten yanmalı motorları icat eden Nikolaus Otto tarafından 1864 yılında N. A. Otto & Cie. adı ile kurulmuştur. Same ise
'''SAME Deutz-Fahr''', dünyanın önde gelen [[traktör]], [[biçerdöver]] ve [[dizel motor]] üreticilerinden biridir. [[İtalya]] merkezli kuruluş 2003 yılına dek [[Deutz AG]]'nin bir parçası konumunda kalmıştır. 1942 yılında Vittorio Carozza tarafından kurulmuştur.


{{şirket-taslak}}
Vittorio Carozza tarafından kurulmuştur Same traktör ve biçerdöver Üretmiştir Ayrıca dizel motorlarıda Sanayyi Vb gibi iş aksamına göre Üretilmiştir

[[Dosya:1345 1|küçükresim|1345_1]]
[[Kategori:Traktör üreticileri]]
Lodovico Bussolati
[[Kategori:1942'de kurulan şirketler]]
[[Kategori:İtalyan markalar]]

Sayfanın 09.35, 6 Temmuz 2015 tarihindeki hâli

SAME Deutz-Fahr, dünyanın önde gelen traktör, biçerdöver ve dizel motor üreticilerinden biridir. İtalya merkezli kuruluş 2003 yılına dek Deutz AG'nin bir parçası konumunda kalmıştır. 1942 yılında Vittorio Carozza tarafından kurulmuştur.